ГЕРБ няма да "удря рамо" на СДС на вътрешния вот

Сините нямат позиция как ще гласуват при вот на недоверие
Обновена: 10 юни 2011 10:12 | 10 юни 2011 09:56,
33
ГЕРБ няма да "удря рамо" на СДС на вътрешния вот
Снимка: Булфото

Мартин Димитров отхвърли твърденията, че ГЕРБ "ще ударят едно рамо" на СДС във вътрешните избори на Синята коалиция за кандидат за президент и кмет на София в неделя.

"СДС винаги е била по-голямата партия от ДСБ, затова е важно да гласуват нашите хора. Вътрешните избори ще бъдат спечелени от сините симпатизанти", заяви той пред bTV.

По думите му никоя партия не би изпратила хора да гласуват във вътрешния вот, защото "би им харесало да гласуват за СДС". 

Според лидера на сините социологически проучвания показват, че Владимир Кисьов стои много сериозно в София и има шанс да отиде на балотаж.

Димитров дори сподели, че Кисьов е отказал предложение да стане посланик в Германия и е предпочел да остане и да се бори с проблемите в столицата.

Румен Христов няма да подкрепи проекта "Белене" и да увеличи зависимостта на България от Русия, каза още Мартин Димитров. "Всъщност президентът има големи правомощия, той създава средата и може да се превърне в "ловец на инвеститори"", добави той.

На въпрос защо дава предпочитанията си за Христов пред кандидата на ДСБ Светослав Малинов, Мартин Димитров отговори, че лично е "тествал" Христов и вярва в неговите способности.

 "Ако не тестваш един човек в реална среда, няма как да знаеш дали ще издържи на хилядите изкушения, които предлага политиката", каза лидерът на СДС.

По повод противоборството между Мартин Димитров и Румен Христов в борбите за лидерския пост в СДС, Димитров заяви, че всички съмнения и слухове, които тогава са се свързвали с името на Румен Христов, са се оказали неверни и отдавна са опровергани.

 "СДС е демократична партия, в която можеш да посочиш дори и своя опонент за кандидат", каза още Мартин Димитров.

Той коментира и изказването на Надежда Нейнски за номинацията на Румен Христов за президент, че тя била "уговорен мач".

Още по темата

"Вие жените понякога сте много емоционални и понякога правите неща, които са от емоция, а след това съжалявате за тях. Надежда Нейнски беше кандидат за същия пост и затова реакцията й беше емоционална, но впоследствие се видяхме, говорихме и няма такъв проблем", коментира той. 

Мартин Димитров уточни, че на сайта на СДС хората могат да видят местата, където ще могат да гласуват в неделя на вътрешните избори за кандидат за президент и за кмет на столицата.

В отговор на въпрос дали СДС би подкрепил вот на недоверие към правителството, Димитров заяви, че докато не се видят мотивите на вота, не може да се коментира отношението на СДС.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


33
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
0
 
0
 
! Отговори
o4uden преди 12 години
KOSTOV PRODAL C YA L A BALGARIYA,A MILYARDITE W KOMUNISTITE.4UDNO MI E ZA6TO TEHNI KONKRETNI IMENA NE SE CITIRAT.TOLKOVA LI SA $ESTNI (w u6ite)?!...
27
1
 
1
 
! Отговори
Сия преди 12 години
Цветанов да си гледа работата в МВР и да не се бърка в нещата на истинските десни.
26
0
 
0
 
! Отговори
Невена преди 12 години
Да, но днес Цветанов коментира, че предпочита Румен Христов, а вие знаете какво влияние има той в структурите на ГЕРБ. Все пак той ги е изграждал.
25
0
 
0
 
! Отговори
наблюдател преди 12 години
Време е синята коалиция да се намеси.Има интелектуален ресурс,кадри,опит.Да удари рамо на поуморения герб,време е...Стана като лозунг-предизборен.Да взема да оглавя и щаба?
24
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Долу Герб СДС БСП триглавата ламя която тъпче народа и го ограби
23
1
 
5
 
! Отговори
Емил преди 12 години
СДС може и честно да игаре все пак. Ама нека да видим.
22
1
 
4
 
! Отговори
Инкогнито преди 12 години
До 22: Пак сметкаджия проектира тази своя характеристика върху другите. Това, че Вие, уважаеми Анонимен, сте сметкаджия тип "Фурнаджийска лопата", не означава, че и СДС са. Прочетете ЦЯЛАТА статия, преди да коментирате, не само подзаглавието. Последното изречение е важно, а именно "Димитров заяви, че ДОКАТО НЕ СЕ ВИДЯТ МОТИВИТЕ на вота, не може да се коментира отношението на СДС." ;)
21
4
 
0
 
! Отговори
xxx преди 12 години
dsb i sds sa kato cigaski mashi
20
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Естествено, че няма да подкрепят вота ... последното което искат е да се окаже, че отиват на нови избори ... СК са уж опозиция ... сметкаджии :)))) То те ако внесат вот на недоверие, пак не е сигурно че ще го подкрепят по същата причина хахаха
19
1
 
8
 
! Отговори
Инкогнито преди 12 години
До 19/20: Щом и отявлен защитник на ГЕРБ като СТРАНДЖАТА захапа СК, значи Костов и Димитров са на прав път. Уж беше "всички срещу ГЕРБ", а изведнъж се оказа, че всички са срещу Синята коалиция. Очаквано и никак учудващо. :)
18
4
 
5
 
! Отговори
НФБ преди 12 години
Здравейте манипулатори!Пушите яко от страх пред Сивята коалиция и като вълци сте се нахвърлили за да разедините Мартин и Костов! Глутницата е гладна и и са и платили на всяка цена Синята коалиция да бъде разкъсана ,,,и тогава по лесно ще бъде смачкана от червените дяволи и в частност бойко!
17
8
 
4
 
! Отговори
Демократична левица преди 12 години
Стига сте врещяли е сини ***.Тва ви беше последния парламент.Скоро ще ви зачеркнат от политическата карта на България - най-малко защото сте в неофициална коалиция с ГЕРБ
16
3
 
4
 
! Отговори
Инкогнито преди 12 години
До 15: Не проектирай собствените си комплекси, недостатъци и престъпни намерения върху другите. Това, че ти си червено влечуго, което би крало на кметския пост, не означава, че достоен човек като Кисьов би направил същото. Вече ставате смешни, драги комуноиди, в опитите си да оцапате кандидатите на СК. ;)
15
3
 
3
 
! Отговори
черно и бяло преди 12 години
да се чете: "...Кисьов е отказал предложение да стане посланик в Германия и е предпочел да остане и да се бори с проблемите в столицата."да се разбира: "След една бърза сметка наум, Кисьов е отказал предложение да стане посланик в Германия и е предпочел да остане и да се бори с проблемите в столицата. Така личната му далавера ще е в пъти по-голяма, докато там ще разчита само на една заплата. Кмет на София - раздаване на парцели, разрешителни - свързани с подкупи, абе, милиони, милиони с две приказки"
14
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ГЕОРГО СЕДЕВЧОВ ПАРВАНОВ Е ПОРЪЧИТЕЛ НА НЯКОЛКО ЗНАКОВИ УБИЙСТВА
13
4
 
5
 
! Отговори
Инкогнито преди 12 години
Здравейте, червени гнифи от по-долу. Доста активни сте предиобедно. Ама следобяд като истински лакоми червени кръвопийци ще сте се насмукали и ще ви налегне дрямка. Та и коментарите под статиите ще се изчистят от глупостите ви. ;)
12
1
 
6
 
! Отговори
Дренки преди 12 години
Какъв е този безвкусен пореден театър. Всички са един дол дренки - мошеници, лъжци, фарисеи, манипулатори и голееееееми крадци. И всички са в престъпен заговор срещу нас, българския народ, а в сговор помежду си. Кой ли им вярва?
11
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Да бе да, Румен Христов няма шанс да спечели изборите, а Мартинчо си връзва гащите, за да е сигурен в поста си. Не очаква загубил кандидат да му оспорва отново лидерството. За подобни партии лилипути, винаги лидера трябва да се кандидатира, след като е допуснал такъв отлив на избиратели.
10
6
 
3
 
! Отговори
ЕНИЧАР преди 12 години
АРКАДАШЛАР,ПИШЕТЕ НА ТУРСКИ ,НЕ БЪДЕТЕ РАДИКАЛИСТИ
9
8
 
7
 
! Отговори
Реалист преди 12 години
Костов е хитрец.Тъй като има доста хора от жалкия електорат на сините които се срамуват от Костов,той раздели партията и създаде ДСБ за да не губи лумпелите.В крайна сметка те успяха да се коалират и да влезнат в парламента но това ще им е за последен път.Тия *** разпродадоха държавата на безценица,нарязаха СС 23,Скъд и Фрог и ***.... мамата на и без това жалката ни армия.Тоя *** захрани сметките на фондацият си с народни пари и пак никой дори не му резна имунитета.