Станишев: ГЕРБ нямат план, но пък имат висока некомпетентност

Според лидера на БСП управлявяащите са довели страната до икономическа криза
18 сеп 2010 17:56,
268
Станишев: ГЕРБ нямат план, но пък имат висока некомпетентност
Снимка: Булфото

"За една година ГЕРБ успяха да доведат България до икономическа криза - 100 000 безработни, убиха реалната икономика, намалиха заплатите, не плащат данъци, а най-големият им проблем е, че нямат план, но пък имат висока некомпетентност.

Това е заявил лидерът на БСП Сергей Станишев в словото си на традиционния събор на социалистите в местността "Копривките", предаде Дарик радио.

На него присъстваха над 5 000 симпатизанти от Пловдив и областта.

Според бившия премиер здравеопазването в България се е сринало за тази една година управление на Кабинета Борисов.

"Няма да приемем тяхната некадърност, днес сме по-яростна опозиция на това правителство, което нарушава конституцията", каза още Сергей Станишев.

По думите му повечето от министрите на ГЕРБ са в ярък конфликт на интереси, който облагодетелства техни близки.

Председателят на Областната структура на БСП в Пловдив Георги Гергов от своя страна заяви, че в лицето на ГЕРБ социалистите имат сериозен и опасен враг.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


268
Още по темата: БСПСтанишев
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
178
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Долу ГЕРБ!Който и друг да управлява несъмнено ще е по-добре.
177
4
 
1
 
! Отговори
Лекар преди 13 години
Лъжеш. 500 000 българи друг път. Май много ти се иска Доганчо да се върне?
176
2
 
0
 
! Отговори
Спомних си , преди 13 години
при тия , ако нямаш план , много бият !
175
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Благодарение на партия ГРОБ над 500 000 българи останаха без здравни права, заради изкуственото надуване на осигуровките.Правете си само изводите, за да има парички да се лекуват "ромите" от ГРОБ въведоха проверката за платени осигуровки 36 месеца назад, и сега даже предлагат 10% здравни осигуровки...Правете си сами изводите, кой е прав и кой не...
174
4
 
1
 
! Отговори
Лекар преди 13 години
Ти наистина си катастрофирал. *** се прегледай.
173
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Дали пък при него него и по предишните не продадоха българските работещи на чужди и свои инвеститори,като при тях им оставаха,им даваха голям процент от заплатите на работещите,този номер те умееха с работещите зад граница още отдавна.Има нещо гнило в цялата тази работа,плащат минимално,на ръка повечко,а за тия още нещо отгоре.
172
5
 
12
 
! Отговори
Катастрофирал преди 13 години
Ода за Станишевата катастрофа.......по житието и през погледа на един българин....Пенсионирах се на 1 януари 2007 година с 340 лева.- Катастрофирах на 1 юли 2009 година с 584 лв. пенсия - увеличение с 62.5 %. Мъка! През мандата на Станишката ни се родиха 4 внучета. Снахите ми на два пъти катастрофираха с два пъти по-дълъг платен отпуск по майчинство /410 дни/. На всичко отгоре им повишиха два пъти детските надбавки. Заради тази катастрофа 2008 година се оказа рекордна по раждаемост за последните 16 години. Страхотна беше и катастрофата на пазара на труда: Намериха работа за нови 300 000 българи. Безработицата спадна от 11 на 7 %. Ужас - накараха безработните да работят! Но още по-тежко стана за работещите. Средната им заплата в края на терора на БСП и другите стана с 85 % по-висока в сравнение от при Царя. Ужас! А в частния сектор още по-зле -средната заплата им се повиши с 94%. А изненада и фискалните спестявания на държавата увеличил от 4 на 8 милиарда. Е как да го обичаш Станишката с тея катастрофи!? Виж сега вече е друго. Бойко и Дянков ни оправиха. Скоро ще се преселим в Рая! Слава на ГЕРБ!Катастрофирал
171
4
 
6
 
! Отговори
Заслужавате си преди 13 години
Колко прости хора пишат тук, а и в други форуми....Просто си заслужавате сегашните управници ББ ЦЦ ИК ВС...!!! Добре е, че няма да управляват дълго за да им се радвате по продължително......а и ние нормалните трябва да сърбаме последствията, а няма да ни е здравословно....
170
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
167Толкова си *** че просто не виждам смисъл да говоря.Проблема е че масовката са точно толкова *** колкото и ти.Сърдете се на себе си за лошото качество на живот което неминуемо ще имате в обозримо бъдеще.Ще го разберете но...........някой път, като съвсем оскотеете от глад.
169
3
 
2
 
! Отговори
фифи преди 13 години
мисля че се клатиш и то неправилно
168
6
 
7
 
! Отговори
Истината боли преди 13 години
Абе квото и да пишете, квото и да плювате, добре си беше при Станишев, даваше ни човека, ама ние не излязохме човеци! Захапахме ръката, която ни хранеше! Сега ще сърбаме, каквото сме си надробили... И дано да мислим повече за в бъдеще... Злобата и черногледството не водят далече............................
167
4
 
3
 
! Отговори
Studio X преди 13 години
Ако времето прекарано пред компа с цел словоблудство и доказване кой е по по най се използва да се помисли кой как да го изкара от Г.... си и да не пречи на способните да го извършат КРИЗАТА щеше да бъде забравена.А Станишев не ми си коментира,просто няма какво повече да се каже,делата МУ говорят.
166
4
 
7
 
! Отговори
фотограф преди 13 години
На тая снимка Станишев мяза на селски тарикат.
165
7
 
4
 
! Отговори
ГЕРБ преди 13 години
На много хора им секнаха кинтите и ревнаха с глас. Ама който се потруди - ще има. Който не работи - не трябва да яде!
164
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Струва ми се, че Гоце ще се възползва от недоволството към партия ГРОБ, за да основе своя партийка.В началото тя ще е уж алтернатива, а всъщност ново подразделение на БКП, което цели да смени Бойко.И пак ще сме на същия хал- едни другари сменят други.
163
5
 
9
 
! Отговори
Аналитик преди 13 години
Станишев е много прав!! ГЕРБ нямат план за кражбите от еврофондовете и бюджета и са пълни некадърници да окрадат парите!!!
162
5
 
3
 
! Отговори
norm преди 13 години
163,не съм твоя ***,но ще се помъча да ти обясня някойнеща,ако комунист е в състояние реално да мисли.1/Осемте милиарда резерв са дело на няколко правителства,не само на това на Станишев.Ако не крадяха толкова,можеха да оставят поне 10 милиарда излишък и да ни е значителна по-леко по време на кризата,която за БСП бе подминала България.2/Като растяха заплатите,не бяхме ли пак на последно мсто в Европа по доходи.Пак ако не крадяха,нямаше да порастът неимоверно доходите само на олигарсите от БСП
161
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
И след като кравари,селяни и други подобни ненормалници определят кой да управлява Бг не се чудете защо Краваро-Селска власт ни управлява.Респективно и резултата ще е краваро-селски или по-разбираемо........ГЛАД И МИЗЕРИЯ докато на краварите и селяните и окапат ушите!!
160
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Хората да се научат да живеят според чергата си, както е казал народът.Трябва да си безумен ***, за да изплащаш кредит с ... бакшиши.Не може едно крупие да взима повече от един професор с 20 стаж.
159
2
 
0
 
! Отговори
anonimen преди 13 години
toq mnogo ostarql be nabral e skorost 4e ne moi go spqxte po nadolnisteto bqgai, idvaaaaam, ne sym kompetenteni moje da sgafqqqq