Московски: Работя, затова ме познават в Брюксел

БДЖ увеличава билетите с 5%
6 юни 2011 11:25,
15
Московски: Работя, затова ме познават в Брюксел
Ивайло Московски. Снимка: БТА

Активността и целенасочената работа вероятно са причината да бъда по-разпознаваем в Брюксел.

Така новият министър на транспорта Ивайло Московки коментира назначението си на поста пред БНТ.

Според него, най-сериозният проблем при усвояването на средства по Оперативна програма „Транспорт” е, че когато програмата е стартирала е имало много малко готови проекти, въпреки отпуснатите средства за подготовка.

В момента министерството разработва нова система за БДЖ, която ще стартира след седмици. Тя е съгласувана със Световната банка.

Още по темата

"Ще наемем консултанти за оптимизация на БДЖ "Товарни превози", което означава, че ние в рамките на няколко месеца ще имаме всички тези неща. 

Стратегията за приватизация БДЖ "Товарни превози" ще ни даде една моментна снимка на състоянието, ще ни даде опциите, ако реши държавата това да се случи, но считам, че това е правилният път", каза още Ивайло Московски.

На въпрос защо се налага увеличение на ж.п. билетите с 5%, транспортният министър отговори, че това е свързано с „инфлационните индекси“ в страната през последните месеци.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
0
 
0
 
! Отговори
1 преди 13 години
до valenty,той си е такъв , яшар шопов му е чичо от атака.
13
0
 
2
 
! Отговори
valenty преди 13 години
Много прилича на ***. И се хвали като ***
12
0
 
1
 
! Отговори
оф-ф-ф-ъ преди 13 години
Много скромен, бе! Ама как само шитна предишния министър. Страшен голмайстор. Пък какви купешки обрати употребява - "по-разпознаваем в Брюксел". И условна реч - "вероятно". А-а, грешка няма! И бърза да наеме консултанти - парите трябва да се усвояват. А че точно консуланти от кол и от въже, най-често с опит от Централна и Южна Африка или Латинска Америка ни доведоха до този хал, какво от това. Но всеки, който не си разбира работата наема консултанти.
11
0
 
7
 
! Отговори
Насо преди 13 години
Момчето не е амбициозно, личи му че е ***.Подкрепям предложението вместо чужди консултанти, да си вземем чужд министър!
10
0
 
5
 
! Отговори
1 преди 13 години
Като ще се наемат чужди консултанти на които трябва да плащаме понеже министрите нямат ум и не са подготвени, да си наемем министър отвън. По-евтино ще ни излезе.
9
2
 
8
 
! Отговори
Московски преди 13 години
Тоя само по сурата му личи, че е поредния некадърен крадец-комсомолец. Въобще от комсомолците не става и *** за зеле. много са зле - хем крадливи, хем некадърни. Само да лъжат умеят.
8
0
 
0
 
! Отговори
До № 8 преди 13 години
Само на Дянковото пишле...
7
1
 
8
 
! Отговори
Жепейко преди 13 години
ДАНС да провери, кой си е купил магистърска диплома в Иконимическия в Свищов и чий татко - комунист пращаше всяка седмица по 2 агнета, за да бъде хрантутен герберасткия актив! И съответно актива да вика: "Да живей!", да папка и да благославя. Сега само ще "благославя".
6
1
 
9
 
! Отговори
От кухнята на БДЖ преди 13 години
Който може нека ме опровергае - на 1 работник в БДЖ /машинист или ремонтен работник/ се падат 3.2 администратори. Отдавна БДЖ не е производствена фирма, а политическо сборище на свои хора - лапачи, които цоцат от държавния бюджет. БДЖ не се изхранва от това, което заработи, а от данъците, които плащат всички ***, *** български данъкоплатци. Затова администрацията на БДЖ живее в невиждан лукс, получава баснословни заплати и по цял ден прелива от пусто в празно...
5
12
 
1
 
! Отговори
Зелените преди 13 години
Бойко, може би наистина иска да помогне на страната, но ГЕРБ със сигурност не иска !!!!
4
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Има крадливия поглед на Иван Костов. И боята същата
3
1
 
10
 
! Отговори
железничар преди 13 години
БДЖ мафията е свързана с автобусната и транспортната мафия - понеже автобусите вдигнаха цените на билетите, заради бензина и хората минаха на влакове, сега БДЖ ще вдигне цените, за да изравни нещата. А иначе кражбите и далаверите в БДЖ няма кой да ги разнищи - милиони се източват, крадат и перат всяка година.
2
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
"Ще наемем консултанти за оптимизация на БДЖ "Товарни превози", което означава, че ние в рамките на няколко месеца ще имаме всички тези неща.Изпитана схема.А защо ако мога да попитам стойте там и взимате заплати, като за всяко нещо се наемат консултанти? Вие акъл нямате ли си?
1
3
 
9
 
! Отговори
рогач преди 13 години
ей такива комунистически *** ще ни пият кръвчицата..ох какво ни чака,,здрав секс.като се върнат да стават политици копеленцата на мутрите и мошенниците...сега ни се струва гадно...но какво ни чака хораа не е истина...ОГРОМЕН СЕКССССС...УИТ НО ВАЗЕЛИН