Дани Каназирева хвърли оставка, но пред медиите

"Около изключването ми от ГЕРБ се разигра истински спектакъл"
13 юли 2010 09:36,
65
Дани Каназирева хвърли оставка, но пред медиите
Дани Каназирева. Снимка: gerb.bg

Отлъчената от редиците на ГЕРБ Пловдив общинска съветничка Дани Каназирева депозира оставка пред пловдивските медии.

"Връчих своята оставка на една институция, каквато са българските печатни и електронни издания, и ще продължа да отстоявам принципите на открито управление, прозрачност и почтеност към избирателите", каза Каназирева и уточни, че остава независим общински съветник в местния парламент.

Тя предостави правото на четвъртата власт да внесе оставката и в Общинската избирателна комисия, ако се установят нарушения в работата й като съветник.

"Около изключването ми от ГЕРБ се разигра истински спектакъл с участието на лица от политическия театър", каза още Каназирева.

Тя категорично отхвърли обвиненията на Изпълнителната комисия на партията, че е нанесла по-големи вреди, отколкото Лъчезар Иванов, че не е морална, защото е обещала да връчи оставката си на премиера два дни след като беше привикана на "разпит" в София.

Още по темата

Dnes.bg припомня, че Каназирева бе линчувана от своите заради самостоятелните си медийни изяви, които не били съгласувани със съпартийците и.

31-годишната общинарка нашумя около инициативата си да спре скритата приватизация на МБАЛ "Пловдив", подготвяна по думите й от министър Анна-Мария Борисова.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


65
Още по темата: Дани Каназирева
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
55
1
 
5
 
! Отговори
bg преди 13 години
Ако е виновна - я наказват.А ако е невинна? Къде са раследващите журналисти и фактите?Или само клю-клю новини...
54
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
тази пикла въобще не ме интерисува.следващата ще е същата.
53
1
 
10
 
! Отговори
Ахил преди 13 години
Партийните работи на Герб не ме интересуват ---въпреки че ми е симпатична тая мадама.Мен ме интересува Пловдив-защото той ще остане и след Герб и Борисов и Дянков и Осмянков.
52
2
 
4
 
! Отговори
БЪЛГАРИН0359 преди 13 години
Ми много ясно, искала медиите да депозират оставката и в РИК ако нещо я видят да сгафи, т.е. да действа като независим съветник под максимата "парен каша духа". Да не е луда да остави парчето от баницата...за съжаление догодина на следващите избори ще я издухат, прекалено се е компроментирала.
51
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Някой беше написал Бойко Бабаитов. Аз мисля че от тук нататък трябва да въведем понятието НН(ака Нарцис Нарцисов)
50
5
 
10
 
! Отговори
ББ преди 13 години
Тая Каназирева още от начало ми беше съмнителна, сигурно е роднина на Симеон Каназирев, дето правеше мръсно на майор Деянов :(
49
2
 
11
 
! Отговори
nela преди 13 години
искам вече да няма партии, а да гласуваме за личностиаман от партии било то сини,червени ,зелини и какъвто си цвят искаш
48
9
 
8
 
! Отговори
Vini преди 13 години
Наистина госпожо не сте за тази партия просто сте се объркали Вашата партия е БСП .Там жените са много красиви но и лъжливи.
47
7
 
5
 
! Отговори
ДАНИ преди 13 години
ДАНИ,КАКВИ СА ТВОИТЕ ИЗПЪЛНЕНИЯ,ЧУВСТВО НА ГЕРОИНЯ,ИЛИ ЖЕРТВА,ЕДНА ГЛУПОСТ ДОКАЗАТЕЛСТВО ЗА ПОРЕДНИЯ ПОПОЛИЗЪМ И ХРАНА ЗА МЕДИИ И ГЛУПАВИТЕ ХОРА.
46
4
 
9
 
! Отговори
Крис преди 13 години
Ами , Наско съди по цялото ти изказване , че си неграмотен , аз също съм на мнение , че си не само неграмотен , а че си пълен *** , само един такъв може да говори против, някой който се опитва да покаже далаверите на герб-оод
45
3
 
19
 
! Отговори
Крис преди 13 години
Е заради такива *** , които мислят като теб сме на това положение. Значи партията ти , ще върви срещу интересите на народа , ще извършва корупционни схеми , но понеже си и член ще си мълчиш и ще се радваш?! Ето , това е предателство към избирателите, ето заради такива неща , не напразно ни наричат овце, защо един ден се изчистим от такава и* като теб ...
44
8
 
3
 
! Отговори
ГЕРБер преди 13 години
"Сетила се Мара да се побара";)
43
25
 
5
 
! Отговори
Az преди 13 години
Заради тази, и хора като тази, сега Пловдив го управляват комунистите . . . за срам на всички пловдивчани!!! Това никога не се беше случвало!! Много продажен народ има в България! Затова никога няма да се оправим!
42
8
 
4
 
! Отговори
чочо преди 13 години
СУЕТА....СУЕТА
41
6
 
31
 
! Отговори
P.djuf преди 13 години
Горката заблудена...Записала се в мафията, и очаква да се занимава с благотворителност.Половината гербаджии са социопати, другата половина-наивници.
40
4
 
31
 
! Отговори
До Бойко Бабаитов преди 13 години
А бе Бойко, защо не и отвъртя един шамар на тая.Ти поне ги владееш тези хватки. Хем като я шибнеш няма да мисли.А точно такъв ти е и електората и партийците.Как си позволява да мисли!Абсолютно си прав като я изключваш! Я си представи, че вземе да зарази другата партийна маса.То мисленето е заразно.
39
2
 
16
 
! Отговори
Калин преди 13 години
общинският съветник е публична фигура, която се съобразя и служи изцяло в обществен интерес ..останалото е злоупотреба с власт, с влияния .. останалото е срастване на лични/партийни интереси с обществените... това е мафия.
38
3
 
9
 
! Отговори
Калин преди 13 години
това не е фирма.. а ко имаш един общински съвет за търговско дружество .. окей, но тогава място ти просто не е там.
37
7
 
5
 
! Отговори
IND преди 13 години
Калине, едно въпросче: Да предположим, че управляваш някакъв екип и си задал определени инструкции към подчинените си, които смяташ че са правилни и необходими. Ако някой член на екипа не ги изпълнява а даже напротив започва да пречи за тяхното осъществяване какво ще направиш?
36
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Хората гласовете си за партии ли дават или за личности според теб ?