ГЕРБ чака оставките на Танчев и Цеков заради скандала "дрога"

Двамата ще сдават постовете си от парламентарните комисии
13 юли 2010 12:47,
74
ГЕРБ чака оставките на Танчев и Цеков заради скандала "дрога"
Светлин Танчев. Снимка: БГНЕС

Седмица след като Лъчезар Иванов сдаде "3 в 1" постовете си от парламента, Изпълнителната комисия на ГЕРБ чака оставките на депутатите Светлин Танчев и Пламен Цеков от ръководните постове в комисиите в НС.

Това каза в кулоарите на Народното събрание Румен Иванов, председател на Временната анкетна комисия със задача да изясни скандалния случай с поправката „дрога“.

В отговор на въпрос Иванов каза: „Нека дадем възможност на двамата депутати за вземат собствено решение. Аз лично очаквам, че те биха си подали сами оставката от ръководните постове, което Изпълнителната комисия ще потвърди – ще приемем тези оставки”.

Попитан какво ще стане, ако Танчев и Цеков не подадат сами оставките си, той каза:

„Има процедура по Правилника за дейността на НС – предлага се от парламентарната група промяна в ръководните постове на комисиите и с решение на НС се прави тази промяна".

Още по темата
Светлин Танчев сега е председател на Комисията по европейските въпроси и контрол на европейските фондове, а Пламен Цеков е заместник-председател на здравната комисия.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


74
Още по темата: Светлин Танчев
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
69
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Комунисти крадливи лъжливи и гнусливи човек да ви гледа колкото сте нагли и без срамни гледайте и се учете,...но вие пък имате непоносимост към честните.
68
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Щяха да бъдат повишени ако бяха от 3 коалиция
67
0
 
0
 
! Отговори
aide pac ti преди 13 години
A i tezi dvamcata hte si go prehvarliat vav drugia cra4ol.Kolko ohte taciva hte ima,ne mi se i misli.Sled kato sa vnesli nezacono popravkata ;droga;Ami zahto ne gi sadiat.Ama i az govoria gluposti.Hte si bia camhica.
66
0
 
0
 
! Отговори
Васко преди 13 години
Ама този "пич" от снимката има вид на "ни лук ял , ни лук мирисал" .
65
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Накрая ще се окаже, че само Бойко Борисов ще остане в ГЕРБ, защото всички други ще са сгафили.
64
1
 
11
 
! Отговори
Д1 преди 13 години
Предните напълниха държавния резерв.. сегашните щото са честни и не крадът взеха да го харчат бързо.
63
1
 
15
 
! Отговори
Д1 преди 13 години
Е вие от ГЕРБ цял мандат ще изкарате с това алиби Станишев... Е какво да кажа повече от това, че не ми харесва ? Като имат присъди тогава да каже човек, че са крали, но празни приказки да се говорят....Кое му е честното на управлението ? То ако беше честно нямаше да има толкова гафове за 1 година.Щом един от най-близките на ББ използва властта си за да облагодетелства приятел... какво ли всъщност става с другите като него ??
62
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
дан, ти не само че казваш на черното-бяло, ами и ни обясняваш, че черно въобще не съществува в природата...казвал съм ти да си пиеш хапченцата, преди да пишеш във форума, що пак така, а?
61
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
данстига с тези гербаджийски номераобсъждаме гербери, които са се продали за една паничка мършащо само ни обясняваш какво е било преди години?говорим за СЕГА. аман от милиционерски хватки.....
60
7
 
3
 
! Отговори
Dan до Д1 преди 13 години
Ето пак не каза лоша дума за него,за Станишев , бърка ме разбирасе като са крали като за световно... и да тези които не ми харесват ги казвам с имената им и забележи Цветанов не ми харесва за президент иначе за този пост-министър на вътрешните работи смятам, че не е имало по-добър от него до сега!ГЕРБ в момента са единствената алтернатива на прозрачно и честно управление искаше ми се да се вслушват повече в десните, но..БСП ДПС и НДСВ не искам да ги виждам повече във власта!
59
1
 
7
 
! Отговори
Д1 преди 13 години
Абе пич ! Аз не харесвам предните, но Станишев нещо много ви бърка в душичките, щом и след 1 година управление още го повтаряте. Ти като не харесваш видните личности на ГЕРБ какъв е смисъла в подкрепата ти към тях , освен заплатата ти ?А ти пишеш само в една насоченост !
58
6
 
2
 
! Отговори
Dan до Д1 и az преди 13 години
За разлика от Вас , аз НИКОГА НЕ КАЗВАМ НА ЧЕРНОТО БЯЛО- Не ми харесваше Желева-казах си го, не ми харесва и Лъчо казвам си го, не ми харесва Цветанов за президент.казвам си го и всичко това , защото съм СВОБОДЕН, а не като Вас продажни душици! Няма как да го разберете както и няма как да кажете лоша дума за Серго и другари-за разлика от мен и останалите като мен! И не на последно място аз не пиша по цял ден във всички статиии и само с едзна насоченост, така ,че комунистическите Ви приоми аут!
57
2
 
7
 
! Отговори
! преди 13 години
Много бушончета почнаха да гърмят! Айде да видят на кой му е изнасяло да мине промяната или май е спонсор на герб и приател на Цветелинка?
56
4
 
10
 
! Отговори
az do DAN преди 13 години
Ти си един от малкото неосъзнали се и продължаваш да се кланяш на ГЕРБ.Не е късно да се корегираш, за да не се псуваш след това.
55
2
 
7
 
! Отговори
Д1 преди 13 години
Дан Кажи каква ти е заплатата за да възхваляваш ГЕРБ ? Очевадно не е малка... ще ни уредиш ли и ние да имаме като твоята работа ?
54
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
и още нещо, дан, изоставаш от плана, сега ще дойде госпожа молядругарката и ще ти нашока канчето, пиши, бриши, трее да възхваляваш гейб...*** то да лижеш вечно наакани.... ай да не казвам... си е доста неприятна работа, разбирам те защо така се гърчиш, докато дращиш тук....
53
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
дандотук освен поредния ти набор от простотии, опити за остроумничене (доста жалки, за съжаление) и попържни от теб не виждаме.казах ти едно нещо, с което ГЕйБ убива бизнеса - а именно забавянето на възстановяване на ддс, след като във всичките си предизборни реклами гейб обещава ускоряване на възстановяването на ддс.продължава да ме интересува ЗАЩО на единия крадлив министър му пратиха барети, а на другия крадлив министър само му гласуваха оставката.може би щот е на боко, а не на царя?
52
2
 
1
 
! Отговори
Dan до Д1 преди 13 години
Продължавай с "производството" план имаш да изпълняваш!
51
2
 
1
 
! Отговори
Dan до Д1 преди 13 години
Как да не съм ти отговорил нищо конкретно Питаш Какво са направили ГЕРБ, изброих ти, не ти изнесе и пак питаш-Тази седмица? Отговорих ти -Разбраха се с руснаците..Ти блабла индийци руснаци..Имаше и още 3-ри въпроса единият от които беше-Да не би да са им направили нещо на аверчетата на Лъчо..аз ти отговорих-Да проверяват ги от ДАНС и ако четеше и други сайтове щеше да знаеш вече,ти пак отплесна на някъде ..еее аз да не съм шизофреник!?!Така, че коментара ти за производството е поредното блабла
50
1
 
5
 
! Отговори
Д1 преди 13 години
До 51 Хахахахах Репортажа е най-малкото Човека си има приятел митничар, за когото ходатайства за по-висок пост.