С Първанов? Не, не, не! – тръби Слави Трифонов

Плевенският шоумен отрече да участва в президентския проект
Обновена: 28 окт 2010 18:54 | 28 окт 2010 18:54,
221
С Първанов? Не, не, не! – тръби Слави Трифонов
Снимка: Булфото

До всички медии – така започва писмото на Слави Трифонов, в което той отрича участието си в бъдещия президентски проект.

В някои медии се появиха информации, че на 11 ноември президентът Георги Първанов ще обяви новия си политически проект. В тези информации беше намесено и името ми като човек, който ще подкрепи и дори ще се включи в този политически проект. Искам категорично да заявя, че това е лъжа, отсича плевенският шоумен.

Никога не съм бил обвързан с нито една политическа партия, с нито един политик и смятам подобни инсинуации за долнопробни нечистоплътни клевети, пише Трифонов.

Моето мнение е, че настоящата българската политическа система е порочна и на този етап не виждам смисъл от мое участие в нея. Бъдете сигурни, че ако някога реша да влизам в политиката, ще ви уведомя лично, а не чрез съмнителни слухове в съмнителни медии, завършва писмото си Трифонов.

В четвъртък сайтът Mediapool съобщи, че се обмисля начин, по който към новото президентско движение да се привлече и шоуменът Слави Трифонов. Така той щял да присъедини и млади хора, които да оформят и "младежкото крило" във формацията.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


221
Още по темата: Георги Първанов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
67
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
SLAV4O DOKATO NESE UME6A SAS *** SI BE6E OK OT GOGATO PO4NA DA LAKOME66 ZA PARI ,I PO4NA DA LIJE6 ANUSI NA MEDI DOGAN I GOCE PARVANOV,RUMEN4O PETKOV VE4E NESTAVA6
66
1
 
24
 
! Отговори
Благо преди 13 години
Никога не съм мислил за емигриране, ама ако и тоя стане политик, изчезвам. Боже, колко мъка има по тоя свят, Боже ....
65
2
 
25
 
! Отговори
Плазма ()2 преди 13 години
Отвратих се от Слави когато гост му беше Аамет Доган и като видях как му ближеше - ... какво ? Сетете се, че ще ме изтрият.
64
14
 
5
 
! Отговори
vankoood преди 13 години
KU KU BAND FOREVER!!!
63
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Защо ли не се учудвам...
62
1
 
24
 
! Отговори
ГУГИ преди 13 години
СЛАВЧО,СЛАВЧО КАКЪВ БЕШЕ ПА КАКОВ СТАНА
61
2
 
22
 
! Отговори
nqkoi si преди 13 години
Значи всички, освен мен. Анонимник, как така говориш от името на толкова хора. Що не му се надупиш, като толкова го обичаш ?! Мен пък не ме кефи, че винаги е бил пълен сребрелюбец и авантаджия, а тръгнал да се прави на големия патриот... Слави слугува на Първанката и не само на него, при него играят само интересите и парите, за него идеи и каузи няма !
60
15
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Слави винаги е иронизирал и критикувал политиците, без особено значение от партия и цвят. Би било дебелоочие да започне някакъв собствен полит проект или да се присъедини към вече съществуващ. Затова и новината, че щял да се присъедини към Първанов издиша още от момента на появяването й.
59
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
весела работа!:)))
58
2
 
34
 
! Отговори
pff преди 13 години
"Така той щял да присъедини и млади хора, които да оформят и "младежкото крило" във формацията." Че той Славчо гони 50-така ква младежка история ахаха
57
8
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
И на мен Слави Трифонов ми харесваше, но все повече започвам да си мисля че обслужва интересите на Първанов :(.. жалко за него..
56
4
 
18
 
! Отговори
теодолит преди 13 години
Защо не обърнете внимание на ръкостискането? Занимаващите се с теория на конспирацията няма ли да обяснят какво означава?
55
51
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Слави Трифонов е един от малкото хора, което ме карат да се гордея с това че съм българин. Тук в Лондон всички много го обичаме. Поздравявам го. Дано успее, ще стискам палци.
54
2
 
1
 
! Отговори
за 47 от тото преди 13 години
Хайде сега като си започнал да търсиш правописни грешки давай наред, или не ти хареса това за главата и уискито?
53
21
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Нали пък на Бойко осанката му е много благородна - като на хамалин. И главата му една антропологична - като куха селска тиква. За образованието и речника му пък просто не ми се говори. То се вижда.
52
1
 
16
 
! Отговори
ХЛОПАТАР преди 13 години
И ЯНЕ-ОБРАТНОТО СЕ ОТРИЧАШЕ ОТ ПЪРВАНОВ ДО ИМПИЙЧМЪНТА!
51
5
 
33
 
! Отговори
Петко Бочаров преди 13 години
Навремето Бай Петко Бочаров ( да е жив и здрав) правеше от 45 до 90 градуса поклон/наклон на Т. Живков. Сега виждам ( на снимката горе) как един ненужно висок човек прави наклон/поклон около 70 градуса на Г. Първанов. Не мисля,че от Славчо зависи нещо в политиката. Той е един обокновен лаладжия, който отдавна работи и живее сред жени, но сигурно не знае какво нещо е жената. Това му личи отвсякъде. От него нищо сериозно не може да се очаква.
50
12
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Ами то и ГЕРБ се коалираха се един Мултак наскоро. Мисля че е някаква мода в последно време.
49
3
 
3
 
! Отговори
№40 преди 13 години
В министерството на селската простотия.
48
6
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Този човек го тресат яко комплексите.Явно защото дълбоко вътре в себе си прекрасно осъзнава ,че сам по себе си е гола вода.Демек нищо не става от него...в областта на изкуството.