Първанов подреди азбуката

Проектът му АБВ официално стартира
Обновена: 13 авг 2011 07:41 | 29 окт 2010 14:27, Красимир Ангелов
315
Първанов подреди азбуката
Снимка: БГНЕС

Президентът Георги Първанов най-после потвърди, че на 11 ноември ще бъде създадена нова гражданска инициатива. 

“Има една широка гражданска инициатива, която е в ход и която вероятно скоро ще стартира в публичното пространство. Това не значи все още учредяване”, посочи държавният глава, помолен да коментира дали готви свой политически проект.

Първанов допълни, че в тази гражданска инициатива има представители на различни гилдии и слоеве -  учители, лекари, преподаватели, кметове, представители на неправителствени организации, политици, които участват като граждани, специалисти, професионалисти, без ангажиране на политическата им партия.

“Повече ще се разбере, когато се съберем”, категоричен бе президентът и потвърди, че срещата на новата формация ще е на 11 ноември.

Още по темата
29 окт 2010 07:01
355

Макар да не потвърди нищо за име, по всяка вероятност политическият проект на президента ще носи името АБВ - "Алтернатива за българско Възраждане".

Избраната дата 11 ноември не е случайна – на нея преди 9 години Първанов поведе пред Петър Стоянов на първия тур на президентските избори, а седмица по-късно бе избран за президент на България.

Сред спряганите имена за движещи сили в новия политически проект на президента са бившият вицепремиер от кабинета "Станишев" Меглена Плугчиева, актьорът Стефан Данаилов и настоящите кметове на Пловдив и Благоевград Славчо Атанасов и Костадин Паскалев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


315
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
52
2
 
5
 
! Отговори
. преди 13 години
yane da pregrasta gotze.
51
6
 
19
 
! Отговори
АБЕ ГОЦЕ преди 13 години
А БЕ ГОЦЕ ЗАЩО ЗАБРАВЯШ МАСЛАРОВАТА ВЗЕМИ СИ И РУМЧОВЦИТЕ АМИ СЕРГЕЙЧО НА КОГО ОСТАВЯШ ГРАБВАЙ ЧУВАЛА С *** И АЙДЕ БЕГАЙ ДАЛЕЧЕ ДАЛЕЧЕ може и с МАРИЯНА ПОПОВА
50
6
 
30
 
! Отговори
antiall преди 13 години
Първанов е долнопробен комунистически ***, но едно е сигурно, има още доста изкуфяли *** в тая *** държава дето ще гласуват за него. хубавото обаче, е че БСП се цепи и им пожелавам да се понацепят още доста докато се сцепи всичко, мамка им. Няма да се отървем от тая *** докато не умре и последния червен ***.
49
3
 
4
 
! Отговори
ghost преди 13 години
sega vsi4ki sazdania na bsp i ds 6te se obedinjt okolo abv-nov simvol na starite kravopiici.prebrojvaneto na mentalnite devianti 6te se realizira na izborite.o4akvaite prodaljenie.sledva6tata seria,agent goce i puzitanicite v novi drehi............
48
3
 
9
 
! Отговори
Стария Дракула преди 13 години
На видеото се вижда проф. К. Петков, още преди около месец са го питали за намеренията на гоце -държавния глава в момента, който си прави следизборната кампания с всички възможнио средства по време на неизтеклия му мандат за президент на "тази държава". Но лошо нема - виде се голия цар. За голия народ - отдавна е ясно, ще бъде доизсмукан откъм кръвчица, но този път от азбучния покровител.
47
2
 
7
 
! Отговори
ivanov,sliven преди 13 години
vijdate li kakva grandiozna deinost e razvival nashiyat prezident ... v rabotno vreme.
46
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
този зализан селски ерген нали беше президент на цялата нация? Разбира се не турска.
45
8
 
31
 
! Отговори
Аз съм българче преди 13 години
Този човек е срам за България.Бракотиер, лъжец - цяла година мрънкаше -няма такова нещо като президенска камарила/котерия/ котило, а сега призна.Не вярвам честни хора да влязат в новата банда,
44
5
 
17
 
! Отговори
Християнин преди 13 години
Този човек е от най-противните хидри , izlizazi na politicheska scena. Shte izpie i poslednata kapka krav na Bulgaria.
43
5
 
7
 
! Отговори
Туп преди 13 години
АБъВъГъЗъ!!! До сега го правеше все едно, че не е той, поне ще е ясно кой е. И на него му текат лигичките, ама да видим
42
6
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Докога тези кърлежи ще смучат бедна България.Агент Гоце и неговите верни креатури и ***.....Докога......Не човек а желязо просъскал агента фишист, тихо мъртвия казал, не комунист....
41
2
 
5
 
! Отговори
Селянина с коолото преди 13 години
Анодер Брик ин дъ Вал
40
3
 
7
 
! Отговори
Хихи преди 13 години
Е, най после да видим и тая тиква как се по.ква. Стига се е правил на сив кардинал. Но пък от друга страна - сбогом БСП.
39
3
 
15
 
! Отговори
jiko преди 13 години
Parvanov iska da ni varne vsichki v 1-vi klas !!!!
38
1
 
7
 
! Отговори
theRealness преди 13 години
Интересна дата си е избрал :)
37
5
 
21
 
! Отговори
ж преди 13 години
АБВвъвГЪЗЪ
36
5
 
29
 
! Отговори
До Хтътка преди 13 години
А Първанов се държеше като ощипан и отричаше ,мръсника.Иначе знай да иска обяснения от другите,макар че самият е затънал в лъжи,а на колко въпроса има да отговаря.Като почнем още от сделката със Садам Хюсеин.....Национален предател!И това ми било президент!Заслужава не обяснение,а съд!
35
8
 
29
 
! Отговори
TPE3BEH преди 13 години
Стига ни занимавахте с тази гнусна физиономия вече! Пета новина пускате подред за пърдянов.
34
5
 
14
 
! Отговори
. преди 13 години
Кога го е имал това доверие?и между другото няма повече право да участва на избори за президент.А както каза кучето гъбар,лафим тук,но навън познавам много хора,които са нормални хорица,но не знам по какви причини за слепи за същността на Гоце и го харесват .......
33
5
 
34
 
! Отговори
агитатор преди 13 години
Коалиция за Успешно Развитие и Европейски Ценности