Борисов предсказа падане на цената на газа

Той обаче не посочи конкретни цифри и срокове
14 ное 2010 21:01,
71
Борисов предсказа падане на цената на газа
Снимка: Булфото

"Цената на руския природен газ ще пад"а, заяви премиерът Бойко Борисов.

Той обаче не посочи конкретни цифри и срокове за едно поевтиняване.

"Цената на газа ще пада. Но понеже това е между две търговски компании и те се опасяват, че ако почнат така една по една страните да намаляват газа, всички накрая ще ходят и само ще искат да им намаляват газта.

Затова се разбрахме да не говорим, цената пада и ще продължи да пада", обясни премиерът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


71
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
0
 
4
 
! Отговори
равносметка преди 13 години
От предното вдигане разбрахме, че не са толкова виновни договорите и цената на която купуваме газ, а лакомията на собствената ни държава. ТЯ милата ни дере толкова, колкото Русия само може да си мечтае. Тъй, че виновно е само правителството и тъпотията на българина!!!
28
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
"Тиквите го вдигнаха лятото с 30%, а сега като го смъкнат с 3% чакат народа да вика УРААА.."*** той Станишев е виновен за тия 30%!!!
27
2
 
3
 
! Отговори
Дежа вю преди 13 години
Тиквите го вдигнаха лятото с 30%, а сега като го смъкнат с 3% чакат народа да вика УРААА...
26
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
""Цената на руския природен газ ще пад"а, заяви премиерът Бойко Борисов.Той обаче не посочи конкретни цифри и срокове за едно поевтиняване."И не е необходимо да посочва срок, то е ясно.Изчакайте 800 дена!
25
0
 
6
 
! Отговори
e55 преди 13 години
най-голямата иЗдънка СА БОЙКО И ГЕРБ.НЯМА ЗНАЧЕНИЕ КАКВО ПОДПИСВАШ,НАЛИ НАРОДА ЩЕ ПЛАЩА!
24
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Умряха то смях. Няма такъв цирк просто. Вчера Путин дойде, донесе си бумагите за подписване - Бойко ги подписа, а дори не е прочел какво подписва. Нито цени, нито срокове - конкретни. Ама няма друг начин - тук пред балъците може да се сили, но пред Путин не преде. Може само да му подарява кученца и да го гледа като ***.
23
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Защото именно това е правилното изписване на РУСИЯ - с двойно СС.
22
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
а бе тоя неграмотен *** и от газ ли започна да разбира ?
21
1
 
1
 
! Отговори
123 преди 13 години
AKO PREMIERA NE E DOSTATA4NO INFORMIRAN,TA DA PREDSKAJE,TO KOI?KOSTOV!DOBRE E 4E BALGARIA SE VRA6TA KAM DOGOVORI S ROSIA,TREBE DA SI EPTEN BUNK,DA ZAGARBI6 BOGATITE RUSKI PAZARI.ELE PA AKO IKONOMIKATA NI ,PRIRITVA KATO KLAN-NEDOKLAN.
20
2
 
7
 
! Отговори
Svilen75 преди 13 години
Абе тоя врачка ли е или министър председател??? Явно е врачка, щом казва че ще пада, ама не казва кога и с колко. И най-вече - как. Може би защото не знае. Скоро в министерския съвет ще започнат да гледат на ръка, боб, кафе ...
19
1
 
4
 
! Отговори
Жо преди 13 години
До 7 пипс: Ти българин ли си, защото пишеш името на Русия с две "с"? Няма лошо, не искам да те обидя. На български се пише "Русия", а на руски "Россия". Ти си написал нещо по средата :-)
18
1
 
4
 
! Отговори
nabludatel преди 13 години
Хе хе той да не е врачка предсказал духовния наследник на ванга
17
1
 
3
 
! Отговори
пипс преди 13 години
Често с делата си много същества ни правят напразни, безсмисленни. Но въпреки това има и дълг и ако се откажем от това, тогава пак нищо добро се не ражда за нас. За тарифите и тия неща знаят горе, но щом намеква че цената ще пада, значи да се надяваме да е така? Тя още не е тръгнала газта и вие искате да падне и цената? А сегашните квоти не зная, но имат думата и доставчиците и дистрибуторите? И те си имат споразумения и с централният и помежду си. По целият свят е така.
16
0
 
6
 
! Отговори
Бай Танас преди 13 години
Аз ще ти кажа защо е така,то е повече от очевадно.Първо тук няма компетентни органи.Второ се хвърля само прах в очите.Това са 12% разлика човече,за какво ги давам мамка му,като са купили и са монополисти да си модернизират мрежата бе,за какво ги давам аз тези % повече-имало загуби-ми то не става само с уяждане-иска и инвестиране бе уруди мръсни
15
1
 
2
 
! Отговори
пипс преди 13 години
Че аз наистина не съм осведомен и компетентен? Това е работа на хората дето се занимават с това. А защо е по-висок процента не зная, но не е малко както казваш? Ако посредникът е отпаднал, тогава причината не зная къде е? Това не е моя работа? Но би било хубаво да ни паднат разходите, защото не мисля че сме по-заслужили от германците да плащаме много по-високи такси?
14
2
 
6
 
! Отговори
Карам преди 13 години
Борисов вземи и ни светни защо плащаме акциз за цената на газта по бензиностанциите.Нали в уж като влезохме в Евр.съюз акциза щеше да отпадне и цената на пропан-бутана рязко да се понижи , а вместо това вече плащаме най-скъпо за газта в сравнение с другите евр.държави , за заплатите да не говорим !!!
13
2
 
1
 
! Отговори
пипс преди 13 години
защо обиждаш човека? няма идеално научени хора за всички области на живота. Дори и Адам не е знаел да пее, но после се е научил. Важното са три неща: Управника да си държи на народа, да е компетентен и да се вслушва в правилните за нас неща. А подробностите са дело на много специалисти по разните подсфери. За мен Борисов си е достоен за уважение човек, а какъв е не зная? Я се стегнете! Плюете си министъра, а искате той да ни уважава? Затова българите сме в упадък - сами се ядем, освен от други.
12
0
 
3
 
! Отговори
пипс преди 13 години
Нали писаха, че новото дружество ще е 50/50 съвместно участие и без посредници? Ами какво по-пряко от това? Цените на световният пазар са и въпрос на договорка от всички производители и доставчици. Не можем да очакваме че ще се срине цената на газта, защото ние крайните потребители искаме? Ако при доставката ни свалят цената пак ще е хубаво? Да очакваме че ще се срине рязко надолу, може да е добре, но ще доведе до дефлация, защото сега има свит обем на търговия в много области. Свързони са.
11
1
 
5
 
! Отговори
Бай Танас преди 13 години
Хм,ти хич не ми се видиш осведомен моето момче,ама ИЧ.За твое сведение,тук цената на Газта е по висока от в Германия-това първо.Второ-като са толкова подготвени-да сравнят % от сметките тук и в Германи и да видят цената която се удържа за електропреносна мрежа.Аз ще те осведомя теб че ми се видиш заблуден-в Германия е 2% от сметката а тук е 14%-найс,а?И те така се убавии неща.които могат да променят веднага,но не искат щото не им изнася или са некомпетенти
10
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
То стига да изхвърлят посредниците дето ни препродават газта и да я получаваме директно от Русия.Цената ще намалее тогава.