Свиха служебната кола на Яне Янев

Автомобилът бил паркиран до жилището на депутата
29 яну 2011 16:11,
388
Свиха служебната кола на Яне Янев
От РЗС твърдят, че това е поредният удар срещу лидера на партията. Снимка: Булфото

Служебната кола, с която пътува лидерът на РЗС Яне Янев, е била открадната в петък вечер, съобщиха от партията.

Автомобилът BMW X6, нает с официален договор от РЗС, е откраднат от паркомясто в непосредствена близост до ведомственото жилище на народния представител на ул. „Царево село” 13.

В колата е имало изключително важни документи, в това число 9 магнитни носителя с информация, личния мобилен телефон на председателя на РЗС и ключовете от партийната каса, в която се съхраняват сигналите за корупция. Телефонът е изключен от 21 януари, уточниха от партията.


От РЗС припомнят, че от началото на тази година Яне Янев се придвижва с този автомобил с цел по-голяма сигурност. Според партията  е осъществен поредният опит за сплашване "след няколкото случая на нахлуване в дома на лидера на РЗС уж от крадци, като при последния приятелката на Янев Галя е видяла с очите си как чупят патрона на входната врата".


Политическото ръководство на РЗС счита, че това е поредният удар срещу лидера на партията и е част от сценария за премахване на истинската опозиция в България. 

От партията настояват за категоричен отговор защо след многократните заплахи срещу лидера на РЗС не му е осигурена охрана.  
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


388
Още по темата: Яне Яневкола
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
312
4
 
14
 
! Отговори
Хан Крум преди 13 години
И каквото и да пишете само наливате вода в мелницата на ББ.Хората се отвратиха от червено турската помия с която ни заливате постоянно.Така, че украинския гей, депесарския *** и мадридския крадец - далеч от власта и завинаги.
311
0
 
12
 
! Отговори
Малкия трактор преди 13 години
Нищо бе - трактора че му купи друга с голям, твърд и ергономичен /т.е. съобразен с физическите особености на тазовите му кости /израстък на седалката, хем да я кара и хем да го е.е!!! Ще си я шерват от време на време с клубната/ *** клуба / си дружка Седнишев. Че от както Азер Меликов забегна в чужбината и двамата сълзи леят и неуважени ходят. Нали Янето щеше да се жени - кво стана с момичето? - размисли ли?
310
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Гледайте НОВА - Ревизоро разкри конкретни факти за наркоканалите, контролирани от Бойко Борисов. Просто СКАНДАЛНО !!!
309
14
 
11
 
! Отговори
ВОТ преди 13 години
ЯНЕ НЕ МУ СЕ ПЛАШИ НА БОЙКО КОЙТО ВЕЧЕ СЕ Е НАС.АЛ ОТ СТРАХ :DЯНЕ ОБЕЩА ДА РАЗКРИЕ КОЙ Е АГЕНТ БУДА ТЪЙ, ЧЕ ВЕДНЪЖ СТОРИ ЛИ ГО ГЕРБЕРАСТИТЕ ЩЕ ПУКНАТ ОТ МЪКА :D
308
1
 
8
 
! Отговори
РРР преди 13 години
Вие нали се сештате че такива автомобили не могат лесно да скрият - това първои второ - в лизинговата къща има 2-ри ключ...сега навързахте ли 1+1=?
307
0
 
1
 
! Отговори
ogi преди 13 години
Общия статус е такъв и няма няма начин.
306
6
 
6
 
! Отговори
до 312 преди 13 години
То че забърка - забърка.Но други, други се чудют как да се измъкне от кашите. Защото записите се оказаха истински :)
305
5
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Лудото Яне си търси причина да се изниже от кашите, които забърка.
304
5
 
1
 
! Отговори
roki преди 13 години
tova mafiotsko mutrensko pravitelstvo triabva da si hodi veche stanaha i avtokradci za da si prikriat kirlivite rizi .triabva da razberat che i zapada ne gi iska toi prav gi kritikuva za vrazkite im s podzemniat sviat.kakvo chakame da iskarat balgaria ot evropeiskiat saiuz zaradi gerb li i tova shte stane.nikoi ne obicha tova pravitelstvo koeto e komprometirano sas mrasna savest i sas mrasni race.mahaite se dokato naroda ne e izleznal na ulicata togava shte vi dade urok za cial jivot.
303
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
BMW X6-подобаваща кола за един "почтен" политик, който мисли доброто на народа.
302
2
 
6
 
! Отговори
гошката преди 13 години
мноо *** кефи яниъу !
301
2
 
5
 
! Отговори
Гацо преди 13 години
Яне мекия живеел с жена от кога лли ? А от кога BMW X 6 се използва за сигурен автомобил ? Това е определено кола за чекибоици и неатрактивни *** искащи да съблазнят младото *** . За сигурност се взима брониран автомобил , наема се охрана и т.н. това за мен е реклама на марка автомобил и определено един трудно продаваем и не функционален модел . А Яне да се не притеснява тия дето саму ги дали пак ще му ги дадът знаем че и той е от статуквото . Ще обърне палачинката веднага щом лапне кокал
300
1
 
7
 
! Отговори
Чао преди 13 години
Под сурдинка се говори, че на Янето е изчезнала и здравната книжка и пак, ще трябва да се явява на ТЕЛК :))))))))), то неговото, не е кола а жив офис:))))))
299
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
TOI VECHE NEE DETE DRUGITE I BOI IADAT A NEGO
298
0
 
8
 
! Отговори
Дедо Гаджа преди 13 години
***!
297
3
 
14
 
! Отговори
мразим политици преди 13 години
тоя *** ще кара кола за 100 бона... как не, да се вози на трамвай бе, ***ти мазния
296
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Tema za edna sedmiza.
295
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
А БЕ ХОРА СТРАХ МЕ ХВАЩА ЗА НАШЕ ЯНЕ.МИ ТЕ ЩЕ ГО ТАКОВАТ БЕЗ ДА РАЗБЕРЕ БЕ.Я ДА СИ ОТВАРЯ ОЧИТЕ ВЕЧЕ А НЕ САМО З.......А.
294
1
 
10
 
! Отговори
Годо преди 13 години
Ама и Янето ***...ми засраховай го в ИПОН ,да видим дали ще смеят да го барнат....
293
1
 
6
 
! Отговори
НЛО преди 13 години
ТОВА Е РАБОТА НА НАГЛИТЕ КОЙТО РАБОТЯТ СРЕЩУ НЕУДОБНИТЕ ОТ 20години.Яне е от отбора на неудобните но трактора ще му намери джипа той разбира от тия работи освен ако нейграе двойна игра.