Трайков: Не разнобой, а диалогичност!

Хората още не били свикнали с "диалогичния начин" на работа
Обновена: 12 окт 2010 18:32 | 12 окт 2010 18:31, Екип на Dnes.bg
13

 

Диалогичност нарече министър Трайчо Трайков разминаванията между членовете на кабинета по въпроса с увеличаването на осигуровките. Министърът на икономиката  откри модернизирания блок 6 на ТЕЦ – "Марица Изток 2”.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
1
 
5
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 13 години
Какъв диалог - аз виждам само моноголог! Я да си съберете дължимите осигуровки от *** на обществото, а не да натоварвате все повече редовния данъкоплатец! Не чувствате ли, че ставате нагли с това да слухтите по работещите хора, да мислите как да ви снасят до гроб? Оставете малкия и средния бизнес, оставете самоосигуряващите се, направете живота добър, за да може младите хора да се върнат в родината си!Демографски срив имало, ами има - вие сте причината! Ще изгоните и малкото, останали тук
11
1
 
3
 
! Отговори
ВР преди 13 години
Трою обърни внимание на АЕЦ -а , че там какви ги вършат ще ти подпалят чергата бе човек .
10
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Лошото е че всеки си говори без никакъв синхрон помежду си. Трайчо да види неговите подчинени как управляват и да обясни по каква логика на едни служители дават 70% премия, а на други 10%. Синдикатите също спят, но там вече като демократична страна май ги отстраниха и не учавстват в тези своеволя. Пари на служители се дават по роднинска, приятелска и .... линия. Такава ножица едва ли има в друга европейска страна.
9
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
"Хората още не били свикнали с "диалогичния начин" на работа"Леле,този какви ги говори??Борко нали каза че "диалогичност" е равно на "корупция"........????Хайде разберете се господа смърдели гербери кое какво е а после искайте да управлявате ЦЯЛА ДЪРЖАВА!*** неземни.
8
0
 
6
 
! Отговори
kolekcionera преди 13 години
Загрижил се за хората бреиииииииииииииии ДИАЛОГ ЩТО ТУИ БРЕ ..НИЕ -СМЕ СВИКНАЛИ ДА НИ ТЪПЧЕТЕ
7
0
 
4
 
! Отговори
3 преди 13 години
Мястото е хубаво но хората ако се сменят щее прекрасно място за почивка,теса пълни *** крадливи и смърдливи,ако им паднеш щете изядут жив задате ограбят,товаса чисти талибани.
6
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
ето ти един монолог : искам поне 10 години да не се вдига цена на ток и вода. нали богаташките селища са ги ползвали,а не са ги плащали. плащали сме,и пак ние ще плащаме. до кога?
5
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Ей не се научиха, че шишето шампанско само Бойко може да го счупи както трябватака че да се разлети на 1000 парчета и да опръска всички наоколоТрайчо де се слага и този слабак
4
1
 
9
 
! Отговори
Мартин преди 13 години
Не е лош .. Чудно ми е само какво толко трудно има да счупиш шише с шампанско! :D
3
0
 
12
 
! Отговори
аре стига бе преди 13 години
то и между народа и кабинета липсва диалогичност за тия осигуровки,ама....
2
2
 
9
 
! Отговори
Банев преди 13 години
Трайков гледах те по телевизията, чухте какво каза и мисля ,че ти си икономист но е много трудно да говориш с твоят шеф ,тъй като той си е объркал мястото малко се е надскочил и много си е повярвал .
1
2
 
6
 
! Отговори
Лора преди 13 години
Купете ръкавици на оператора, трепери от студ! ;)