Сините няма да подкрепят новия здравен министър

Стефан Константинов нямал концепция за развитие на здравеопазването
5 окт 2010 22:43,
26
Сините няма да подкрепят новия здравен министър
Д-р Ваньо Шарков. Снимка: БГНЕС

От Синята коалиция ще се въздържат при гласуването утре на кандидатурата на д-р Стефан Константинов за министър на здравеопазването.

Това каза днес след среща на парламентарната група на сините с Константинов народният представител д-р Ваньо Шарков.

Наследникът на Анна-Мария Борисова е признал, че засега не разполага с концепция за развитие на здравеопазването, и е споделил само свои идеи за развитие на сектора.

Въпреки това от "Синята коалиция" са категорични, че ще подкрепят всяка негова мярка, насочена към реформи в системата и подобряване на качеството й.

Петър Москов (ДСБ) пък подчерта, че от д-р Константинов десните ще очакват изработването на консенсусен документ, който да получи политическа и финансова подкрепа от правителството.

Москов отново заяви, че сините няма да дадат отново доверие в аванс на здравен министър.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


26
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
2
 
1
 
! Отговори
EEE преди 13 години
Не забраниха ли вече СДС и ДСБ ? Закъсняват....
20
2
 
1
 
! Отговори
Бг-лекар преди 13 години
До 24 реплика.Напротив имат концепция от ГЕРБ.Трябва да се намери начин откъде да се краде още от здравеопазването и кои братовчеди и други роднини на ГЕРБ и другте политици да лапат...
19
4
 
12
 
! Отговори
актуалните нули преди 13 години
Стефан Константинов нямал концепция за развитие на здравеопазването! Че кой има концепция в правителството на т.н. "герб"? Там са събрани най-големите актуални нули на България!
18
1
 
10
 
! Отговори
поредния пирон преди 13 години
Константинов е поредния пирон на Командира в ковчега на пожарникаря!
17
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Mавъра взе пак да мъти водата с лилипута .Хората няма да забравят БАЛКАН , 10% КОМИСИОННИ.
16
5
 
1
 
! Отговори
Rudi преди 13 години
до 19/Джон-напротив, много от тях, така и не проумяха с мозъците си че път към светлото бъдеще на комунизъма-идиотизъма просто няма.
15
2
 
7
 
! Отговори
Джон преди 13 години
В Парламента има 240 народни представители и не би следвало да ги оценяваме по това, кой от кои е. Следва да ги оценяваме по това, кой какви идеи отстоява. В този смисъл следва да се сравняват например д-р Ваньо Шарков с д-р Лъчо Мозъка...
14
9
 
7
 
! Отговори
Rudi преди 13 години
По-големи комунисти от седесарите никога не е имало и няма да има. Кой ги брои въобще в парламента-една каруца хора са заедно с коня си.
13
3
 
9
 
! Отговори
Чичо от село преди 13 години
Напълно съм съгласен с теб, но бих дефинирал нещата по друг начин: 1. Лумпенизираните ГЕРБ и Атака, които искат, но не знаят как; ДСБ и СК, които знаят как, но нямат възможност; 3. БСП, които не знаят какво искат, но каквото и да искат, знаят, че не могат...
12
5
 
5
 
! Отговори
Антон преди 13 години
Абе не съм много съгласен с теб. Общо взето в момента политическата сцена е разделена на три в България: 1. ГЕРБ подкрепяни безусловно от Атака; 2. ДСБ и СК, които са по-скоро подкрепа отколкото опозиция и дават някакви идеи все пак, тук можем да включим и ДПС, въпреки че се опитват да правят саботажи на властта с етнически конфликти, имат някои конструктивни предложения; 3. БСП които са нетипична опозиция - отричат управлението напълно и като пагубно, а не предлагат нищо и търсят само интригата
11
8
 
6
 
! Отговори
некомунист преди 13 години
Дреме ми на ...............,че тия провалили се политици нямало да пдкр. новият мининистър.
10
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Нормално изказване за човек който през живота си явно е прочел единствено хороскопа си. В една демократична държава всеки има право на лично мнение и позиция. И това не го прави комунист. Герберите са на принципа който не е с нас е против нас, който мисли иначе е враг. И Сталин е мислел така малкия. А виж той е бил комунист. П.П: Тебе ако не ти стане пак ли с комунистите се оправдаваш. Хахахахаха
9
22
 
12
 
! Отговори
J.B. преди 13 години
Нормално за сините комунисти ...
8
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Боко и Ердоган са ДУ-- и ***
7
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
естествено че няма да не са ненормални а ние сме Избори Избори Избори
6
6
 
6
 
! Отговори
bg преди 13 години
Da se opla4at na Erdogan.
5
20
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
СИНИТЕ *** КАКВО РЕВАТ КАТО Е ТЕХЕН ЧОВЕК НЕ МОГА ДА РАЗБЕРА ИЛИ МУ ЗАВИДЯХА
4
11
 
18
 
! Отговори
GOLTACI преди 13 години
4E TO NA BOKO KOI MINISTAR E BIL PODGOTVEN,4E TOZI GOLTAK DA E?????
3
11
 
9
 
! Отговори
гурко преди 13 години
Голям ПРАЗ!
2
6
 
5
 
! Отговори
по концепциите! преди 13 години
Концептуалната концепция напрактика мое да се реализира и с матриалъ без елити електролити и полиамити.Както , Мартин, правилно отбеляза, Новият проекто министър е левак и е един неправилен избор за мед здрав мин.Иначе когато един кон е цепнат *** - е , те тогава магаретата полудяват и клатят кобилите за да се нацваката мулетата.с други думи, некои е концептулизирал пожарната в Банкя и наместо маркучести миячи на улиците са се пръкнали тъкви.От което следва- Българино, не ме гледай умно, ами си опичай акълът, немой сине да клатиш де що *** мернеш, знае ли некой от кой *** поредният пожарникар напрао със шперплатови пагони, изделкани от изсечената дървесина край Боровец ще скочи да открива детски градинки, да зарива дупки и да мушне в затворо нъй-гулимиът си прияхтелТолкоз по концепциите!