Атанас Семов е кандидатът за президент на РЗС

Според Яне Янев партията е по-стабилна и по-авторитетна откогато и да било
Обновена: 10 авг 2011 13:29 | 19 юни 2011 12:51,
222
Атанас Семов е кандидатът за президент на РЗС
Яне Янев и Атанас Семов. Снимка: Архив Булфото

Атанас Семов е кандидатът на Партия "Ред, законност, справедливост" за президент на предстоящите избори. Той беше представен пред делегатите на четвъртия редовен конгрес на РЗС.

В полическия си доклад лидерът на РЗС Яне Янев  каза: "Вместо да ни унищожат, ударите на управляващите ни направиха по-силни."

"Днес партията е по-стабилна и по-авторитетна откогато и да било. Нещо повече тя е пречистена и обновена", посочи още Янев.

Още по темата
Янев добави, че на удара те ще отговорят с удар. "Нищо не е в състояние да ни спре от онази дейност на партията, с която тя рязко се отличава от практически всички други - безпощадното разобличаване на корупцията и престъпленията на управляващите", каза Янев.

Въпреки всички удари, РЗС днес значително надхвърля резултата си от парламентарните избори, каза Янев. РЗС показа че може да си поставя високи и реалистични цели и да ги постига, посочи още Янев.

 

(БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


222
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
12
 
9
 
! Отговори
Василев преди 12 години
Аз като ви казвам ,че ще има емоции никой не ми вярваше!!!Не Семов , ами и Бадемов да се кандидатира няма да разклатят нашите редици !!!Гарантирано от ГЕРБ!!!
11
7
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
"По-добре Семов Президент отколкото някой некадърник от ГЕРБ."То теоритично и цар Киро би бил по-добър от който и да е от ГЕРБ, но мисля, че е от значение личността на кандидата. Да кандидатстваш за някой който е някакъв в момента само защото е продукт и е потомък на бившата номенклатура е тъпо. Все едно да изберем Пръмова, даже тя е по-добре защото и знаем слабите места. За този - нищо само , че се подкрепя от някой, който е преминал през де що партия има .
10
10
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
По-добре Семов Президент отколкото някой некадърник от ГЕРБ.
9
10
 
10
 
! Отговори
ФЕН преди 12 години
ТРЯБВА ДА СИ НА МНОГО ТЕЖКИ НАРКОТИЦИ ДА СЕ КАНДИДАТИРАШ НА ПРЗЕЗИДЕНТ......СЕМОВ.....ЗА ЯНЕ ТРЯБВА ЛИНЕИКА И ЯКИ ХОРА С МАНТИ ДА ГО ПРИБЕРАТ В НЧКОЯ ПСИХИАТРИЧНА КЛИНИКА
8
11
 
7
 
! Отговори
5 преди 12 години
До 8Това е цитат от Уикипедия, който прочетох преди да напиша поста. Това е ВСИЧКО за него там. Не ти ли мирише на бюрократ-апаратчик от комунистически тип? Там се казва какъв е БИЛ, чий СИН е, а не какво е направил. Защо? То и едно време биографиите бяха такива - син на еди кой си, деен участник в масовите прояви, член на партията.:))))
7
9
 
31
 
! Отговори
до:5 преди 12 години
Семов е нещо коренно различно от Борисов.....Доц. д-р Атанас Марков Семов е на 41 г. Юрист, доктор по европейско право, ръководител на Международната магистърска програма по право на ЕС в Софийския университет. Директор е на Института по европейско право и заместник-председател на Българската асоциация по международно право. Основател и правен секретар на Гражданския комитет за защита на АЕЦ Козлодуй. Гост лектор в Университета Бордо-V Монтескьо, Франция; Европейския университетски център в Нанси, Франция; Юридическия факултет на Загребския университет, Хърватска. Автор на редица публикации в български и международни издания, сборници и книги. Заместник-председател на Парламента и член на Комисията по образование, наука и въпросите на децата, младежта и спорта 2009-2010 г. Зам.-председател на портия Ред, законност и справедливост. Владее свободно френски, английски и руски език. Син е на големия български писател и учен проф. Марко Семов. Семеен, с две деца.
6
10
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Янка много весела след парада
5
16
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Да тръгва от сега с кебапчетата по катуните. С човек като Янев зад гърба си няма никакви шансове.Но пък от друга страна избрахме Боко, защо да не изберем и Семов ?
4
18
 
13
 
! Отговори
0.5% одобрение РЗС преди 12 години
Янев добави, че на удара те ще отговорят с удар=========================================И ударът ще е по задните му части.........
3
22
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ТОЯ И ЗА ПЪДАР НЯМА ДА ГО ИЗБЕРАТ
2
24
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
УЖАС
1
22
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
УЖАС