Дянков: Вярвам на Ваньо Танов

Финансовият министър заяви, че отношенията му с Цветанов са добри
Обновена: 7 яну 2011 23:32 | 7 яну 2011 23:25,
155
Дянков: Вярвам на Ваньо Танов
Снимка: Булфото

Натиск в митниците е имало през годините постоянно, дори от МВР, призна Симеон Дянков.

В интервю за БНТ вицепремиерът съобщи, че премиерът е дал картбланш да се прекъсне тази порочна практика. 

Дянков определи отношенията си с Цветанов като добри.

С министър Цветанов сме в добри работни отношения, работим често, каза той.

Още по темата

Вярвам на Ваньо Танов, той си върши прекрасно работата, и затова върху него има огромен натиск. За мен и за цялото правителство е успех, че той продължава да си е на това място. И докато аз съм министър, ще продължава да си е на това място, посочи още Дянков.

Да, 2010 г. беше трудна. 2011, 2012, 2013 г. ще са много по-лесни, понеже няма да вдигаме акцизите следващите три години, посочи вицепремиерът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


155
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
144
0
 
1
 
! Отговори
fqsnxvu преди 13 години
yfiovv <a href="aqfyehmndmnp/">aqfyehmndmnp</a>, [url=qgxbveljcttt/]qgxbveljcttt[/url], [link=eqvsrnsfxmic/]eqvsrnsfxmic[/link], lsriuspaefao/
143
0
 
4
 
! Отговори
калинки преди 13 години
калинки що мислите че всички драскачи са червени или пимпави, калинки да нямате тикви на раменете или сте неграмотни да видете за какво става въпрос или каква е реалноста
142
6
 
2
 
! Отговори
доВасилев преди 13 години
Не виждаш ли ,че в този форум винаги има много комунистически драскачи,не си струва да спориш с тях.Озлобени са и още по озлобени ще стават,а нашият народ трябва да разбере,че това правителство е най доброто за България в момент на СВЕТОВНА ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА.
141
2
 
2
 
! Отговори
до всички плюещи преди 13 години
Грешката на ГЕРБ е ,че остави всчки назначени от тройната коалиция по местата им,те бяха назначени по линия на ДПС,БСП като изтикаха най брутално хората назначени от СДС,а сега се правят на обидени и големи демократи,да не гаворим,че изгониха българите от смесените райони като ги оставяха без работа и всякакво бъдеще - *** турско червена ***..
140
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Няма значение кой какво е учил, важно е до какво ще се докопа (ДЕВИЗА НА ГЕРБ)
139
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Танов още не е казал защо се потули разследването срещу Христо Григоров от БЧК... Нали уж е честен, нали уж го беше емнал здраво..?
138
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Дянков признава, че е имало натиск от МВР върху контрабандата. Потвърждава, че вярва на Ваньо Танов. Така косвено Дянков потвърждава верността на записите и дава знак на Борисов да разкара Цветанов от МВР. Да го направи примерно министър на спорта или на мястото на Божидар Димитров.
137
0
 
9
 
! Отговори
коко преди 13 години
Защо народът е ***?От кого да се учи? От всички които ни управляваха видяхте ли някой умен/освен да гепиш нещо/, почтен, човек на честта, човек за държавата?Аз не съм видял.Не искам да гласувам ,защото няма за кого.
136
1
 
7
 
! Отговори
Туй преди 13 години
Пичове подлушват ни и в ДНЕС.БГ...който обижда " туй " ще го разследват!!!
135
2
 
9
 
! Отговори
ангел преди 13 години
Василев, то до изборите не остана много, та ше те видим скоро какъв си разбирач. даже така като гледам - може до края на февруари да стане работата. то бива некадърност, бива, ама тва Бойковото е направо резил. да сте видели някъде ПРЕМИЕР-МИНИСТЪР да се кълне и кръсти като *** в национален ефир, и да се сърди на медия, щото там работела журналистка - негов личен враг? видели ли сте някъде такава простащина от "политик"? ГЕРБ се удави в собствените си л****.
134
1
 
8
 
! Отговори
ангел преди 13 години
я да обобщим, че стана сложно: значи Танов се оплаква на Дянков, че Цецо лъже Бойко и е замесен в контрабанда, Дянкво казва, че вярва на Танов - демек, съгласен е, че Цецо лъже и краде - обаче с Цецо с в добри отношения - значи Дянков не смята за нередно МВР министърът да е замесен в контрабанда. а за капак премиерът официално заявява, че цялата работа не го интересува, щото тва си били техни лични разговори. да повторим - МВР министърът обвинен в корупция, Дянков съгласен, а на Бойко не му пука
133
0
 
5
 
! Отговори
Хмм да преди 13 години
Как го разрешихте проблема?Много лесно, ще има за всички.
132
5
 
6
 
! Отговори
Василев преди 13 години
Що не вземете да са гушните сини и червени???Сега имате общ враг бе калтаци???Сините демократи след две техни правителства имат три цяло и чекернайсет гласа!А на следващите избори ще гласуват за тях само Спонги,Донги,Конги и Бидонги!Червените имат повече девет цяло и сикемнайсет гласа.Те се надяват на *** и турците, щото освен червените бабички никой няма да отиди.Вижте сега ако са обедините на следващите избори СДС,ДСБ,БСП и ДПС ще съберете точно 20 и педернайсет гласа, точно стигат за...
131
0
 
6
 
! Отговори
Василев преди 13 години
Защо не си стоя в планината???И кои ви бяха политиците???Костов,Надето Михайлова,Муравей Радев,Христо Бисеров,Данчо Ментата,Бакърджиев,Софиянски,Краус,Богомил Бонев,Александър Божков,Марио Тагарински,Валентин Василев,Венцислав Върбанов,Иван Нейков.Абе аре бегай в планината бе горски!!!!
130
1
 
4
 
! Отговори
BG преди 13 години
ami nali doide da opravi BG a sega se gushkat ............nali e za sefte nema da e vechen
129
1
 
2
 
! Отговори
BG преди 13 години
na tebe koi li ti vyarva be ??????????????
128
1
 
4
 
! Отговори
RAVE преди 13 години
Zavurtaneto na360 gradusa e to4no purvona4alnata poziciq predi zavurtaneto...I tova go kazva 6ef na Bukgarskite mitnici. MUKAAAA, Mukaaa..
127
4
 
5
 
! Отговори
RAVE преди 13 години
Iskam da gledam pak Panorama po kanal 1!!Taq NINIVA, go napravi na dve stotinki toq *** DQNKOV !
126
1
 
4
 
! Отговори
RAVE преди 13 години
Kva liubov,kvo 4udo..Mi zemte se suberete be, kato Eltun Djons..Gor4ivo,Gor4ivo..
125
3
 
4
 
! Отговори
Спонги преди 13 години
Бях на разходка в планината. Връщам се и какво да видя, на Василев се е спукала жлъчката. Той е толкова елементарен, че си въобразява, че всеки който има някакви полтически предпочитания ги прави заради някакъв вожд. Не Василев. Ние демократите имаме предпочитани програми и предпочитани политици. Ние нямаме Вожд като вас - първосигналните .