Сидеров чака "ислямски килимчета" и на "Московска"

Кокинов да хване "хубавеца с ножа", поиска лидерът на "Атака"
Обновена: 25 май 2011 08:42 | 25 май 2011 08:24,
247
Сидеров чака "ислямски килимчета" и на "Московска"
Снимка: Архив Булфото

Ако това е предизборна кампания, значи  аз от 2005 г. съм в такава кампания, защото от тогава аз правя подписка и протести срещу шума пред джамията, обяви пред ТВ 7 лидерът на "Атака" Волен Сидеров по повод критиките срещу партията му заради боя пред мюсюлманския храм в петък миналата седмица.

"Това е звуков терор, звучащ от централната софийска джамия. Ние сме изразители на съпротивата на хората, които негодуват, но сега получихме провокация от ислямисти. Нека Кокинов, преди да забрани "Атака", да хване хубавеца с ножа, който не беше един", каза още лидерът на "Атака".

Според него, в мюсюлманския храм от много време се събират фундаменталисти. Ако така си трае общината, ще видим килимчета и на "Московска", предупреди Волен Сидеров.

"Полицията не беше взела мерки. Там, където стана боят е сграда, на която пише клозет и не е територия на джамията. Наш активист постави тонколони, заради които скочиха с тръбите и изкъртени олуци от собствената им джамия", разказа Сидеров.

Теорията за скачените съдове с ДПС я чух от дежурните всичколози. Тя не е вярна, вметна Сидеров.

Той обясни, че през първата половина от мандата на ГЕРБ те проявили джентълменство да не поставят въпроси от дневния ред на "Атака" като турцизацията и геноцида над българите. Не знам те оцениха ли го или не, но ние не сме забравили тези въпроси, каза той.

Още по темата

Почти всички политици, без Борисов, избързаха с коментара и с това, че ме заклеймиха, коментира още Сидеров. Ля се кръв по лицето на българска депутатка, но не чух коментар по този въпрос Даже чух едно нагло изявление от Камен Костадинов, че си тя си получила каквото е търсила, което е цинично, продължи той.

Събитията, за които говорим, по никакъв начин не се отразяват на гласовете за ДПС, смята лидерът на "Атака".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


247
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
152
1
 
3
 
! Отговори
ali agdja преди 13 години
i az ne iskam da slu6am 4alga,ama ya puskat po zavedeniyata.ISKAM DA SLU6AM NARODNA MUZIKA,KOYATO E OSNOVEN STIL MUZIKA V BALGARIYA.VSE PAK SME PRAVOSLAVNA DARJAVA.muhahahahahaha
151
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Гледайте канал 3 и 2.30 ч материал, където Волен направи на мармалад в НС Цветанов и службата му и после в кулоарите на парламента. Разката ги!
150
1
 
9
 
! Отговори
NAROD преди 13 години
NIE V NA6TO SELO NA POLOVINA SME HRISTIQNI I MYUSLYUMANI, IMAME SI VZAIMNO UVAJENIE, PRAZNUVAME SI ZAEDNO PRAZNICITE.... TA NA NAS BOLEN LI 6TE NI KAJE KOE E OPASNO I KAKA 6E JIVEEM... BOLEN DA SI VARVI NA MAYNATA SI 4E SI NQMAME NAMERENIE DA SI RAZVALIM SPOKOYSTVIETO I UVAJENIETO SAS SAGRAJDANITE SI TURCI
149
0
 
12
 
! Отговори
155 преди 13 години
Чети много внимателно ***! Първо съм жена, второ съм кръстена православна християнка с църковен брак при това, трето моя род в лицето на прадядо ми е изградил църква - разрушена след голям пожар - иконостаси, позлатени орнаменти - камбанария. Ти ли ще ми казваш аз каква съм и кой от къде може да премине. И обществените пейки са достъпни за всички, но това означава ли, че ако аз седна на една пейка и ти можеш да дойдеш и да ме изхвърлиш от там! Какво си направил ти за църквата!?
148
2
 
6
 
! Отговори
crus преди 13 години
тоя убавец Воленчо яко взе да се напъва за власт ....***...
147
4
 
5
 
! Отговори
Дончо преди 13 години
браво Волен единствения истински политик обявен за луд от лудите ей ей ше ви избием ей
146
2
 
2
 
! Отговори
anonimen преди 13 години
tzoi bolen siderov samo znae da se snima gol mislq 4e toi e gey az sam siguren 4ee vav varna nqhme takiva proglemi no kogato izleze tozi bolen toi s1budi omrazata v horata i sega ako prod1ljava taka misla 4e mnogo b1lgari 4e si ispatqt golemi proglemi 6te ima dano nikoi da ne go slu6a tozi gey
145
1
 
8
 
! Отговори
Ели преди 13 години
Не съм расист, нямам нищо против изповядването на всяка една религия, не съм и толкова набожна. Обаче!- Да гледам по телевизията как един малък пикльо ми се заканва, че щял да ходи да протестира пред нашите църкви, тук, в България, в която, ако не се лъжа основната религия е православно христянство...ми идва малко в повече.Не ме интересува дали действията на Атака са бутафория или имат скрити политически цели. Не искам в центъра на София да слушам подобно злокобно виене..!!!
144
6
 
9
 
! Отговори
ТОТО преди 13 години
Волене,ти си душевно болен човек.Ти не си за парламента,а за съвсем друго място!!
143
3
 
8
 
! Отговори
Недучения ислямист преди 13 години
Много си недоучил, 147. Градинката е публична обществена собственост и при нея не може да има никакво ограничаване на правото за преминаване. Бъркаш с правото на "свободните полета", които се отнасят до преминаване през частна собственост Това е публична общинска собственост, а не селски синор или на вашему комшулук. Друг е въпросът, че вие мислите, че тази земя е ваша - на джамията, защото в 15 век там имало пристройки към джамията. Не сме 15 век и не сме по шериата, бивши ми Аго!
142
2
 
6
 
! Отговори
до 146 преди 13 години
Боже, ти наистина не можеш да разсъждаваш логично!Ако един мюсюлманин/или цесекар е ВЪВ джамията/ ВЪВ сектора си, никой няма да го закача! Цесекарят може да псува всеки левскар в сектора си и никой няма да го закача, мюсюлманина може да си се дупи В джамията и никой няма да го закача. Тръгне ли цесекар да скандира извън сектора си против Левски, може да отнесе някой камък или кол. Тръгне ли мюсюлманин да се гъзи извън джамията-това трябва да се случи-което се случи в петък!Анадънму Кольо???
141
1
 
2
 
! Отговори
ali agdja преди 13 години
myastoto na bolen e v AFRIKA,pri bratyata mu-plemennite vojdove.tamnyama nito voy ot djamiite nito kambanen zvan.a i sred svoi 6te se 4uvstva po dobre.pak znae li se,moje i da se izlekuva
140
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Волене,сменидилъра,че на тоя стоката му не ти влияе добре!!! )))
139
1
 
4
 
! Отговори
139 преди 13 години
Алоооо - ще викаш на някой друг. А сега на въпроса - Ахмет Доган не излиза вече цяла седмица по всички телевизии, за да ми обяснява докато е бил на митинг, а не на работа как са го ударили с паве! Като на един човек му е толкова акъла и не си седи на д-то и да си работи, няма после да се чуди откъде му е дошло! За мен като жена е недопустимо да съм на такова място, да крещя разни обиди по адрес на хора, които все пак в момента се молят на своя си Бог и да очаквам, че тяхното търпение е безкрайно
138
0
 
0
 
! Отговори
.). преди 13 години
Кольо взем си некви дъвки приятелче , помисли какво точно искаш да кажеш и ела пак да се опиташ , аз ще бъда снизходителен и ще вникна в бръщолевиците ти, говориш за жертви , за лунапаркове , от теб се иска само едно просто нещо , подкрепи се с малко локум и продължавай да нижеш тютюна , не се занимавай с глупости , мачове , паркове , работи си там по кърджалийско , подсвирквай на пингвините по улиците , хапни и някоя баклава, разкарай се до туршия да ти се смеят и да ти викат *** и пак ела.
137
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
По времето на тройната крадлива коалиция министерство на земеделието беше дадено на ДПС и какво стана? Освен милионите, които потънаха в джобовете на ДПС елита, там се говореше открито на турски, представяте ли си в министерство на България, за чиято свобода загинаха най-великите ни съотечественици да се говори на турски и да се обиждат българите на ***, това не е ли национално падение и защо плюеме с/у Сидеров, който единствен за сега казва истината-исляма навлиза все повече в страната ни
136
2
 
3
 
! Отговори
140 преди 13 години
Добър опит, но уви. Както Вие имате право да сте там, така същото право имат и молещите се! А и термина "право на достъп" се използва в случаите на съсобственост, която е или не е разделена и собственици на вътрешни парцели имат право на преминаване през определена част от съседните парцели с излас на път. Все пак тази градинка не е Старгейт, че да не можете да минете от друго място, а и никой не лежи по цял ден на тротоара все пак, не ставайте толкова дребнави.
135
5
 
2
 
! Отговори
Бай Колю преди 13 години
Странно защо, всички атакистчета, които ми опонират са все анонимни?!А да сетих се, те са силни само в група! Когато са много и когато имат водач! Иначе не стават за нищо!А аз така и не разбрах, каква е разликата?! Каква разлика има, между един цесекар в агитката на Левски и боленовците пред джамията?! Не били влезли вътре...и аз не съм правил връзка с главния мозък!? Е добре де, обяснете ми разликата?! Като имате връзка?! И си представете, агитката не в сектора, ами в парка примерно! По разллично ли ще се случат нещата?! Така че, очевадно е, тези примери са си безсмислени опрадвания! Оправданията са като ***! Всеки си го има! А атака, освен ***, друго май нямат! Затова се пънат тук да си ги показват....но стват още по смешни и жалки! Хахахахахааааааааа!!!Разбрах ви!!!Баннахте ме, щото нито един атакист не можа да ми отговори смислено!Пък това явно е против правилата на сайта! :)))))))))Явно днес.бг са призвани да прокламират воленовите простотии, да изпълняват задачите по разпалване на етническо напрежение, да действат против интересите на България....Жалки, смешни ***!ОК оставям ви да се давите в собствената си злоба и простотия!ПОжелавам ви от сърце, въпреки че до сега не съм си позволявал да изпростявам толкова - като вас, като се случи поредния "Справедлив протест" на боленовците, като се стигне до сблъсъци, когато вече има жертви....една от първите жертви да бъде близък роднина на админа, който ме банна! Тогава, нека пак се опитва да ми обяснява, колко прави са били протестиращите и колко родолюбиви! Това време идва! И вие - атакисти ***, ще имате огромната, главната вина това да се случи!
134
0
 
5
 
! Отговори
до 141 от ВОЛЕН преди 13 години
Всичко е така, само че ВЪТРЕ В джамията..сине майчин, не отвън!
133
1
 
1
 
! Отговори
.). преди 13 години
(4) Религиозните общности и институции, както и верските убеждения не могатда се използват за политически цели. ТОЕСТ не можеш да кажеш , ако не гласуваш за Доган Ефенди , Аллах ще те накаже , ПРОТИВОЗАКОННО Е , обаче по тоя въпрос всеки си трае.