Станишев прикотква ДПС и Яне за вот срещу ГЕРБ

"Трябва ни подкрепа на достатъчен брой депутати"
25 май 2010 17:05,
573
Станишев прикотква ДПС и Яне за вот срещу ГЕРБ
Снимка: БГНЕС

"Водим разговори с парламентарно представените опозиционни партии за вот на недоверие".

Това обяви червеният лидер Сергей Станишев след заседание на Изпълнителното бюро на БСП.

Още по темата

"Трябва да имаме подкрепа на достатъчен брой депутати за вот на недоверие", пожела си лидерът на социалистите.

Във връзка с мерките, които предлагат левите за подобряване на усвояването на средствата от еврофондовете, Станишев коментира, че те ще бъдат предложени институционално, но дали ще бъдат приети от мнозинството, никой не знае.

"Оперативна програма „Транспорт” е пред провал. И не го казвам злорадо. Това са огромни пари за българската икономика – особено за строителния бранш", каза той.

Сергей Станишев отново подхвана и темата за увеличената контрабанда на цигари у нас:

"Предупреждавахме, че рязкото увеличаване на акциза върху цигарите ще доведе до нарастване на контрабандата. Рязкото съкращаване на митнически служители намалява административен капацитет за борба с контрабандата. Ограничаване на легалните места, където се продават цигари, също създава среда за контрабанда", допълни той.

Станишев обяви, че левицата вече има официални данни за това по колко контейнера цигари влизат на месец в страната и добави, че в същото време се "ловят мастербоксове".

"Като че ли ударът е насочен към дребните разпространители, а не към входа на контрабандата на цигари", отсече  той.

По думите му правителството не може да събере приходите и да задвижи реалната икономика на страната.

"Дупката в бюджета ще се разраства, прогнозата не е добра. Резултатите са противоположни на обещанията на министъра на финансите", констатира Сергей Станишев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


573
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
430
4
 
3
 
! Отговори
Червени приятели преди 14 години
Миналия петък Б.Б. пак е нощувал в Обзор при бившия си работодател Златев!
429
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Davai Boiko,samo policaite mogat da vkarat kradcite v zatvora!!!Sergo e minalo,i toi go yse6ta,dori babkite ve4e znaqt 4e im e otkral pensiqta
428
1
 
7
 
! Отговори
Аз преди 14 години
Все пак, радостно е че държат този мишок Сергейчо начело на партията си - така тоталния и провал е 200 % сигурен.
427
4
 
1
 
! Отговори
Веселяк преди 14 години
Бат Бойко пък е питал ватиканските медии дали "Папата е католик, или само немец" Този въпрос си е от същата категория....
426
5
 
3
 
! Отговори
Алоууу, неграмотните преди 14 години
Герберите понеже са нечленоразделни, цъкат минуси мълчаливо и успяват да пуснат някой с ОФ лента да вдигне поредния лозунг... Алоуууу, милиционерите, напишете нещо. Нещо смислено, вместо по терлици да минавате през форума и да хващате тендовагенит от цъкане по мненията ... Болезнен е бе. Па и упорит. Трудно се лекува, а предвид грижата на любимеца ви към болничните заведения ще осакатеете бадева. Грижа ме налегна за вас..
425
3
 
2
 
! Отговори
Тука има, тука нема преди 14 години
Вече ми е трудно да повярвам на каквото и да е твърдение на това правителство. Утре ще каже обратното...
424
4
 
5
 
! Отговори
пльоснат по очи преди 14 години
А кога ще бъде създадена парламентарна анкетна комисия, която да проучи криминалните престъпления на ЕТ герб, със собственик ББ, срещу нацията? И когато скоро арестуват ББ, ще му слагат ли качулка, и ще го показват ли, с възпитателна цел, по кабеларките, пльоснат по очи на земята?
423
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
властта е във бойко-ФАКТ..........*** ***
422
3
 
5
 
! Отговори
Планът РАН-ЪТ преди 14 години
По-голям комунист от Бойко едва ли има - да не би аз да съм разтривал ушите на Тодор Живков и да съм завършил Развъдника за милиционери в Сименово. Там антикомунисти не приемаха - по никакъв начин. Само добре проучени до 9-то коляно и верни на Партията-Майка кадри. Обаче мнозинството то българския народ, опростачен от чалгата и манипулативните медии се хвана на въдицата, че Бойко е нещо друго, различно от комунистите. Именно това целяха и Генералите от ДС. Относно Дянков пък, той е едно Световно Недразумение. Това беше и причината да бъде включен в Планът на САЩ и ДС за досъсипване на България и държане под контрол на овчото стадо. Да недоволства но премерено. С други думи, продължение на Планът РАН-ЪТ. Всчко върви по план, но за съжаление, този план не е в интерес на България и НАРОДА.
421
1
 
4
 
! Отговори
Скандинавец преди 14 години
Опознай родината за да емигрираш.
420
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Toq o6te le se zanimava s politika be...Koi e glasyval za kradec?Musulmanite!!!!
419
4
 
2
 
! Отговори
Божидар преди 14 години
България е обречена на милиционерщина. 20 години след така наречените "демократични" промени отново ни управляват комунистите-милиционери, или по-точно техния обслужващ персонал.
418
3
 
5
 
! Отговори
Учен Боко Тиквов преди 14 години
Световноизвестнят български писател Бойко Борисов издаде новата си книга "Как си легнах снощи комунист и осъмнах като антикомунист"
417
4
 
3
 
! Отговори
Бойко работния преди 14 години
А пък Бойко се е преработил - най-вече като Мутра и като Главен секретар на МВР, ЗАБЕЛЕЖЕТЕ - в Правителствата на НДСВ и БСП. Нещо да кажете, господа "антикомунисти" ???
416
3
 
2
 
! Отговори
Тъй ли? преди 14 години
Тъй ли? На Боко Тиквата носът му расте като на Пинокио. А Ал. Сталийски, който му ходатайства кой да спечели обществени поръчки? А Котараците? А Стенли Сарийски? А Шарлопов?А другите олигарси пред които нашият Пинокио се отчита? А собствениците на автобусни фирми от ГЕРБ? И още много други
415
3
 
3
 
! Отговори
Nick преди 14 години
Освен че не е ходил в казармата, Серго не е иработил, той е дете на партията.
414
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
E toq go za6titavat vsi4ite musulmani!!No te ne sa mnogo
413
3
 
2
 
! Отговори
Боко Партенката преди 14 години
Боко Тиквата пак е хвърлил поредната партенка. Именно на Доган вестниците постоянно хвалят Тиквата, а в замяна той не закача Доган и прехвърля в една банка парите на държавните фирми.
412
1
 
5
 
! Отговори
Манипулатори преди 14 години
От пръв поглед личи, че това е платен текст: нито дума, че Батмане възпитаник на школата на ДС, че е учил за пожарникар,че е членувал в БКП, че има скромно участие във Възродителния процес, че от вярност към БКП отказва да се деполитизира, за да запази пратийния си билет,че е бил пазвантин на Тодор Живков, че е основал силовата групировка ИПОН, че после пък се преобръща на 180 градуса и от пламенен комунист става още по-пламенен антикомунист, че от посочените общо 191 поръчкови убийства 1около 150 стават, когато не друг, той е главен секретар на МВР и нито едно от тях той не е разкрил Повече от ясно поръчков текст, колко ли струва?
411
2
 
5
 
! Отговори
МутроМраз преди 14 години
За това, че Бойко е мутра има факти все пак. Иначе за неспирното говорене сме чували вече. Слушаме го 10 месеца. Но знай, че никой не може да промени миналто си и то ще го преследва винаги. Още повече когато е кално, като това на любимия ти Премиер. Аз не искам мутра да ми е Премиер. Всеки нормален човек знае кой създаде мутрите и групировките. Ако не си разбрал, толкова по-зле за теб. Създадоха ги същите тези, срещу които днес, вече облечен в държава власт, мутрата Бойко Борисов уж се бори но за жалост най-вече по страниците и екраните на услужливите медии. Да живеят милиционерските клипчета. Аз преди 20 години скачах по площадите с още стотици хиляди хора не за това, да ме управлява и представлява човекът, завършил Развъдника за милиционери в Симеоново, човекът охранявал националните предатели Тодор Живков и Сиемон Сакскобурготски, човекът, творение на Генералите от ДЪРЖАВНА СИГУРНОСТ. Като толкова те радва това, радвай си се, но не обиждай трезвомислещите българи и тези с достойнство, което на вас ченгетета, явно ви е непознато.