Борисов разбива "Атака", купува депутати, твърди РЗС

До изборите Сидеров щял да остане без група
8 юни 2011 18:36,
111
Борисов разбива "Атака", купува депутати, твърди РЗС
Снимка: БТА

До изборите наесен ГЕРБ окончателно ще разбие парламентарната група на „Атака“, прогнозираха от РЗС.

„От днешния пленарен ден можем да направим два съществени извода: Сидеров е политически труп, а Борисов – лъжец“, съобщават от партията по повод решението на парламента, с което депутатите отхвърлиха предложението на „Атака“ Волен Сидеров да оглави комисията „Антимафия“. 

„Волен Сидеров напълно приключи с политиката. Днешното гласуване в Парламента показа ясно, че от тук нататък ГЕРБ няма да подкрепят нито едно предложение на Атака. Откакто управляващите си напазаруваха депутати, ГЕРБ вече няма нужда от подкрепата на една неофашистка, ултранационалистическа  партия и спокойно могат да я изхвърлят на политическото бунище“, коментират от РЗС.

Още по темата

„РЗС от опит знае как управляващото мнозинство с ченгеджийски комбинации купува депутати и разтуря групи и затова прогнозираме, че до изборите ГЕРБ окончателно ще разбие парламентарната група на Атака“, отбелязаха хората на Яне Янев. 

Според тях по напълно милиционерски тертип ГЕРБ се отнася с всеки свой съюзник – употребява го и го изхвърля.

„За управляващата партия няма ценности и морал в политиката. По същия начин Бойко Борисов се отнася с България. Както се гаври с партньорите си, така се подиграва и с българския народ. За две години управление на Борисов вече за никого не е тайна, че неговите обещания не струват и стотинка и би предал всеки и всичко в името на користните си планове и интереса на групировките, за които работи“, смятат от РЗС. 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


111
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
103
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Янке , не се занимавай с мъжки работи а ходи да извъртиш една баницадовечера ще ти дам да ми извъртиш един .....
102
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Палавата Яница се разгонила - пак е тук
101
6
 
1
 
! Отговори
асенова преди 12 години
Жалките опити на Борисов да унищожи Атака няма да попречат на Волен да стане президент. Ето това е важно. Другото са празни приказки.
100
3
 
3
 
! Отговори
j преди 12 години
Яне немие идеала за политик , нито за човек, но май единствен казва неща който после оказват верни, а и него е страх да го каже. Единствен той каза че Пожарникаря е мутра и никой досега. Всички онанисти тук говорят само , че бил такъв или инакъв. Май е повече мъж от всички дупелизци тук, наведени пред мутрата. Да сте чули нещо положително и добро направено от пожарникаря, да е изпълнил еднообещание, не Е. Останете си наведени , за вас истината е между краката му , лапнални биберона
99
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
*** - на бунището при бившия му шеф Моню Мадритски.
98
6
 
2
 
! Отговори
Яни-то преди 12 години
ЯНИ,КУКЛОО...............,КЪДЕ Е ЖЕНА ТИ(НА ЗАПЛАТА)?ТЯ ПОНЕ Е СИМПАТИЧНА
97
6
 
1
 
! Отговори
ХА,ХА,ХААА.... преди 12 години
ПРОДАЖНИЦИ И НЕГОДНИЦИ ---КАТО ВОЛЕН И ЯНЕ, ВИНАГИ СЕ КУПУВАТ ЛЕСНО...ТЕ СА КАТО ПРОСТИТУТКИТЕ----СТРУВАТ ЕВТИНО И СА ГОТОВИ НА ВСИЧКО ...ЗА ПАРИ И ВЛАСТ!!!ВЪЗПИТАНИ СА В ДУХА НА ПАРТИЯТА /ПРИ СОЦА/....И СПАЗВАТ ТРАДИЦИЯТА....защото:*** ПРОИЗВЕЖДАХА , НАЙ-ВЕЧЕ:К--***,К-КОМУНИСТИ,/пияници по руски образец/ ИК-Ка-Де-Сари../ДС/ТОВА Е МАТряла...на, ДРУГАРИТЕ....!!!
96
6
 
2
 
! Отговори
Nasko преди 12 години
Тоя Циркаджия не е ли на "меден месец":))))))))))Кой ти оправя Булката бе Янеее???????????
95
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Те пък се сетиха от РЗС, той Боко отдавна си купува депутатчета.
94
5
 
11
 
! Отговори
A sq? преди 12 години
Борисов да си ходи , умръзна ми oт неможещи без собствено мнение депутати като тоя Борисов,аз да си направя 1 кабинет ще го направя по-добре от тия
93
3
 
3
 
! Отговори
an преди 12 години
A TI QNKE KADE SE BUTA6, BARABAR PETKO S MAJETE? VSI4KI STE OT EDNO TESTO QNKE. VSI4KI VI E IZRODILA MAIKATA KARMILNICA, -BKP-BSP- DRUGARKO QNKE. VSI4KI STE OT EDNO TESTO ZAMESENI. 4ERVENO. KOLKOTO I DA SE OPITVATE DA SE PRAVITE NA DRUGI, NE MOJETE. LI4IVI VI 4ERVENOTO NA VSI4KI. KOMSOMOLCI PIONERI VSI4KI V EDINEN STROI. POMNITE LI Q TAZI PESEN? SDS DSB RZS NDSV ATAKA, GERBAJIITE, VSI4KI STE KOMUNISTI QNKE. AKO IMA O6TE NQKOI DA VI SE HVANE NA VADICATA, TRQBVA DA E NAI GOLEMIQT ***.
92
4
 
13
 
! Отговори
мислещ преди 12 години
Яне е сто пъти прав , независимо от потентността и слабостите си. Тиквата изигра всички и най-вече наивните избиратели. Сега има пари да си напазарува *** гласове и да си развява байряка до края на мандата.
91
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Анализ на Татяна Ваксберг:Най-трудно се вижда това, което е близо. Тази стара максима намери ново приложение преди седмица, когато в Сърбия беше арестуван и предпоследният издирван обвиняем на Хагския трибунал Ратко Младич.България приветства този арест наравно с останалите демократични държави, но нейното приветствие е малко по-особено. От всички съседни на бивша Югославия страни България плати най-високата цена за войните през 90-те. Толкова висока, че никога не проговори за това на глас, а повечето правителства на прехода направо заобикаляха сюжета.Bildunterschrift: Großansicht des Bildes mit der Bildunterschrift: Хиляди заличени животиБългарските "загуби"Първата цена беше в икономическата изолация, в която България се озова заради блокираната от демократичния свят Югославия и в икономическите загуби от десетки милиони долара. Този аспект от влиянието на войните беше единственият, който българските правителства си позволиха да дискутират.А онзи, който не си позволиха дори да повдигат, беше съобщен за първи път в доклад на Националната следствена служба, писан 10 години след края на войните. В него се казва, че корените на българската организирана престъпност се намират в бивша Югославия и по-специално в нарушаването на югоембаргото чрез контрабанден износ на петрол, алкохол, цигари и различни стоки за бита.Българските следователи твърдят, че много лица, известни със своите прякори и с обобщения израз мутри, всъщност са натрупали първоначалния си капитал от контрабандата на стоки, забранени за внос във воюващата Югославия.Това твърдение беше косвено потвърдено в някои от делата на трибунала за бивша Югославия в Хага. В делото Милошевич например беше разискван контрабанден канал за внос на цигари от България, организиран и ръководен от сръбския паравоенен лидер Желко Ражнятович Аркан. От данните, които Хагската прокуратура тогава изнесе, стана ясно, че този канал е бил покровителстван от ръководството на сръбските митници и че част от приходите са отивали за купуване на оръжие и муниции за бойците на Аркан.
90
6
 
0
 
! Отговори
boiko преди 12 години
abe na toq *** nqma li koi da mu zapushi ustata s edin ...
89
3
 
6
 
! Отговори
bez partiyen za tebe преди 12 години
bravo na tebe yane yanev tocno i yasno govoris za tebe ste glasuvam
88
12
 
0
 
! Отговори
БГ преди 12 години
ТЕБЕ *** ВЕЧЕ И ДПС НЯМА ДА ТЕ ЗЕМЕ НЕ СТРУВАШ НИШО ПО ДПБРЕ СИ НАПРАВИ ДЕТЕ КАТО СТАНИШЕВ И МУ ЛЬСКАИ ДУПЕТО ЧЕ ИМИДЖА ВИ ВЕЧЕ НЯМА ДА ЛЬСНЕ СКОРО ПОНЕ ТОЯ ВЕК,,ХАИДЕ НАНИ НАААААААААААА
87
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Дойче Веле посвещава серия от материали на банатските българи, живеещи в румънската част на Банат. В следващите редове кореспондентът ни Стилиян Деянов представя селата, които е посетил и хората, които е срещнал там. Банат е област, разделена между Румъния и Сърбия, а малка част от нея е на територията на днешна Унгария. Там от векове съжителстват множество етноси, сред които румънци, сърби, унгарци, роми, германци и българи. Румънският Банат подслонява най-голямата част от банатските българи. Двете основни български селища в румънския Банат са Стар Бешенов и Винга. Стар Бешенов или Стар Бишнов (според местния говор) се намира в най-западната част на Румъния само на няколко километра от унгарската и от сръбската граница. Селото е далеч от всички големи пътища и затова там се е запазила най-добре общността на банатските българи, които съставляват над 80% от четирихилядното население
86
2
 
7
 
! Отговори
Рамбо преди 12 години
Новината ме смая, направо? Представих си, как борисовв влизав пленарната зала, нокаутира всички от "Атака" и докато те се молят на председателката да бие почивка за да не ги довърши в рунда, Бойко Борисов снизходително вади от джоба си пачка и купува депутатите на "Атака"? Поне така ми прозвуча отначало, сигурно защото съм заспал на стола? Сега явно всички от "Атака" са купени, значи няма да са недоволни?
85
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Щом Янето, което живурка в *** се е обадило и е казало нещо, значи е казало нещо много важно!
84
4
 
12
 
! Отговори
kioko преди 12 години
Един политически труп се гаври с друг...живот в гърне с ***!