Цачева, поне идвай навреме!

Левият Курумбашев захапа парламентарната шефка
Обновена: 22 ное 2010 14:27 | 19 ное 2010 10:00,
113
Цачева, поне идвай навреме!
Снимка: БГНЕС

В началото на днешния парламентарен контрол депутатът от Коалиция за България Петър Курумбашев поиска от парламентарната шефка Цецка Цачева да спре да закъснява за работа.

"Моята молба към председателството на Народното събрание е поне веднъж да започнем навреме", помоли депутатът.

Левият Курумбашев даде за пример зам.-председателя на НС Георги Пирински, който явно е "буквален човек".

"Когато му кажат 9,00 часа, той идва в девет. На него не му е удобно да седне на председателската трибуна, докато не дойде председателят", заяви той.

"Някак не е удобно – 150 народни представители са дошли навреме и не е удобно да стоят и да чакат, пък било то и председателя на Народното събрание. Става дума за елементарно себеуважение и уважение към народните представители", заяви Курумбашев.

Цечева веднага му отвърна: "Вие сте точен, коректен и ще се поправя".

След това депутатите започнаха парламентарния контрол с въпроси към министри.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


113
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
5
 
6
 
Отговори
Анонимен преди 13 години
ужасно ми е кеф да им чета първосигналните глупости на герберастите....а най са ми смешни с елементарните лъжи, които ръскат....1ви, викаш - курумбашев бил депутат в предишния парламент, а?майтап....ей, уредихте цуцко-апартаменто със чадър срещу прокурорските проверки, и ся беснеете....бе кажи им герберасти и не ги обиждай повече... какво излиза, че ако питам 1ви пост да си докаже лъжите съм нарушил условията за ползване ли?
22
3
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Ха-ха-ха. Нали Герб ред щяха да въвеждат. Депутатите пак ги няма в народното събрание. искам намаляване на броя им. 120 са достатъчни за малка България.
21
2
 
9
 
! Отговори
taflan преди 13 години
трябваше да им оставят гласуването с чужди карти тогава на работа щяха да са по250 депуттата на заседание
20
2
 
24
 
! Отговори
Наблюдател преди 13 години
Ако трябва да се споменава американския посланник то трябва да бъде за безпрецедентна намеса във вътрешните работи на страната. Никога съветски посланик в миналото не си е позволявал по такъв просташки начин да ни поучава.А такива като Вас уважаеми анонимнико 8 си го целувайте господина Урлик колкото си щете само не го пробутвайте на мислещите хора.
19
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Абе, онзи лешояд Доган кога ще се яви на работа?...
18
17
 
13
 
Отговори
Анонимен преди 13 години
ужасно ми е кеф да им чета първосигналните глупости на герберастите....а най са ми смешни с елементарните лъжи, които ръскат....1ви, викаш - курумбашев бил депутат в предишния парламент, а?майтап....ей, уредихте цуцко-апартаменто със чадър срещу прокурорските проверки, и ся беснеете....бе кажи им герберасти и не ги обиждай повече...
17
2
 
27
 
! Отговори
електорална единица преди 13 години
леля цецка поне е дошла в крайна сметка на работа, а какво да кажем за останалите 90 народни избранници, т. нар. "елит на нацията", които даже не са си направили труда да си дотътрят задните части (возени от служебни коли, за които ние всички плащаме, а не притиснати от всякъде в градския транспорт, както пътуваме ние - простосмъртните)!?
16
7
 
11
 
Отговори
Анонимен преди 13 години
16ха ха ха хвалбикъде ги чу тия хвалби :) те ви се подиграват и ви иронизират, вие им вЕрватето бива бива прости да сте, господа герберасти, ама чак толкова прости не бива
15
22
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
ИСКАМЕ НОВИНИ ЗА ПИСМОТО НА БАРОЗУ С ХВАЛБИ ЗА ПРАВИТЕЛСТВОТО И ЗА ИЗКАЗВАНЕТО НА АМЕРИКАНСКИЯ ПОСЛАНИК С ХВАБИ ЗА ПРАВИТЕЛСТВОТО! НЕ НИ ИНТЕРЕСУВА ЧЕ ЦЕЦКА ЗАКЪСНЯЛА С 5 МИНУТИ!
14
7
 
7
 
! Отговори
8 zabluden преди 13 години
8-mi колко си заблуден и как позволи така да ти промиват мозъка. Точно заради хора като теб България беше окрадена така!
13
9
 
44
 
! Отговори
r преди 13 години
Не харесвам г-жа Цачева, но приемането на забележката е достойно, ако това наистина са нейните думи. Не се сещам друг път да съм забелязал някой да приема критика от парламентарната трибуна.
12
3
 
10
 
! Отговори
до 8 преди 13 години
ЗАщОТО НЯМА ДА ВЗЕМАТ ЗАПЛАТИ АКО НАПИШАТ! ЗАТОВА!
11
13
 
28
 
! Отговори
zakysnql преди 13 години
герберисти ***, за никакъв не ставате, еле пък кака цека е направо брутално отрицание на жена, сал една фидоска е по арна в това отношение, да не изброявам други представители на таз велика дружина пружина герб, начело със слънцето, луната, и други завършващи на ята неща.
10
13
 
27
 
! Отговори
ТАЯ преди 13 години
ТАЯ БАБА ЯГА ОТДАВНА НЕ Е В КРАК С ВРЕМЕТО.ТО В ПЛЕВЕН СИ ИМ Е ВРОДЕН ДЕФЕКТ ДА ЗАКЪСНЯВАТ.В ПАРТИЯТА ГРОБ ПЪК СЪВСЕМ ГО ЗАКЪСНЯХА.ТОЯ ДЕТО Е СЕДНАЛ ДО ЦЕЦКА КАКВО ПРАВИ ТАМ, НЕ РАЗБРА ЛИ ЧЕ НЕГОВИТЕ ДАЛАВЕРИ ВЕЧЕ ЛЪСНАХА И МЯСТОТО МУ НЕ Е ТАМ.СЛЕДВАЩИЯТ КОЙТО ЩЕ ОСВОБОДИ МЯСТО Е ЦВЪЦКО . КАТО ИСТИНСКИ ПРЕСТЪПНИК И КРАДЕЦ ТОЙ ЩЕ БЪДЕ АРЕСТУВАН В ПОЗА ЧЕЛНА СТОЙКА.СКОРО И БАШ ГРОБАРЯ БОКО ЩЕ СИ ТРЪГНЕ С ГОРДО ВДИГНАТА ГЛАВА И НАПЪЛНЕНИ ДЖОБОВЕ. А НА НАС ОТНОВО НИЩО
9
6
 
17
 
! Отговори
VAS8ILISQNISEVROPA преди 13 години
БРАВО ЛЕИДИ ЦАЧЕВА...СЕГА ГО ПОЛАСКАЙ....И КАТО ТИ ПАДНЕ....МУ ОТРЕЖИ ГЛАВАТА.....
8
4
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Цирк братя ... и то пълен .... кога ли ще изкарат и класния дневник за закъсненията ?
7
44
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Ама 1000 процента съм убеден че тоя сайт се финансира от ДПС/БСП. Само избирателна информация. ЗАщО НЕ НАПИСАХТЕ ЗА ПИСМОТО ОТ БАРОЗУ В КОЕТО ПОДКРЕПЯ ИЗЦЯЛО ПРАВИТЕЛСТВОТО В БОРБАТА МУ С ОРГ.ПРЕСТЪПНОСТ И КОРУПЦИЯТА! ЗАЩО НЕ НАПИСАХТЕ ЗА ИЗКАЗВАНЕТО НА АМЕРИКАНСКИЯ ПОСЛАНИК, КОЙТО КАЗВА ЧЕ ПРАВИТЕЛСТВОТО ВОДИ БЕЗПРЕЦЕДЕНТНА БОРБА С ПРЕСТЪПНОСТТА НЕВИЖДАНА ПРЕЗ ПОСЛЕДНИТЕ 20 Г!
6
12
 
7
 
! Отговори
Dan преди 13 години
Какъв антагонизъм , точни ама леви-леви ама точни!
5
34
 
30
 
! Отговори
Стоян преди 13 години
Курумбашев, лижизадник червен си и за нищо не ставаш...
4
4
 
12
 
! Отговори
Tyrym преди 13 години
E chakaj tja e doshl ama zakuswa.