Дянков вае тяло в държавен фитнес

110 бона платени за уреди, въпреки кризата
Обновена: 21 апр 2011 15:05 | 21 апр 2011 14:27,
171
Дянков вае тяло в държавен фитнес
Симеон Дянков твърди, че пари за по-високи пенсии няма. За фитнес обаче - има. Снимка: архив Булфото

С фитнес зала за 110 000 лв. разполагат чиновниците от Министерство на финансите.

Помещението, в което тренира вицепремиерът Симеон Дянков, се намира в приземния етаж на сградата на финансовото ведомство.

Фитнес залата е пусната в експлоатация миналата година.

Въпреки финансовата криза в България и липсата на средства в публичната сфера, Симеон Дянков е отделил 110 000 лв. от бюджета за нея, твърдят от Асоциацията за борба с корупцията в България.

От министерството отказаха пред Dnes.bg да съобщят точната сума, изразходвана за фитнеса. 

Залата е оборудвана с различни уреди за кардио и силови тренировки.

Със специална заповед на главния секретар на финансовото министерство се указва редът за ползване на спортния комплекс.

Министърът, неговите заместници, главният секретар и началникът на кабинета му могат да посещават фитнеса, без да се записват предварително.

Всички служители могат да тренират, стига да е в извънработно време, каза за Dnes.bg Веселин Нинов от пресцентъра на Министерство на финансите. 

Според вътрешните плавила на ведомството на чиновниците е разрешено да тренират сутрин до 9 часа или след 17,30 ч.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


171
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
104
3
 
13
 
! Отговори
марко-1 преди 13 години
Каква криза за тоя,какви пет лева-Финансовият министър обаче не спря дотук с подаръците за метресата си.Семейна хармония само пред обективите Ирина Велкова беше назначена за шеф на кабинета му. В резултат от издигането в длъжност, студентката получава заплата на висш държавен служител и ведомствено жилище. Назначението обаче е абсолютно незаконно, защото младата госпожица още не се е дипломирала. Симеон Дянков обаче хич на се интересува от хорското мнение. Затова, освен че уреди Ирина с дом, лично й помогна да го обзаведе. Финансистът беше забелязан преди седмица, заедно с Велкова, да товарят кашони с електроуреди в минибус на паркинга на хипермаркет.Дянков обаче си има тактика след всеки нов скандал около извънбрачната му връзка, веднага започва да се появява на публични места със съпругата си Керълайн и двамата си сина. Семейна идилия, но само докато отшуми скандалът.
103
0
 
10
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 13 години
Тази снимка трябва да бъде разгледана добре от някои специалист от Психодиспансера. Сигурен съм, че след 5 минути ще напише една тетрадка с диагнози. И за необразования е ясно, че погледът не е редовен.
102
2
 
3
 
! Отговори
samodiva преди 13 години
Ама че сте злобни всичките ! Ми може пък да има красива душа човека...
101
1
 
5
 
! Отговори
нееееее преди 13 години
Само на казвайте името на фитбеса , че фалирАЕГАТИ ФИТНЕС ИКОНАТА
100
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
МНооого грооозен,много:)
99
1
 
15
 
! Отговори
ХиХи до Бай Колю преди 13 години
Те предишните са виновни, гадна тройна коалиция :), те са подписали договора. Сега трябва да почерпи, че има де да се поти.
98
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Какъв фитнес за тоя ***? Погледнете го само, *** с педераско гласче.
97
1
 
13
 
! Отговори
*/*/* преди 13 години
Дааам, Дянкофф вае тяло за любовницата си Ирина Велкова, дето си я назначи за шеф на кабинета, без да *** висше със заплата 4000лв. Тренирай, Дянкофф, да е доволно момичето, че като министър си кръгла нула, ама поне в това да ставаш за нещо.
96
1
 
14
 
! Отговори
Курти преди 13 години
Който нема акъл има мускули, ама тоя ни едното ни другото :)
95
2
 
23
 
! Отговори
Бай Колю преди 13 години
Първо, личния фитнес на Дянков ще стане личен, когато го плати от джоба си! До тогава, този фитнес, колкото е на Дянков, толкова е и мой! Даже е повече мой, щото оня от скоро плаща данъци в България, пък аз от години бачкам за "неговия" фитнес! Затова аз имам право да "му гледам в канчето" и да не се съгласявам, да харчи моите пари за "неговия" фитнес! Иначе, ако не беше фитнеса му, предварително заложеният дефицит щеше да е с 110 000 по малко! Може да е нищо рабата, ама защо пък не?! Да не говорим, че ниският бюджетен дефицит е фикс-идея на самият Дянков, ами да си го пази бе! Защо не ги икономиса тези пари, както икономисва от къде ли не другаде?! А?! Така че, аз предпочитам, дефицитът да е със 110 000 по малко, от колкото Дянков да има къде да се поти!
94
1
 
9
 
! Отговори
60312 преди 13 години
финансовото министертво е обявило процедура по ЗОП, за намиране на птиче, което като се изхожда цвъка по два пъти един след друг.Цел на обществената поръчка е да се намери финансово изгоден вариан за надписване ризите на оглавяващия вътрешното министерство...
93
1
 
11
 
! Отговори
Temida преди 13 години
Алоо Днес.бг, какво тяло, какви 5лв?!/Този лилипут ( и финансов и физически) никога тяло няма как да извае, че тя природата трудно се коригира!Но аз ако го срещна какъв нос ще му извая...
92
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Така е! за едни постна пица, а за други - фитнес само за 110 бона:)
91
1
 
6
 
! Отговори
ХиХи преди 13 години
Че то за гУсин Дянков криза няма, по точно свърши де. През 2010 го каза поне три пъти. Каква криза, стана министър, взе едни пари, една власт ..... и си прави фитнес. Има вода, има пръст и си прави кал. 110 000 лв, реално за тях са нищо, за една държава трябва да са нищо. Въпроса е, че когато става дума примерно за училище, детска градина, разбита улица ..... и др. са сериозна сума и тогава има криза.
90
2
 
5
 
! Отговори
Iwan преди 13 години
до 88а ти чувал ли си, че Бг за сефте от както има валутен борд, точ1но при тая тиква и хроничен лъжец има бюджетен дефицит аааааа?
89
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Бе той тяло ще вае, ама по-умен и убав нема да стане! Гарантирано от ГЕРБ! И да види там как стоят нещата с визи и щуротии, че скоро ще иска политическо убежище в САЩ:)
88
1
 
10
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 13 години
Ти тялото ще си го изваеш, но ненормалнати физиономия ме можеш. Не е в състояние да ти помогне и наи-добрия спец по душевни болести.
87
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Ами що не,да си харчат,кой да ги спре?Гражданско общество ли имаме,обществен натиск ли има срещу оправляващите?Нищо.*** народ лесно се оправлява.Правят си каквото искат щото няма последствия.ама той не луд то дето яде а този дето му дава.Айде сега започвайте с минуситещот 90% си мислят че не сме *** народ,ама не виждат просташката даржава.
86
5
 
5
 
! Отговори
До 85 преди 13 години
А ти чувал ли си, за предварително ЗАЛОЖЕН бюджетен дефицит? Мислиш ли, че някакви 110 000 лв., инвестирани не в личния фитнес на Дянков, а на Министерството на финансите би опревил бюджетния ни дефицит?
85
2
 
14
 
! Отговори
кака преди 13 години
БРАВООО!!!!!!!!110 000 лв народна пара за тялото на 1 министър!!!!А ако трябва и за мозък.....ще трябва да се тегли заем от Световната Банка....А дали си струва инвестицията? Не мисля.Затуй ще си ходи с идеално гладък мозък.Да е жив и здрав....и ние покрай него!