Алексей Петров влиза в политиката

Истинските престъпници не са в затвора, признал той пред Яне Янев
13 окт 2010 21:46,
408
Алексей Петров влиза в политиката
Снимка: БГНЕС

Алексей Петров влиза в политиката, стана ясно след изявленията на председателя и зам.-председателя на РЗС Яне Янев и Атанас Семов. "Алексей Петров сподели еднозначно готовността да се захване с активна политическа дейност, тъй като очевидно това се налага", каза Семов.

От РЗС са предложили на бившия агент на ДАНС да оглави техен експертен съвет по Национална сигурност и нов конституционен ред.

Алексей Петров е помолил Янев и Семов да предадат думите му на медиите: "След хаоса винаги идва най-добрият ред – това е закон на физиката. Новият ред ще се създаде с нова Конституция, която ще смени 20-годишния министърпредседателски тип управление с нов тип държавно устройство".

"Имало е хора, които са признали пред Алексей Петров, че им е било поръчано да осъществят определен акт – посегателство срещу него, но той обеща да разкаже за това подробно на медиите", каза още Семов.

Бившият агент на ДАНС е припомнил и една мъдрост на Атанас Буров, че България винаги е управлявана от бивши или бъдещи затворници.

Още по темата

"Шокирани сме от част от информацията, с която разполага Петров и се убедихме, че той не е бил случаен фактор в държавата през тези 20 години", каза още Яне Янев.

"Разбира се, трудно е всичко това да се изговори наведнъж, понеже засяга управлението на държавата, допълни той. Първата информация, която Петров обоснова е, че истинските престъпници не са в затвора", продължи лидерът на РЗС.

Бившият агент на ДАНС се е убедил в това от прекия си достъп до тях. "Имената са много – не са от един свят", каза Янев в отговор на въпрос дали ще назове някои от тях.

Алексей Петров е изразил намерение да заеме по-активна позиция за стабилизиране на правовия ред в държавата, разказа Янев, защото се е убедил, че българските граждани не бива да са безучастни към случващото се по отношение на репресивния режим, който управлява страната.

Малко преди това Алексей Петров каза само:" Добре съм, надявам се следващата седмица наистина да поговорим".

Бившият агент на ДАНС е под "домашен арест", след като Софийски апелативен съд (САС) постанови по-леката мярка за него във вторник.

В петък преди обяд политическото ръководство на РЗС ще даде официална пресконференция, за да оповести интересна фактология спрямо ключови фигури в сегашната власт, съобщи Яне Янев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


408
Още по темата: Алексей Петров
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
1
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Така е - България се управлява от вербувани крадци. Всеки един агент на ДАНС е вербуван за нещо - кражба,убийство,измама...Не случайно когато им дадоха власт,те направиха това,което умеят най-добре - да крадат.
4
32
 
36
 
! Отговори
Браво Иван преди 13 години
ДОЛУ МАФИЯТА,ДОЛУ МУТРЕНСКОТО УПРАВЛЕНИЕ НА ТАЗИ КРАДЛИВА КЛИКА ГЕРБ......АЛЕКСЕЙ,НИЕ СМЕ С ТЕБ ,ИДВА КРАЯ НА ОЛИГАРХА БОРИСОВ ИЗВЕСТЕН В ОБЩЕСТВЕНИТЕ СРЕДИ ПРОСТО КАТО ТИКВАТА *** КРАДЛИВА
3
6
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
АЛЕКСЕЙ ПЕТРОВ - БЪДЕЩИЯ ПРЕЗИДЕНТ НА БЪЛГАРИЯЯЯ!!!!!!. ГЛАСУВАИТЕ ЗА НЕГО!!!!. СРАМ , СРАМ ГОЛЯМ -- ВСИЧКИ СА ***!!!.
2
39
 
35
 
! Отговори
Tano преди 13 години
Алексей Петров - Президент! Долу Герб!
1
38
 
46
 
! Отговори
Иван преди 13 години
Разбрахте ли новината ????. Преди малко Ал.Петров обяви че влиза в политиката. Жална му майка на мръсната тиква. Догодина тиквата ще бъде обявен за главния октопод,местата се сменят. Ареста му ще бъде публичен под бурните овации и одобрение на обществото. Петров има ужасяващи факкти и компромати срещу него. Тиквата се опита да го елиминира,дори и физически,не успя и сега..чакайте епилога. За Гангстера в костюм както се изразиха западните медии за Тиквата идва края. АМИН