Депутати се скараха за член и мръсно подсъзнание

ГЕРБер се извини на Мая Манолова заради думите си
Обновена: 24 ное 2010 16:15 | 24 ное 2010 16:15,
229
Депутати се скараха за член и мръсно подсъзнание
Снимка: БГНЕС

Депутатът от ГЕРБ Георги Андонов е поискал извинение от червената Мая Манолова заради думите си, отправени към нея в пленарната зала при второто четене на законопроекта за Сметната палата.

Законопроектът на ГЕРБ беше дискутиран в три заседания на парламента, а в края на тричасовия дебат днес Георги Андонов се  обърна към Мая Манолова с думите:

"Не ви ли омръзна три дни да говорите глупости? Толкова ли не намерихте един член, който да ви задоволи и да спрете да говорите?".

Изказването му предизвика заместник-председателя на ПГ на Коалиция за България Ангел Найденов да поиска отстраняването на депутата от ГЕРБ от заседание, но настояването му не беше уважено.

Това предизвика гневната реакция на червения депутат Антон Кутев. 

„Съжалявам, но ако си мислите, че този начин на водене на диалог е весел или допустим, искам да ви кажа, че българската история е виждала доста по-тежки случаи от този, няма да направите изключение, но те не са водили до нищо хубаво.

Рядко се случва интелектуалци да управляват тази държава, но простащината, с която се подхожда, е изключителна, и никой от вас няма право да го прави. Никой няма право да принизява парламента до тази степен”, заяви народният представител.

След края на заседанието Андонов отиде до стаята на Коалиция за  България, за да се извини лично на Мая Манолова.

Пред журналисти той обясни, че депутатката не е била в стаята и затова й се е обадил по телефона и тя е приела извинението му.

Според Андонов мнозинството е изтълкувало погрешно думите му заради "това лошо подсъзнание".

„Не се изразих правилно, грешката е моя, заяви той. Андонов обясни, че изказването му било провокирано от критиките на левицата и конкретно – от липсата на одобрение на Манолова по всички текстове от законопроекта. 


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


229
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
135
5
 
9
 
! Отговори
възмутен от форума преди 13 години
В този форум е пълно с ***, които не виждат по далеч от миризливите си панталони. От нашите данъци депутатите получават големи заплати и хиляди облаги, така че престанете да защитавате всяка глупост, изказана от любимата ни партия... О, партийо любима и ти се напълни с простаци...
134
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Подсъзнанието на червените е мръсно,както и живота им,менторски.
133
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Ами тази не може да реагира така толкова прилича на траверса .Па те не отказват кога иде реч за членове.
132
0
 
0
 
! Отговори
Безпартиен преди 13 години
До 101Ти не си Ристо ,а Дриско.
131
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
И кой е виновния в случая? Този, който като каже "член" говори за закони или другия, който чува "член" и го асоциира с ***? :D
130
1
 
4
 
! Отговори
Зрител преди 13 години
Кино, кино братче, ама все пак душа носим. Годзилата във филма ако искам ще гледам, ама тази на снимката?! Като я видях се притесних, как ще успея да заспя довечера...
129
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
На тази гругарка моя членТ не давам.Чак такъв мазохист не съм:)
128
2
 
6
 
! Отговори
марти преди 13 години
В цялата тази история най-смешното е това,че"старите"политически *** се изкараха...мъченици за морал в политиката!!!Господа кумуняги,няма да ви припомням пак псувните на женствения в ефир,думите на пикаещия в шадравани относно Куйович и...Хуйович,защото е явно,че малките ви мозъчета са безвъзвратно...закостенели и са неизползваеми за мирни цели!!!
127
0
 
3
 
! Отговори
МОРСКИ ВЪЛК преди 13 години
,,***, *** ,*** , *** , за ква ме мислиш тиТова не е онова а метла на колела "СЪС ЧЕРНООО ФЕРЕДЖЕ
126
4
 
5
 
! Отговори
Dean преди 13 години
Гошо е прав. Че тя госпожата(или гопсожицата) има вид на представителка на нежния пол, имаща голяма нужда от точно определен атрибут.
125
6
 
3
 
! Отговори
секс не ми трябва преди 13 години
Пожарникарят: -"На мен секс не ми трябва. Достатъчни са ми многобройните вербални еякулати всеки ден по телевизиите!"
124
0
 
14
 
! Отговори
Дрът Комсомолець преди 13 години
През 1948 когато основавали ТКЗС ,на село дошъл човек от БКПи през цялото време ги агитирал да станат членове.Един от агитираните питал синът си който учел в София:- Абе Гошо,какво значи член,та от бекапето *** агитирват да ставам такъв?- Ами,*** бе тате.- Ами,че аз до сега *** ли съм бил бе мама му стара!
123
0
 
5
 
! Отговори
ansulute преди 13 години
maleeee kapat mi ligite taq *** 6te e skasam zaklevam sa,,,,,,
122
0
 
5
 
! Отговори
nadan преди 13 години
Имаше и друг гаф в парламента с "член" преди години. Когато един депутат каза нещо от рода на: "като хванете един член, и го дърпате, разнищвате и какво ли не го правите...цял месец ви гледам..." :))))
121
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Фалшивите моралисти пак скочиха.В речта "член"се употребява за какво ли не:член на семейството,член на екипажа,член от закона,комсомолски член,член на партията.член в граматиката,член в гащите и какви ли още членове.Комунистите не са ли чували за тях?Или защото тяхното подсъзнание е мръсно и и в главата им се въртят само за членове в гащите.Лицемерието е присъщо за тях.
120
2
 
4
 
! Отговори
марти преди 13 години
То пък как само във вашата партия се събраха красавиците???Ама то така,няма само при другите да има красавици като Дърева,Масларова и Нинова!!!Но пък за едно наистина сте номер едно-при вас мъжете са жени в мъжки дрехи,а жените ви се срамуват от...членове!!!
119
7
 
7
 
! Отговори
sisko преди 13 години
Много посредствени хора влязоха в Парламента. Жалко! Ще се получи същата картинка както при Царя преди 9 години.
118
2
 
7
 
! Отговори
луд преди 13 години
Откъде ги изровиха тези. Срам!
117
7
 
6
 
! Отговори
морски вълк преди 13 години
Тази на снимката депутатка ли е ? Аз си помислих че е от Миланското пристанище.А бе стават грешки ама то когато приликата е голяма просто няма как.
116
8
 
8
 
! Отговори
Киното преди 13 години
Мани ги тия бесепари. Белким сме кьорави та не виждаме дворците и колите им. Па тая Мая М. трябва да се преквалифицира в актриса. Без дегезировка ще играе в "Годзилата"