Борисов, не махай Цветанов, провикна се Сидеров

"Ще продължим да подкрепяме ГЕРБ на принципна основа"
Обновена: 12 фев 2011 23:41 | 12 фев 2011 20:20,
747
Борисов, не махай Цветанов, провикна се Сидеров
Снимка: Булфото

"За да оттегля подкрепата си за ГЕРБ, управляващите трябва да направят големи издънки".

Това заяви в Ямбол лидерът на АТАКА Волен Сидеров. Той  допълни, че за него държавното управление не е игра и се отнася отговорно към ролята си на политик, за разлика от лидерите на други партии, подкрепили в началото ГЕРБ.

Волен Сидеров  посети родния си град, за да се срещне с актива на партията и да даде старта на подготовката за предстоящите президентски и местни избори.

По повод взрива пред редакцията на вестник "Галерия" Сидеров коментира, че интерес от случилото се имат нелегитимни кръгове, които са „настъпени“  от действията на правителството, и заподозря, че план – сценария предвижда дестабилизация на държавата и правителството.

Лидерът на Атака определи вицепремиера и министър на вътрешните работи като стабилен и лоялен към ГЕРБ и правителството и подчерта неговите заслуги за справянето с организираната престъпност.

Според Сидеров Бойко Борисов би направил голяма грешка, ако отстрани Цветанов под натиска на БСП и Костов, защото през последните дни те говорят едно и също, все едно е един щаб, а щабът е „Октопода“. 

Според него колкото по-рано се оповестят кандидатите за президент и за органи на местната власт от различните политически субекти, толкова по-лесно хората ще се ориентират в обстановката.

Целта, която си поставят от партия АТАКА, е спечелването на няколко кметски места в общини и виждат реални предпоставки за това.

"Не си правим илюзии, че ще спечелим в областни центрове като Варна и Пловдив, но целта ще е да имам кметове на общини", каза още Сидеров.

Той допълни, че коалиции ще се сформират само в райони със смесено население, докато в останалите общини кметските кандидатури ще бъдат самостоятелни. Атакистите ще участват самостоятелно и в надпреварата за президентския пост.

В Ямбол Волен Сидеров получи като подарък от съпартийците си черешово топче със заръката "да гърми по поганците в парламента".

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


747
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
5
 
48
 
! Отговори
Марш! преди 13 години
Скрий се в миша дупка бе лудкоооо. Колко хора измами, включително и мен :S
7
5
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
... и не му взимай никой от апартаментите също така...
6
5
 
49
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
"За да оттегля подкрепата си за ГЕРБ, управляващите трябва да направят големи издънки".При по-малко от три процента подкрепа за Атака, издънката за която говори е ГЕРБ да изгуби властта.
5
5
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Всичко е един сценарии в тази държава .. в който участват телевизии като БНТ , БТВ и Нова ТВ .. никоя от тях не отразява истината .. гледайте по ТВ Скат Дискосионно студио с Велизар Енчев .. един истински мъж , който отразява всичко до най-малката потробност .. снощи доказа една лъжа на Боко - Не живял от 3 год. с Цвета Бориславова - лъжа ! Вестник Галерия се взривила сама ? Обади се един от редакторите , който дори искал да каже как стоят нещата , обаче горните тв-та не му вдигали тел-ите ..
4
8
 
55
 
! Отговори
националист преди 13 години
Волен Сидеров да каже защо в Плевен Атака е в коалиция със СДС и ДПС, и НДСВ. Да каже това нормално и морално ли е. Нали е голям "враг" на ДПС. Нали щеше да вкарва в затвора юпитата от НДСВ. Нали плещеше всевъзможни глупости преди изборите. Да види какво става в Общинския съвет в Плевен. Впрочем той отлично знае това.
3
58
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Дръж се, успех на ГЕРБ в борбата срещу комунистите!
2
23
 
61
 
! Отговори
Сексолог преди 13 години
Болен-*** на Боко Тиквата!!!!
1
17
 
63
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Мафиотчетата се подържат едно друго! И как няма, като стигне ли се до избори Сидерката е вън от играта!