Сядаме с червеното вино и сланината, после - инфаркт!

Премиерът даде пространно интервю пред проф. Юлиан Вучков
Обновена: 8 фев 2011 22:55 | 8 фев 2011 22:49,
444
Сядаме с червеното вино и сланината, после - инфаркт!
И ние грешим, призна Борисов. Снимка: БТА

"Някъде да има училище за премиери или за кметове? Не ми е известно да има, ето затова е нормално да грешим”. Това каза премиерът Бойко Борисов в предаването „Времена и нрави” на проф. Юлиан Вучков по Канал 3.

Премиерът изтъкна, че дори в предприятията има фабричен брак. Като пример за гаф той посочи неуспешната първа кандидатура за еврокомисар на Румяна Желева. Борисов обаче веднага подчерта, че управляващите са поправили грешката и сегашният ни еврокомисар Кристалина Георгиева е станала „европеец на годината”.
Премиерът определи като "жива спекулация” слуховете, че партията му е започнала да "прокарва ДПС, защото мнозинството е крехко”.


"Ние сме единствената партия, която извади всички кадри на ДПС от властта”, категоричен беше той.
"Ако бяхме взели ДПС в коалиция, щяхме да бъдем несменяеми”,смята той.  "Не искам да бутам джамии, но искам да строим черкви”, каза още Борисов. 
 

"Лекарите са най-интелигентните хора, те да бушуват, ми беше много тежко”, коментира Борисов напрежението в сферата на здравеопазването. "Всичко, което е правено в здравеопазването, е да те е срам да го говориш”, допълни той.

Още по темата

Проф. Вучков от своя страна каза, че лекарското съсловие трябва да се стегне и изрази съмнение дали сегашният здравен министър Стефан Константинов има авторитет, тъй като той нямал дълбок поглед за цялото здравеопазване. „Д-р Константинов е наблюдавал здравеопазването през кюстендилския си гинекологичен кабинет”, каза професорът.
Убеден съм, че министър Константинов ще се справи и първата задача е да се успокои сектора, посочи от своя страна Борисов.

Премиерът изтъкна, че всеки трябва да се грижи за здравето си. "Всеки е длъжен да спортува и да се храни правилно", призова той. Според него българинът "пие ментета, пуши лоши цигари – всичко това се отразява на здравето и всичко това се изсипва в болниците за лечение”.
"Българският народ трябва да се храни правилно – като седне с червеното вино и сланината, после инфаркт – ами как няма да има?”, заключи Борисов.

Телевизионният водещ настоя още премиерът да лобира да се ограничи чалгата и липсата на вкус в обществото.
 "За чалгата съм съгласен, прекалява се", каза Борисов по повод изказването на проф. Вучков, че вулгарните текстове допринасят за деморализацията на младите хора.
 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


444
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
368
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Пушете само безвредни цигари с бандерол!
367
4
 
3
 
! Отговори
414 преди 13 години
Кви Янета кво РЗС те гони пък теб ? кой има хабер от тез *** ,те първо да върнат парите на отвлечените хора пък после да подават сигнали ,как не те е срам и гнус да ги споменаваш тези
366
0
 
8
 
! Отговори
376, благодарско преди 13 години
Тенк ю, сладурче! Ти ме върна към живот с готиния коментар. Тъкмо щях да се метна от 6-ти етаж поради неправилно (не)хранене напоследък - кътах пари да си платя тока, водата, транспорта и парното - 1 радиатор! (не знам що, *** онова откритие на Топлофикация дето сме се топлели от стените на комшиите нещо не действа). Пък искам да съм "изправен клиент" и "изряден данъкоплатец" - държавата иска "добри" граждани. Та да ти кажа и на тебе - требе да минеме на сланина с таа цел. Така го разбирай.
365
2
 
18
 
! Отговори
Гуньо преди 13 години
Всъщност - нищо толкова неочаквано. Боко просто почва да подгрява електората; и то започва от верните фенове - имбецилните зомбирани зрители; т.е. тези които по принцип харесват Вучков. Нормално е Боко да се появява в просташки предавания; човекът все пак се пази да не застава до интелигентни хора; защото разликата ще лъсне здраво. А за 'хитър' - хитър е... спор няма. Той и бай Тошо беше хитър... голямо качество, викайте УРА гербери...
364
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Сядаме с червеното вино и сланината, после - инфаркт! Сега лозунга е друг и ББ ви го каза: Яжте пилешки дюнер и пийте шербет! това ще ви гарантира дълъг и здравословен живот.
363
3
 
26
 
! Отговори
Nerealen преди 13 години
А жълтата фланелка наистина беше моден връх!!! Толкова ли няма кой да му каже, че с анцуг на чуждестранна визита не се ходи, че с фланелки на райенца по срещи също, с жълти фланелки под сакенце в тв предаване не може... Не може да удряш министрите си- не си на тренировка, не може да приказваш как дюнерите ни пазят от бомби.... Ама съветниците сигурно ги е страх да му кажат нещо, щото кой ще се наеме да критикува некритикуемото!!!
362
0
 
9
 
! Отговори
medosan преди 13 години
Че то добре че сланината е все още сланина, че с тези виртуални луканки само соятарианци ще станем. в медовината е истината
361
4
 
12
 
! Отговори
Гербоко Лъжливий преди 13 години
"Ред, законност и справедливост" започна кампания да информира европейските институции за обвиненията си срещу правителството в корупция и нарушаване на конституционните права и свободи.Ендрю Дъф, водещ евродепутат от либералите, каза след среща с лидера на РЗС Яне Янев, че ако твърденията му срещу ГЕРБ се докажат, България може да се изправи през замразяване на членството в ЕС. За такава опасност предупреди и съпартиецът на Янев Атанас Семов.А ТАКАА БОКО , ЦЕЦКО , КВА ЩЕ СТАНЕ ТЯ СЕГАА ....
360
0
 
12
 
! Отговори
ДЕЯ преди 13 години
Знаете ли колко струва правилното пълноценно хранене на едно осем годишно момиченце?!Аз знам.Много малко хора от редовите граждани могат да си го позволят.Затова ще яде хляб и сланина,но който има и затова ще допълваме бюджета от банките чрез терминал 2!Сигурна работа!!!Нещо,което също е много важно:-Даже и това,което можем да си купим е третирано с разни ***.Не ви ли се е случвало да ви се погади от замразено пиле?!Когато ходя да пазарувам вървя с лупата,защото иначе Е-тата не се четат.
359
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен свидетел преди 13 години
Тоя да не е станал мюсулманин?!
358
24
 
10
 
! Отговори
до 407 преди 13 години
Абе гашник , по пазарите има и български плодове и зеленчуци но трябва да имаш очи да ги видиш,българите нямат култура и мислят със *** си именно защото се тъпчат с *** ,човека им строи спортни зали и площадки те ревът за кво са ни зали ? ами за здраве са ви ,яще бахур и *** тогава
357
0
 
14
 
! Отговори
земеделец преди 13 години
във министерството на земеделието не са махнати кадрите на дпс.бойко да провери това ако не вярва!!!!!
356
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Айде на Макдоналдс и Кентъки.Там е здравословното.
355
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Вучков голямата уста, тоя път бе по тих от агне. Вучков и ти се оказа ***
354
3
 
6
 
! Отговори
ГМО + Е1,Е2,Е3, Е-n преди 13 години
396, професоре великий, правилното хранене си основава на правилната храна, а не на вносни ***, събирани от нашите търговци за без пари от кошовете за брак пред порталите на чуждестранните заводи и ферми. Ако ти не се храниш, както преди 20 години някои, от специални производства, а не като масовия гражданин с вредните *** от магазина, друго ще запееш, *** фуклив, генно модифициран сноб.
353
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Борисов показа че е един много хитър човек и не напразно заема този висок пост , харизматичен е за разлика от Станишеци и Парвановци""Чалгаджийската харизматичност" на премиера е много важно условие за икономиката ни да дръпне, а и за справяне с повсеместната корупция!
352
0
 
29
 
! Отговори
диетолог преди 13 години
диетичната и здравословната храна е скъпа, другари управляващине раздавайте ябълки на децата в училище, ами направете така, че да има работа и нормални доходи за родителите - те сами ще купуват ябълките
351
0
 
3
 
! Отговори
vako преди 13 години
absurdistan velika narodna republika.gospod hubavo e sabral tyka glavanacite da diskutirat iluziata na sobstvenoto si sa6testvyvane.hora jalko za hubavata ni strana za6to zaslujihme takiva maloymnici da stoqt na4elo
350
3
 
25
 
! Отговори
!?!?! преди 13 години
До тези дето ми сложиха минусите.Да ви питам, баковци, конкретно!На Калина Илиева и на нейните протектори простотията и лакомията, дали не върнаха много български фермери в ПЪРВИ КЛАС! Нелегитимен подпис, неодобрени проекти-няма пари и тези хора КАК ДА ПРОДЪЛЖАТ НАТАТЪК, а?Да сме жалели Калинка, че имала бебе - а тези хора деца нямат ли?Поради такива причини, грешките на управляващите са НЕПРОСТИМИ!А лозунги, хвалби и убря-дубря - много сме слушали! Те не пълнят ни хазната, ни хладилника ни
349
2
 
15
 
! Отговори
Иван Вазов преди 13 години
"Някъде да има училище за премиери или за кметове? Не ми е известно да има, ето затова е нормално да грешим.Чети, говедарче!На сянка, под ореха, говедарчеопърпано видях седнало бе -очи вперило в скъсано букварче.- Какво четеш ти, миличко другарче? - Чета: а, б. Чети, чети! То чудо днеска правитуй дребно нещо под това небе,то мъртви буди, дава ум на здрави,туй второ слънце бог ни сам остави: чети: а, б. Чети! То прави сляпото окато -из тоя извор целий свят гребе -за малко труд дарява то богато,по-скъпо то е от елмаз и злато: чети: а, б. Да, слънце то е. Срам за оногова,кой в мрак духовен жив се погребе!Чети, чрез него твар ще станеш новаи силна, за световни бой готова: чети: а, б. Ти малко си, но труд те чака тука -без труд не може нищо - и не бе!При мишци силни прибави наука -разковничето там е на сполука. Чети: а, б!Разликата между Бойко Борисов и ученолюбивото говедарче е проблема...