Бойко Борисов влезе, за да излезе

"Не съм безделник като тези", отсече премиерът
Обновена: 6 окт 2010 16:41 | 6 окт 2010 16:37,
289
Бойко Борисов влезе, за да излезе
Снимка: БГНЕС

Премиерът Бойко Борисов се появи в пленарната зала по време на дебатите по вота на недоверие към правителството, но само за да си тръгне секунди по-късно, тъй като разискванията приключиха.

След като цял ден опозицията отправяше критики, че министър-председателят не присъства в парламента и го подканяше да дойде, той все пак пристигна броени минути преди 16 часа.

Точно след като се настани на мястото си, се оказа, че няма повече депутати, желаещи да се изкажат, и председателят на Народното събрание Цецка Цачева удари финалния звънец на заседанието.

След което премиерът стана и си излезе.

Още по темата
6 окт 2010 14:56
74

"Бях в Министерския съвет и имах работа, аз не съм безделник като тези. Сега подписваме с Лекарския съюз", каза в кулоарите Борисов.

Той обаче отдели време, за да раздаде автографи на депутатите от опозицията. Спря се до Михаил Миков и удари подпис върху принтираната си снимка.

Останалите червени народни представители също поискаха автографи от премиера, подадоха листовете с принтираната му снимка, а и Борисов не им отказа.

"50 милиона сме дали повече на полицаите. Толкова има в бюджета, толкова им даваме. Аз във времето на криза съм им дал с 50 милиона повече", допълни премиерът.

Той не коментира изявленията на лидера на Атака Волен Сидеров в Народното събрание.

Четири часа продължиха дебатите по първия вот на недоверие към кабинета "Борисов", който бе заради провала на политиката в здравеопазването.

Нито премиерът, нито министрите бяха в залата при дебатите. Нападките на опозицията изслуша търпеливо единствено новият здравен министър Стефан Константинов, който днес положи клетва.

Гласуването на вота на недоверие ще е в петък сутринта.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


289
Още по темата: вот
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
218
10
 
20
 
! Отговори
Eзекиев преди 13 години
И тук ли напълзяхте, комунисти мръсни.Гейчето дупе ли ви дава да го защитавате???????????????????
217
0
 
20
 
! Отговори
Фюрерът преди 13 години
Борисов: Вноските за пенсия се вдигат с 3%В Равно поле премиерът Борисо коментира още, чеосигуровките се вдигат сега, защото има "дупка" в бюджета за социално осигуряване от 2 млрд. лева,която трябва да бъде покрита. Борисов: Защо да вдигам ??? възрастта за пенсия ...Тежкоатлет който САМ е властелин!
216
3
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Бойко Борисов влезе, за да излезе и да предаде България!
215
2
 
23
 
! Отговори
Ал майна! преди 13 години
Докат не видя да ми расте заплатата усезаемо,убава дума няма да чуеш от мен Бойко и не само от мен! Напани се че този вот няма да ти е първи и последен инъче!
214
6
 
24
 
! Отговори
в катапултиращото кр преди 13 години
Как се чувствате, другарю Борисов, в катапултиращото кресло на мин.председателя?
213
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
PRAV SI! QVNO SI MISLE6T 4OVEK. NO DARZAVNIK 6TE DOIDE NEMINUEMO, TOI 6TE E OT MLADOTO POKOLENIE,KOMUNISTITE MOGAT VSI4KO DA UNI6TOZAT I OTKRADNAT OSVEN NA6IQ GLAS-GLASA NA MLADITE I MISLI6TI RODOLUBCI. IDVA IM KRAQ! VIZDA SE. TRIKOVETE SA IM NA IZ4ERPVANE
212
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Те са безделници, да. На гърба на всички нас.
211
2
 
31
 
! Отговори
няма кой да му вярва преди 13 години
Лъжливото овчарче продължава да обещава всякакви лъжи! Само че няма кой да му вярва!
210
1
 
24
 
! Отговори
без празник преди 13 години
"Не съм без делник, не съм без празник", отсече премиерът.
209
5
 
26
 
! Отговори
Vily преди 13 години
Еее...ти Мутрата
208
5
 
37
 
! Отговори
$-% преди 13 години
Голем смех! Бибко не бил безделник??!? Неска тенисче, чвера разцъква мачле....утре голф!?......а безработицата расте! Другаря милиционер ако не забел;язва това, значи е пълен ***. П.С. Да отиде на Т1 и Т2 на летище София и да се убеди.
207
4
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
разбоико , жената ще ражда .....чудих се дали може да доидеш да отрежеш пъпната връв...и без друго имаш огромен опит с рязането ....
206
12
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
той този вот е обесмислен отдавначудясе тези как имат очи да го искат за каквото и да било след като 20 години само лапаха и нищо не направиха!не,че сегашните са много цвете ама спрямо предишните са направо манна небесна!!!
205
9
 
17
 
! Отговори
Юлия преди 13 години
Еми, обезсмисля се, ама няма да го отменят. А няма да го отменят, защото мотивите на БСП и на ДПС за този вот не са политически, икономически или социални и не се опират на никакви реални основания, а се дължат на това, че и БСП, и ДПС са посинели от яд задето им резнаха квитанциите.
204
10
 
40
 
! Отговори
ББ е амеба преди 13 години
Защо да си губи времето да слуша работи които не разбира. Кой ще рита топката през това време? Няма по-просто нещо от гербер.
203
7
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Ходете за автографи
202
9
 
17
 
! Отговори
БАЧКАТОР преди 13 години
Ем сега като лекарите и правителствот се разбраха и са доволни вотът на недоверие не се ли обезсмисля?
201
6
 
33
 
! Отговори
Истината преди 13 години
Защо всичко за което плюете другите политици, като стане дума за Тиквата се превръща в благородно качество? Или най-малкото на него му е позволено това. Той е от друга планета. Другите били крали милиони, той крал милиарди. Другите били ***. Тук вече е излишен какъвто и да е коментар. Той отговаря за когато има успех, а когато няма??? Той реже ленти, а кой е направил 70% от строежа преди това? Истината е, че простолюдието предпочита да го управлява човек от неговото потекло.
200
11
 
21
 
! Отговори
Юлия преди 13 години
Лесно е да се каже това отстрани. Ама ако се замисли човек как се излиза от тоя батак? Как се оправят резултатите и последствията от години наред злоупотреби и безхаберие? Мина се-не мина се една година и се заизспиваха критики от всякакви разбирачи. А истината е, че никой не си дава сметка колко е трудно да се изправи на крака прогнил от корупция и кражби държавен апарат.
199
1
 
19
 
! Отговори
Партизанин преди 13 години
Спомням си едно време преди 1944 година, имаше едно такова правителство.След като им взехме загрбените пари и имоти едвам преживяваха с минималните заплати и пенсии които сами си бяха гласували.