ДСБ пита Борисов как ще върне незаконно взетите държавни имоти

Премиерът ще отговаря за царските имоти, заменките и "Алея първа"
12 юли 2010 17:45,
60
ДСБ пита Борисов как ще върне незаконно взетите държавни имоти
Симка: БГНЕС

Синята коалиция настоява държавата да възстанови собствеността си върху имоти, стопанисвани от трети лица, и неправомерни замени.

В тази връзка депутатите от ДСБ ще внесат още тази седмица питане до премиера Бойко Борисов какво ще направи правителството, за да си върне имотите, които по "незаконен" начин са се оказали в частни ръце, заяви зам.-председателят на Народното събрание Екатерина Михайлова.

Тя посочи, че в това число попадат т.нар. царски имоти, варненската "Алея първа" и фрапиращите случаи на заменени държавни парцели.

Причината за стъпката на десните е признание на министъра на регионалното развитие Росен Плевнелиев, че няма достатъчно пари за завеждане на искове.

„Собствеността е за милиони левове и държавата трябва да влезе в правата си. Това е един от начините за  излизане от тежката финансова ситуация“, коментира Екатерина Михайлова.

От ДСБ ще предложат план за административна реформа, за да не се стига до нова актуализация на бюджета. Те смятат, че сега не е време за почивка на правителството и административната власт.

Тъмносините заявиха още, че заедно с партньорите си СДС ще излязат през тази седмица с обща оценка на икономическата политика на кабинета "Борисов".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


60
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
38
5
 
5
 
! Отговори
123 преди 13 години
Хубаво!Нека питат за "царските имоти"!Но ГЕРБ ще пита ли СДС и по-специално ДСБ за откраднатото и разрушеното в България?!"Класната" да не се прави на "света вода не напита"!И тя раздаваше "имоти" по Велинград!Чакаме да лъснат сделките за "Гат Зееви","Кремиковци","Газпром",БТК,заводите за по 1 долар...Да не си въобразяват,че няма да им се търси сметка?!!!Гласуваш за Бойко,избираш Костов,Класна и так....все несменяеми!
37
1
 
2
 
! Отговори
Фръц преди 13 години
Хубу,де! Сложили са ви снимка на Екатерина Михайлова! Коментирайте нея,какво сте го заяли костов???Или сте уплашени от Катето? Амчи то се обръснало,бе! Даже няма да ви боцка!Хи-хи-хи!
36
9
 
16
 
! Отговори
xxx преди 13 години
Оня *** *** И ТАЯ ВТАРА *** ДА СИ ГЛЕДАТ РАБОТАТА..ИМАХА ВЪЗМОЖНОСТ ДА СЕ ДОКАЖАТ И СЕ ОДРИСКАХА...Това тоя костов-*** да се показва пред медиите и да дава изкази, след всичко, което направи..това показва, 4е няма никаква съвест...да мрът...
35
9
 
13
 
! Отговори
Безпартиен Непукист преди 13 години
И БКП/БСП и ДПС и ГЕРБ и 'царедворците" и разните им клонинги много злостно се нахвърлят на Костов! Щом *** така са заръеали човека - сигурно е свестен?В изброените партии има такива "гьозбояджии", кото и майка си биха продали, за да са на власт
34
8
 
8
 
! Отговори
petash преди 13 години
Отношението към Костов е тест за интелектуално ниво.На глупаците жените винаги са бременни .
33
5
 
24
 
! Отговори
!?!?! преди 13 години
Така вЕрвахте на мадридския измамник, така повЕрвахте и *** гавазина му - пожарникарА! Всеки народ си заслужава управлението!
32
15
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Всички очи бяха вперени в Костов...Хората му вярваха,а той се одриска...Бай *** излъга милиони българи...какво морално право има, за да дава акъл????
31
3
 
12
 
! Отговори
!?!?! преди 13 години
Щом така мислиш - твое право! Ама за за това сме на тоя хал. Според теб - трябва да роним сълзи за "кристално чистите" Андрей Карлович, Димитър Попов, Любен Беров, Йанчо Виденов? много си умен - нЕма що!А Р.Овч. - пак Костов го е научил :))))))))))))))))0
30
11
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
ДСБ ли го искали? То тия направо са се самозабравили. Та нали точно ДСБ раздаваше без пари държавни имоти на близки и роднини. Костов забрави ли как подари Кремиковци за 1лв. а новия собственик го продаде за 600милиона. БТА Балкан за 100000долара. Една S-класа струва толкова. А Балкан разполагаше с 200 самолета, хотели, часови коридори(това е и най-скъпото) и най-голямата база в ЮАР. Да не споменаваме стотиците заводи и предприятия. Стигна се до там, че Президента Стоянов да каже, Кажи си Иване
29
12
 
11
 
! Отговори
kkkkk преди 13 години
24добавен от: !?!?! преди 13 минутиПродължавайте да плюете Костов! Ама ако не беще той през 97-***, още щяхте да подсмърчате на 1$=3020 лева! много къса памет - брееей!Стабилизира лева, деноминацията стана при неговото управление ... Ако и половин приказка от това което се плюе срещу него е вярна - МИСЛИТЕ ЛИ, ЧЕ ДЕДО СИМО И БСП-то ЩЯХЯ ДА МУ ПРОСТЯТ! МНОГО ТОЧНО
28
12
 
5
 
! Отговори
Фръц преди 13 години
Браво на Лостов - ако подобен трик-вдигането на долара и после спадане,бяха истински,то всеки учебник по икономика щеше да започва така:"През 1997 Иван Костов...."
27
0
 
8
 
! Отговори
anitta преди 13 години
Ами Алея първа- *** няма да си дадат- така че няма да има връщане
26
1
 
4
 
! Отговори
Б.Б. преди 13 години
Ами няма да ги върна! Те са си наши! Други въпроси!
25
9
 
30
 
! Отговори
frrf преди 13 години
Бай *** даде тон за посткомунистическата корупция в България....Бай *** даде тон и за отвратителната демагогия в политиката...Бай *** е родоначалник на свирепия и отблъскващ клиентелизъм в най-новата история на България...Не ми хвали Бай *** ! Нищо не е забравено и никой не е забравен !!!
24
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Бойко не толкова отдавна заяви публично, че всичко което е постигнал дължи на Симеон Сакскобурготски и цял живот ще му е безкрайно задължен. Лошото обаче е че българинът е с къса памет, а и медиите услужливо премълчават дрънканиците на Премиера от преди да стане такъв, че и след това ...
23
11
 
13
 
! Отговори
!?!?! преди 13 години
Продължавайте да плюете Костов! Ама ако не беще той през 97-***, още щяхте да подсмърчате на 1$=3020 лева! много къса памет - брееей!Стабилизира лева, деноминацията стана при неговото управление ... Ако и половин приказка от това което се плюе срещу него е вярна - МИСЛИТЕ ЛИ, ЧЕ ДЕДО СИМО И БСП-то ЩЯХЯ ДА МУ ПРОСТЯТ! Дойде мдаридския лъжец и крадец и ви "оправи" за 800 дни - 8 години! По тая схема се хванахте и за маркуча на пожарникаря! А вие си плюйте ..........
22
2
 
14
 
! Отговори
Лачо преди 13 години
Бойко никога няма да посегне на имотите на Мадридския мошеник, все пак му е бил пазач!
21
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Давай, Бойко. Всички мутри сме с тебе.
20
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Той не е дори и въздухар, той е просто едно голямо ПРАЗНО НИЩО ...
19
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Катерина мома да каже за ДЗИ-палата на братчето си на Черноморието.