Дянков: Гордея се с този бюджет

Финансист №1 имал подкрепата на цялото правителство
Обновена: 11 ное 2010 18:25 | 11 ное 2010 18:24,
110
Дянков: Гордея се с този бюджет
Снимка: БГНЕС

„Разумът надделя и Бюджет 2011 – бюджет на стабилността, вече мина на първо четене. Гордея се с този бюджет“, заяви финансовият министър Симеон Дянков в кулоарите на НС.

Той се похвали, че в бюджета за 2011 г. има половин милиард лева повече за здравеопазване.

„Това е най-големият бюджет за здравеопазване в цялата история на България. В него се отделят повече пари и за инвестиции в инфраструктура, която ще изтегли икономиката напред“, изтъкна още финансовият министър.

Относно критиките на опозицията, че представителите на кабинета не са взели участие в дебатите по бюджета, Дянков коментира:

„Правителството вече си беше свършило работата в многото разговори, дебати, преди бюджетът да влезе в МС и да се приеме. Сега беше работа на депутатите. Работим заедно с тях и ще работим между първо и второ четене. Имам подкрепата на цялото правителство”.

„Работа на опозицията е да критикува, работата на управляващите е да си вършат работата и да я вършат така, че целият народ да е по-добре с този бюджет”, допълни Дянков.

Бюджетът за 2011 г. беше приет от НС само с гласовете на ГЕРБ и "Атака". 


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


110
Още по темата: бюджет
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
85
5
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
То па това твойто ако е бюджет , ехеее,,,още 2 год, глад за народа и то голям,,,,с такъв бюджет в Гърция нямаше и два часа да изкараш ,,,,
84
8
 
10
 
! Отговори
bb преди 13 години
Ще е добре Дянков веднага да тръгва на уроци при бате Костов, че иначе отново ще има алабализми от сорта: Излизаме от кризата на 11 април...упс... в края на август... Ама като гледам, че са гласували бюджета май безвъзвратно е закъснял. Затова и онази *** Гоце прави партия, че се надява на нова вълна разочаровани, неориентирани и блуждаещи, които да го крепят на кацата с меда.
83
4
 
24
 
! Отговори
горд преди 13 години
Гордея се , че не го уважавам дълбоко този наш велик финансист. Но това не ме грее. Коня утиди у ряката. Да му мислим ние смотаняците,които се гордеят без да знаят за какво.
82
1
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Днес платих такса превод от 50ст. на СИ БАНК , за да платя един лев др.такса ! Сериозно съм впечатлен !
81
1
 
9
 
! Отговори
Зрител преди 13 години
Ясно е , че сме бедна и малка държава, ясно е ,че няма икономика , ясни са още много други неща , които не са в наша полза ............Но нали това е ролята на управляващите , да направят така ,че икономиката да заработи , и всичко да тръгне в положителна посока .Но е и ясно , че само с ченгеджийски екшъни , евтин пиар и с рязане на лентички нещата не вървят Само , че не аз и такива , като мене окрадоха парите , продадоха предприятията за по един лев , а Балкан на цената на три панелки в Люлин!
80
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
режат се парите на хората за да се спасяват банките да има пари да въртят ----------------------- това е следващата. О, чудо!
79
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
за сметка на обедняването на населението външният дълг ще се увеличава------------------ това е една от най-гоемите глупости, които съм чел някога
78
3
 
23
 
! Отговори
ranarsa преди 13 години
Б.Борисов:Дянков е като старшината в казармата.Като му искат пари да казва,че няма.Лошото е,че Дянков разбира от макроикономика почти колкото старшина на мотострелкова рота.Предишният му бюджет се проби за половин година.Този няма да издържи до края на зимата.Не мога да си отговоря защо Борисов го търпи?Премиерът е малко глуповат,но иначе хитър и прагматичен човек.Той отдавна е усетил некадърника в Дянков.Защо го търпи?Някой стои над Министър-председателя на България!
77
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Ккато се тръгнали белите страни ще ги стигнем на 31-ви февруари..който има възможност да дърпа ...
76
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Приятел май ще познаеш...
75
7
 
8
 
! Отговори
ya преди 13 години
май на много хора не им е съвсем ясно, че живеем в малка и бедна държава, без продукт, със сериозна вътрешна и външна задлъжнялост.. еми пари няма откъде, простичко е..
74
2
 
21
 
! Отговори
до 70 преди 13 години
Леко си спомням едно от обещанията на Дянков в края на юли 2009г. в предаването на Цв.Ризова . Там спомена и се зарече , че ако до лятото на 2010 г няма напредък и стабилизиране на държавата , ще си стегне куфарите и ще се върне там от където е дошъл ! Но при положение , че ебезработен и никой не го иска в Америка ,си обяснявам много неща !
73
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Дянков, Дянков кой вятър те довя в България?
72
2
 
11
 
! Отговори
djsamy преди 13 години
Ei ama ot ti a ot Gerb ama,ama nishto ne stava.
71
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
тря сте много забулдени ако вярвате че еничерчето на МВФ и СБ е тук за да оправи държавата след последното "оправяне" на държава от неговия еки избухна гражданска война става въпрос за Грузия режат се парите на хората за да се спасяват банките да има пари да въртят
70
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
за сметка на обедняването на населението външният дълг ще се увеличава. после Дянков ще избяга отвъд океана, а на оголтелите българи им остава да духат супата.
69
3
 
21
 
! Отговори
Гражданин на.. преди 13 години
Някой от форума може ли да посочи случай, поне един, когато Дянков да не е излъгал. 2011 г. Очакванията за данъкоплатците са-"МАЛКА, ПОСТНА ПИЦА С ГЕРБ"
68
15
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
А конкретно в какво го обвинявате? Че не ви дава пари ли? Това е съвсем правилно.
67
3
 
21
 
! Отговори
анонимен преди 13 години
за това ли гледаше като *** днес щото се гордее,ха,ха,бяха го изпратили само него друг нямаше от правителството в парламента
66
4
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Преди около две седмици в предаването на Лили Маринкова "Вън от рая" , един от гостите -проф.Кр.Петков каза , че Дянков е просто наритан от Световната банка , поради своята некадърност , а измежду всички финансисти бил известен ,стова че нищо , което е подхванал не е докарал до успешен край ! Обачи ние сме такива мисиреци , че и *** *** да ни докарат от чужбина , ще му ръкопляскаме и ще го целуваме под опашката !