БСП готви вот на недоверие към кабинета

Това е едно мрънкащо правителство, каза Станишев
31 авг 2010 15:54,
529
БСП готви вот на недоверие към кабинета
Снимка: БГНЕС

БСП започва консултации с парламентарните групи за вот на недоверие към правителството на ГЕРБ, съобщи председателят на БСП и председател на ПГ на "Коалиция за България" Сергей Станишев след заседание на Изпълнителното бюро на партията.

Левицата ще води разговори с всички парламентарни групи, които не подкрепят кабинета на Бойко Борисов.

„Това е едно мрънкащо правителство“, коментира Сергей Станишев.

БСП определи като „грешна“ политиката в икономиката.

„Икономическата криза не се бори с полицейски мерки“, подчерта Станишев.

„Не са доразплатени парите към фирмите през лятото, създаде се гигантска фирмена задлъжнялост, опасността от фалити е реална, особено в средите на малкия и средния бизнес“, допълни той.

Според него управляващите живеят за сметка на резерва, който БСП им е оставил, и го “изяждат”.

Основните приоритети на депутатите от КБ през предстоящата парламентарна сесия ще бъдат в социалната сфера със специални акценти в здравеопазването, социалното подпомагане и политика, образование и приемането на Бюджет 2011 г.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


529
Още по темата: вот на недоверие
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
6
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Айдеее надигнаха се БСП.Като никой не беше тикнат зад решетките и надигнаха глава.Явно не са виновни щом няма осъден досега.Но дори и да мине вот кой ще дойде и какво по-добро ще предложи?А и от Европа следят нещата искат ли ще сложат друг на власт.
26
5
 
18
 
! Отговори
мрънкащ преди 13 години
тия вечно ще страдат за времената, когато за мрънкане се влизаше в затвора.....
25
8
 
27
 
! Отговори
гаргалчо преди 13 години
Що са му увиснали бузките на тоя Сергейчо бе?
24
9
 
7
 
! Отговори
Irina преди 13 години
A tuk sledish li upravlenieto na GERB, tapo e kogato vednaj kajat edno sled malko drugo, po nqkolko pati smenqt resheniqta, tova na nishto ne prilicha.
23
10
 
9
 
! Отговори
мончо преди 13 години
По-големи *** от вас незаконите *** в Испания няма.Миячи на ***.*** ей тва сте вие.***.
22
17
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
СерГей не може да стъпи на малкото пръстче на Бате Бойко!
21
9
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Милия Гейчо - вижда че с кариерката му е вече свършено, а е още толкова млад. Не му се потъва в забвение. Но ще трябва :))))))
20
17
 
27
 
! Отговори
Спонги преди 13 години
И на мен ми е неприятно да призная, че комунистите реагират по-бързо от сините на които симпатизирам. Аз лично очаквам искане на Вот на недоверие и от Синята коалиция. Много плахо М.Димитров и Ив. Костов критикуват очевидно неадекватната политика на ГЕРБ. Аз не искам хората за които съм гласувал да подкрепят този Кабинет!
19
0
 
20
 
! Отговори
Lehr преди 13 години
Това ще има предизвестен резултат - но ще се потвърди кои политически партии подкрепят правителството.Ама то се знае кои.
18
11
 
20
 
! Отговори
Гошо Тъпото преди 13 години
Яааа,Станишката много.....потъмнял и очите му някак.....изцъклени;да не е....заварявал цяло лято и да се е....осветил,или....освестил след дългата ваканция.
17
9
 
18
 
! Отговори
doncho преди 13 години
az jiveq v ispaniq no postoqno gledam bg televiziq tuk takiva utrepki kato tova *** STANIHEV ima mnogo v zatvora taq komunisti4eska zgan mrasna ZA BOGA BRATQ NEI BQRVAITE TE SA PROKALNATI
16
9
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Никога не съм виждал такова драпане за властта като при Гейчо. Това неговото вече е патология.
15
39
 
18
 
! Отговори
баси преди 13 години
Ей мноо прости гербери имало тука ве.
14
4
 
6
 
! Отговори
Благоевград преди 13 години
в-к Струма и редактора Кр. Евлогиев са марионетка на едрия финансов капитал, създаден с парите в куфари. Красимир Аршинков пък отговаря за охраната на парите на ОК на БКП и ОК на ДКМС Благоевград, поверени на Атанас Пашалиев, Красимир Марков и група офицери от ДС. Откровено подкрепя бившите кадри на БКП, свързани с ограбването на държавата и техните представители в региона Иван Тодоров, Росен Плевнелиев, Николай Галчев, Методи Калъмбов. В агентурно отношение отговарят пред ген. Димо Кръстинов, член на групата на ген. Гоцев. Методично са на отчет при проф. Воденичаров и проф. Бехар. Последните отговарят за вграждането на агентура на КГБ в съдебната система, прокуратурата и МВР в РБългария и прокарване на геополитичаската стратегия на КГБ и МОСАД по националните въпроси.
13
6
 
35
 
! Отговори
Иво преди 13 години
Хамстерска работа...
12
2
 
7
 
! Отговори
anonimen преди 13 години
До N2.Пише се "***" .Научи се да пишеш за неща който разбираш.
11
11
 
44
 
! Отговори
alex преди 13 години
Станишко.... като беше на власт и ако имаше същата тази "заинтересованост за България" щеше сам да си искаш вот на недоверие... Или чакай да помислим малко, ти всъщоност беше с мандата на Доган и ти никога не си имал правителство...Червена ***... Знаеш ли как ще си го преместят от единия в другия, както каза колегата по долу и другаря Борисов, и другаря Цветанов... и всички останали 90% от населението, които не могат да те понасят...
10
1
 
8
 
! Отговори
Благоевград преди 13 години
в-к Струма, както и Главният редактор Кр. Еврогиев периодично получава средства от висш служител на Агенция митници и от Николай Галчев, чиято фирма Галчев инжинеринг груп АД е собственост на ген. Димо Кръстинов.
9
12
 
45
 
! Отговори
Klo преди 13 години
Що не вземе СерГей да си ходи в Русия, там няма да му мрънка никой... само ще го.....
8
18
 
51
 
! Отговори
vini преди 13 години
Помислих си че чи дойде малко мозък през лятната почивка но съм се излъгал.Крайно време е да замлъкнеш .Оставете правителството да работи за разлика от вас то работи.