Дянков изнася лекция в Харвардския университет

Финансовият министър ще се срещне и с Христо Явашев
Обновена: 28 фев 2011 11:05 | 28 фев 2011 11:05,
60
Дянков изнася лекция в Харвардския университет
Снимка: БТА

Вицeпремиерът и министър на финансите Симеон Дянков ще изнесе лекция в Харвардския университет за финансовата стабилност на България, съобщиха от ръководеното от него министерство. Лекцията ще е във Факултета по държавно управление "Джон. Ф. Кенеди" към университета от 16,15 ч. местно време в понеделник.

По-рано през деня министърът ще се срещне с преподаватели от Харвард, с представители на ръководството на университета и с български студенти от университетската система на Бостън.

Вицепремиерът и министър на финансите е на работно посещение в Съединените американски щати до 6 март. В програмата на министър Дянков са включени срещи и публични изяви, на които ще бъдат представени регионалната роля на България, финансовата стабилност на страната ни и възможностите за нови инвестиции.

Дянков ще се срещне и с български общности от Източното крайбрежие на САЩ, с настоятелствата на двете български училища в Ню Йорк, с настоятелства на български църкви и ще посети културни центрове на българската общност. 

Предвидена е и среща със световноизвестния художник от български произход Христо Явашев – Кристо. На Националния празник – Трети март, министър Дянков ще има  двучасово участие на живо по българското интернет радио "Отзвук", чиято програма е насочена към българските общности по света.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


60
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
39
9
 
6
 
! Отговори
STARBUCKS-USA преди 13 години
Винаги над всички ,като капацитет съм поставял Ваньо Костов. Щом той призна Дянката,значи нещата ще ги бъдат...........
38
5
 
10
 
! Отговори
кака преди 13 години
Я, вземи си остани там!
37
7
 
14
 
! Отговори
ДАНЪКОВ преди 13 години
спукана им е работата на тези в Харвардския-МОИТЕ СЪБОЛЕЗНОВАНИЯ!
36
7
 
7
 
! Отговори
ж преди 13 години
Тази неоспорима шега на природата ще говори за финансовата стабилност на България? Финансова стабилност на България?!?! Благодарение на тази карикатура продължаваме да си тънем. По-добре не се връщай изобщо!
35
7
 
8
 
! Отговори
БоСимеонов преди 13 години
Не е лекция, а спектакъл. Трагикомедия.
34
17
 
6
 
! Отговори
Распутин преди 13 години
Дянков, мачкай КРАДЛИВАТА ***! И БАН, БАН да не пропуснеш! Че от срещи от трети вид на изтъкнатия "професор" Филипов ми дойде байгън тая седмица. Остава да се покаже и догановия професор с "перпетуум мобилето" и цирка ще е пълен!!!
33
4
 
5
 
! Отговори
КауБойко преди 13 години
Аз ли криво се моля, ти ли криво ме разбираш.
32
10
 
14
 
! Отговори
КауБойко преди 13 години
ХАха. Дянков да изнася лекции :) . Хаха. Дянков от грешната страна на катедрата си бе мойто момче. На тебе трябва да ти изнасят лекции. Хахаха. И май ни ментиш с темата,а ? Според мен им разясняваш как България без икономика и селско стопанство стабилно и равномерно потъва. Ех. Вдянков, Вдянков. Бойко се успя да се върне от Япония, пък барем ти да си останеш там в Щатит. За последно такива надежди хвърлях Станишев като увисна на лифта, ама на всичките корави излязохте. Боже, Боже. . .
31
8
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Вместо да изнася лекции,по-добре той самият да се изнесе нанякъде...
30
10
 
11
 
! Отговори
мечта преди 13 години
Дано остане там завинаги!!!
29
9
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
ЛЕКЦИЯТА ЩЕ Е НА ТЕМА: ФИНАНСОВИ ТЕХНИКИ ЗА ГЕНОЦИД НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД...............
28
8
 
19
 
! Отговори
Д-р Лекува Герболеза преди 13 години
Май няма да кандидаствам за този университет, ще отидя в Оксфорд, там поне не водя ликции *** които бъкел от икономика не разбират.
27
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
как ще има приходна част в хазната, когато Балкан се дава за една гарсониера и така от време оно ... целия преход. Сега Цветанов се опитва да промени поне в известна степен нещата, но какво ли не се хвърля насреща му. Явно много сили в тая страна искат беззаконието да пребъде.
26
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
А какво става с бракониерската сеч на гори. В момента там контролът е като параграф 22. Директорите на лесничейства раздават държавните гори (срещу какво, всички се досещаме) за безогледна и повсевместна сеч на разни пишман фирмаджии. И нахълтват ромите и друга полугладна ***. Правят се горски път до горски път. Ромите секат ударно за чорбаджията. И най-малко половината дървета падат в тоя неравен бой. Време е държавата да си върне горите. Горските не смеят нищо да направят против шефа!
25
11
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
ДАНО СЕ ВЪРНЕ В ДЪРВЕН БАЛТОН ОТ ТАМ.
24
4
 
17
 
! Отговори
до skatelite преди 13 години
г-не ,дянков е от тази партия.майка му управлява и продължава да управлява най-голямата дирекция в мин.на образ. първа приятелка е с емел етем и пъстрока на дянков който го е уредил да влезе в специалност мио и да учи в чужбина е професор по основи на комунизма.а дянков който носи името на баща си не го поглежда защото е обикновен човек пострадал и изгорял до 2 степен в кремиковци а дянков продажника се е отказал от него защо си задай въпроса
23
10
 
12
 
! Отговори
БОКО ТИКВАТА преди 13 години
БОКО ТИКВАТА ЩЕ КОМАНДИРОВА СЛУШАТЕЛИ
22
13
 
12
 
! Отговори
skatelite преди 13 години
Хехе .. анонимните комунисти пак лаят .. за тях кризата се задълбочава, хората умират от глад, цените растат, Дянков е некомпетентен и е тук, за да ни закопае. Но отговор не дават как стана така, че тяхната любима партия за 21 години не можа да направи от България нормална държава? И колко некомпетентен икономист трябва да си, за да не можеш за 21 години да създадеш нормален жизнен стандарт?
21
12
 
17
 
! Отговори
Аз преди 13 години
Дянков може да води лекции на тема "Как да задълбочим икономическата криза?", а трябва заедно с него та пътува и друг лектор, които да изнесе лекция на тема "Оцеляване на средностатистическия българин при управлението на Дянков или как да увеличим българските емигранти."
20
8
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Е сега разбрахте ли каква е разликата между Дянков и Станишев,че Дянков изнася лекции как се управлява държава,а станишевата дипломна работа е "Ролята на униформата,за повишаване бойния дух на армията " ...как мислите,кой е по подготвен да управлява ...