В БСП излизат на улицата, готвят голям протест

Кандидатите на левицата за местните избори ясни през юни
Обновена: 13 фев 2011 16:26 | 13 фев 2011 16:17, Красимир Ангелов
638
В БСП излизат на улицата, готвят голям протест
Снимка: Булфото

"Доверието, което ГЕРБ получи в парламента с гласовете на тяхната политическа сила и "Атака", вече не отговаря на действителното доверие в обществото", заяви червената депутатка Корнелия Нинова в Силистра.

Тя съобщи, че в БСП обмислят и възможностите за организиране на общ национален граждански протест против политиката на управляващите.

"Казахме на хората на срещите си, че единственият начин да бъде чут гласът им е чрез протести", допълни Нинова.

Нейният колега Антон Кутев бе още по-категоричен, че ще бъдат организирани масови протести и пред Народното събрание, "ако се приемат промени в правилника на парламента за ограничаване на парламентарния контрол".

Още по темата

"Всеки петък пред парламента ще има хиляди хора, които ще провеждат парламентарен контрол и това ще се прави до падането на правителството", заяви Кутев.

Червените депутати обявиха още, че кандидатите на БСП за местните избори ще станат известни през юни.
По думите им вече работи Национален предизборен център, който е създал работни групи във всички области за изборите.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


638
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
578
0
 
0
 
! Отговори
Kentavri преди 11 години
Няма смисъл да се тормозите за госпожица Дончева няма ненаказано зло .......а това които се пише няма измишльотини така си беше ......
577
0
 
0
 
! Отговори
Бореца преди 13 години
Добре де искам да попитам всички тези които са сложили минуси на коментарN591 кое е невярно и какво е направило това мутренско правителство досега хайде напишете го защото иначе остава само празното ви герберско тъпо говорене като на вашият скъп лидер таке че когато отричаш нещо което по принцип е вярно значи си заблудена овца!Още един път ви казвам не съм привърженик на нито една политическа сила на избори не ходя от 1992 година и тогава гласувах за СДС но вече и те не могат да ме привличат!
576
0
 
0
 
! Отговори
другар преди 13 години
Не правете глупости,другари , с тоя свински грип и при това студено време ще останете без електорат за президентските избори
575
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Тия па.. т'ва да не ви е септември '44-та бе?? Смешници! Че чак "голям протест", раз'ираш ли... Колко голям, като те пенсионерите дето ви бяха електорат си заминаха ... Броят се на пръсти живите. Долна комунистическа ***! Няма да видите повече власт! Обещавам ви!
574
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Това с Гей-парада, е точно. Много ми хареса човече.
573
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Смешковци! Да ходя да протестирам, че вече не могат да се гушат. Нека излязат, че да ги видим, кой са.
572
0
 
4
 
! Отговори
TEMIDA преди 13 години
Защо освободиха Корнелия Нинова? Бившият вече заместник-министър на икономиката и енергетиката Корнелия Нинова беше замесена в скандала с Топлофикация. Нинова е трябвало да лобира за икономически интереси в "Булгартабак холдинг" в областта на хазарта и държавния резерв- да изнесе от "Булгартабак" документи, уличаващи в нарушения изпълнителния директор на дружеството Христо Лачев с оглед неговото отстраняване. ..????. Корнелия Нинова оглави "Булгартабак" ??? ETO TAKA RABOTIAT KOMUNISTITE .
571
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
След протеста да хващат Балкана и да стават шумкари, кашкавал по мандрите има, така че с техния опит няма да останат гладни.
570
1
 
7
 
! Отговори
AZ POMNIA... преди 13 години
DA,AZ POMNIA ...Пмните ли? преди 1 часПреди 2 зими като протестирахме срещу тройната ламя, Румен *** и СтаниГея изпратиха полиция и жандармерия да бият хората. Учителския протест (най-големия в новата история) нарекоха седянка и се хилеха....Лекарските протести бяха смазани по комунистичски.... сега призовават същите тези хора да им върнат властта в ръцете. Е на това казвам аз комунистическа наглост!
569
2
 
10
 
! Отговори
левскар преди 13 години
Тия са като агитката на славия,в една маршрутка ще се съберат без правостоящи.И на егн са я докарали
568
2
 
14
 
! Отговори
Пмните ли? преди 13 години
Преди 2 зими като протестирахме срещу тройната ламя, Румен *** и СтаниГея изпратиха полиция и жандармерия да бият хората. Учителския протест (най-големия в новата история) нарекоха седянка и се хилеха....Лекарските протести бяха смазани по комунистичски.... сега призовават същите тези хора да им върнат властта в ръцете. Е на това казвам аз комунистическа наглост!
567
4
 
1
 
! Отговори
Тоягата преди 13 години
Интелигентни хора сте-дали ще е Станишката,или бат Бойко,всички са *** от ДС!!!Спор няма
566
2
 
4
 
! Отговори
TITAN преди 13 години
NIE STE MINEM DA PRIBEREM PAMPERSITE
565
2
 
6
 
! Отговори
Бай Ристо преди 13 години
Е да ама и гадни крадливи *** не искаме.......
564
3
 
6
 
! Отговори
Фриц преди 13 години
ох как искам Антон Кутев да ми излезе червенушкото заменкаджиясъбрал съм развалени яйца достаголемо замеряне ще падне
563
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Хайде да излизаме да начупим малко червени канчетада видим кой по як
562
1
 
5
 
! Отговори
rumen221 преди 13 години
Приятели,Абе от 17 века сме европейци, АМА НЕ СЪВСЕМ....Кое ни е европейско...???- Социалистите ни комунисти... и вече три техни поколения са за затвора- Демократите ни и те комунисти... и те са за затвора- Дребните ни бандити станаха полицаи..., средните борци за ред законност и справедливост?, а едрите "честни бизнесмени"... и всичките заедно са за затвора- Царя ни продаде граничните заграждения на *** и сега сръбски крави пасат по Витоша, а тюркски в центъра на Бургаз..., та и лидерите на Триглавата ламя са за затвора- Новата власт хвана няколко средноразрядни бандита и половната парламент ревна, че ги подслушвали..., а и те са си отвсякъде за затвора, а и затворите ни пълни с кокошкари и явно не достигат, че и европейските затвори да напълним пак ще хартисат доста хаярсъзи!!!Стигнахме американците само по леви резби, ама то е друго Пуста модаАбе европейци сме..., ама НЕ СЪВСЕМ...
561
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Кой ще води гей-парада? - Станишев подръка с Вигенин или Янка-булката беглец подръка с АЛФ /Ал. Петров/. На позналите два безплатни билета от първия ред в ляво от тротоара до втората улична шахта.
560
7
 
9
 
! Отговори
teofil1964 преди 13 години
Ако Социалистите излезат на улицата против правителството,ние от здружението за защита на народа от социализма, също ще излезем срещу тях и ще ги смачкаме като ***.На социалистите им пари под краката и затова са такива БЕЗБОЖНИ СЪЩЕСТВА.
559
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
БСП май пак ще организира гей-парад.