Цветанов чака тежки присъди срещу "Наглите"

Призова Първанов да помогне за операция "Наглите" в политиката
Обновена: 29 ное 2010 14:05 | 29 ное 2010 13:52,
250
Цветанов чака тежки присъди срещу "Наглите"
Снимка: БГНЕС

„Откакто групата на „Наглите“ е задържана, няма нито едно извършено отвличане, което означава, че добре сме си свършили работата“, заяви министърът на вътрешните работи Цветан Цветанов.

По повод на днешното отлагане на процеса Цветанов коментира, че сега всеки ще се възползва от юридическите си възможности за отлагане на заседания.

Министърът допълни, че очаква справедливост и тежки осъдителни присъди по делото.

МВР шефът призова президентът Георги Първанов да помогне за операция „Наглите” в политиката, защото е бил част от политиката до 2000 година.

„И то много активно участва в политиката както до 2000-ната, така и до 2010-а, така че в тази посока всичко, което бихме могли да реализираме с подобно лансиране на подобни добри намерения, естествено, че то става с помощта на политиците, които са били част от прехода в последните 20 години”, коментира Цветанов.

Повод станаха думите на държавния глава, че акция "Наглите" трябва да има в политиката. Първанов заяви, че връзките на олигархията трябва да се търсят в правителството, а не в президентската институция.

По повод информацията, че съкратени служители на министерството ще се присъединят към проекта на президента АБВ, Цветанов коментира така:

„Не следя подобни изказвания и констатации, всеки има право на мнение”.

Още по темата

Цветан Цветанов, който участва в конференция по информационна сигурност, определи кибер престъпленията като сериозно предизвикателство пред МВР и посочи, че броят на служителите, които работят срещу тях, е удвоен.

Съвместно с представители на Института по компютърните технологии се работи и по създаване на кибер лаборатория и в момента се търсят различни възможности за финансова помощ и обучение на служителите, допълни министърът.

Попитан дали се предвиждат съкращения в МВР, той каза, че се търсят възможности за преструктуриране на ведомството.

От 58 000 щатни места в МВР са заети 54 000, посочи Цветанов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


250
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
138
2
 
10
 
! Отговори
Акция "Менте&qu преди 13 години
Цветанов дали ще се заеме със случая Калина Илиева? Кога ще направи акция "Менте" за проверка на дипломите менте в управлението на ГЕРБ? Ще се разследва ли безотговорното отношение на чиновниците към усвояването на милиардите евро по евро програмите? И какви "Нагли" ? Аз по-нагло същество от тази Калина Ментето не виждам как може да има?
137
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Bojkeee, bOjkeee tova e verna elektoralna GERB edinica.Bravo!!!!Zavinagi i v celata vselena samo GERB!!! I 6te stanem kato Severna Koreia,Kakto kaje vojda taka i 6te se obli4ame,kakto kaje taka i 6te govorim,kakto naredi taka i 6te chetem i gledame TV.Togava shte e samo edna GERBTV.No 6te gledame pod stroi za da ne ostane nekoi neobraboten. Decata ni,,ako ima vreme 6te gi pravi ili Bat Boiko ili Bat Ceco.Koito ima vreme ot partiini dela.Tezi deca shte nosiat genite na genialnostta!!!!
136
5
 
3
 
! Отговори
za 158 преди 13 години
Пък и от хеликоптера се видяха такива дворци на червените крадци, че 2 - те панелки са смешни
135
1
 
10
 
! Отговори
za 160 преди 13 години
Балонът на Цецко също!!:)))))))))))))
134
5
 
5
 
! Отговори
za 158 преди 13 години
Балонът на Янка се пукна затова........
133
5
 
2
 
! Отговори
za 156 преди 13 години
Ми то ти няма какво да чакаш:) Ти си зависим хомо, използван за компромати:)))))))))))
132
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Доносника все още нее обяснил откаде взе пари за апартаментите.А вие драгими журналисти нещо май не пишете вече.Защо ли?
131
4
 
2
 
! Отговори
za 150 преди 13 години
А ти знаеш ли че Цецко е купил Empire State Building за 320 млрд:)))))))))) Сериозно ти казвам:)))))))
130
5
 
3
 
! Отговори
za 151 преди 13 години
Когато Янка се произнесе за мезонетите на Гоце, вилата в Испания на Пикливи, апартанета във Виена на масларката съм слонен д аповярван за Цветанов.........дотогава си остава зависим хомосе..... използван да снася компромати..
129
3
 
5
 
! Отговори
Н Д Х А преди 13 години
НАЦИОНАЛНО ДВИЖЕНИЕ ХАН АСПАРУХ1.Истинска Демокрация, а не Клептокрация2.НЕЗАБАВНО спиране на геноцида извършван над българския народ.3.НЕЗАБАВНО спиране на кражбите и конфискация на заграбеното.4.Работа и бъдеще за младите българи.5.НЕЗАБАВНО редуциране броя на депутатите в Българския Парламент. Българските депутати да не надвишават повече от 40 (четиридесет) човека.6.НЕЗАБАВНО приемане на Закон за Лустрация. Освен държавните служители, лустрацията да обхване и роднините по права линия, съдиите, университетските преподаватели, журналистите в обществените и в частните медии, религиозните общности, както и представителите на неправителствени организации. 7.НЕЗАБАВНО създаване на Електронно Правителство с цел подобряване на ефективността на работа и качество на услугите, предоставяни от изпълнителната, съдебната и законодателната власт.8.НЕЗАБАВНА реформа в съдебната власт. Драстично намаляване на броя на прокурорите. Назначаване на съдии след граждански избори (по райони), с мандат не повече от 2 години. (това се предлага с цел да има граждански контрол над тяхната работа). 9.НЕЗАБАВНO престуктуриране на всички силови министерства, агенции и служби.10.НЕЗАБАВНО преразглеждане на абсолютно всички приватизационни договори.11. Всички държавни служители да са социално самоосигурени, а не да се осигуряват от държата.12. НЕЗАБАВНА цялостна реформа в здравната система. Болниците се връщат към държавата. Лекарите държавни служители.13. Отнемане правото на глас на граждани в избори, при отсъствието на минимум средно образование.14. Програми за семейно планиране с цел намаляване раждаемостта сред малцинствените групи.15. Отнемане на социални помощи на лица не притежаващи средно образование.16. Отнемане на социалните помощи на лица с повече от 3 (три ) деца.17. Приемане на ясни права и задължения на всеки български гражданин.18. Тотална и безпрецедентна борба с корупцията във всичките и антисоциални проявления.19. Премахване на несправедливия плосък данък облагодетелстващ единствено богатите. Стъпаловидно облагане на доходите ( по Скандинавски модел).20. Премахване на ДДС върху храни, лекарства, книги, учебници.21. Начисляване на ДДС върху хазарта22. Вашето предложение .....................
128
2
 
6
 
! Отговори
za 148 преди 13 години
Я! За Цветанов не важат законите, а за Доган важат!Хихихихихихихихи!
127
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
ще останат в аналния отвор на историята обаче
126
3
 
9
 
! Отговори
НДКЦ преди 13 години
Национално движение "Крал Цецо"ама в смисъл благородник а не че е крал. да забравим апартаментите и вилите , да живее - Крал Цецо Великолепни - бъдещия президент на с.Шума
125
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Аналогията е повече от явна! Доган, който е философ е получил милиони за хидрогеоложки консултации. Цецо, който е вифаджия, е получил също пари за правни консултации. И двамата нямат нито образованието, нито акъла да дават такива консултации, но въпреки това лапат хонорарите! Това че Цвъцко е успял да се налапа по малко от Доган е въпорс на време! Ей го на, още два години и половина мандат има, ще го настигне, че и ще го задмине! Пък и, всъщност, какво значение има дали си откраднал 100 или 10 000?! Кражбата си е пак кражба!
124
1
 
2
 
! Отговори
za 143 преди 13 години
Къщата е на Green lane , Северен Лондон, човекът е замесник министър по екологията в предишното правителство, от ДПС e ............крадците са си крадци, въпросът е кога ще ги видим в панделата,Цецо ?
123
0
 
3
 
! Отговори
Za GERB er преди 13 години
Slunceto se vdigna nad gorata.okupa siten dujd listata,Boko - Cecko slavnata drujina,napraviha si po milon i polovina.Ne mislete,idat vremena prekrasninebosklonite sa ve4e jasni,nema ve4e hora za zatvorabulgarite se iznesoha v AndoraTuk ve4e nikoi ne ostana,GERB izmete si dokrai bostana,samo kateri4ki runtavelki,ska4at si po suhi veikiGlad i su6a prostotia iska mi se s glas da viqno dale4 zad okena tam saBoko,Cecko, ti ne moj gi hvanaSamo pusto6 i tugakakto beshe v Siniata mugla
122
1
 
3
 
! Отговори
za 144 преди 13 години
Да бе и няма никакък конфликт на интереси, нали ?! Това само българският съд със здравата си червена закалка може да отсъди.........но и на това идва краят, Доги Хидрото ското ще си иде в имението в Дъбай с частен плаж и ще пише мемоари за глупаците
121
0
 
1
 
! Отговори
anonimen преди 13 години
tezi naglite otvli4axa samo rodnini na takiva deto imat pari,obiknoveniq 4ovek za kvo da go otvli4at,kakvo 6te mu vzemat taka 4e vie za6titavate samo opredeleni kragove,obikno veniq 4ovek kvo 6te mu vzemat mizernata zaplata li
120
4
 
7
 
! Отговори
ГЕРБуй преди 13 години
Ти си жалък предобеден и издухан гербер.
119
4
 
4
 
! Отговори
Ники преди 13 години
Тая папкаджия на Бойко няма ли да се скрие най после и да си гледа работата,ама,май му отива повече да се пърчи пред медиите!!То бива бива !!!