Волен почервеня от яд

Двама от бившите му съпартийци минали към БСП
Обновена: 22 юни 2011 14:37 | 22 юни 2011 12:15,
219
Волен почервеня от яд
Снимка: Булфото

Бившите съпартийци на Волен Сидеров в ”Атака” Камен Петков и Кирил Гумнеров минали към редиците на левицата. Това съобщи от трибуната на парламента заместник-председателят на „Атака” Десислав Чуколов.

Минути преди това Михаил Миков от „Коалиция за България” потвърди, че един от бившите депутати на Сидеров вече гласува с червените в залата, без обаче да уточни кой.

"„При нас се е определил един човек. От другите групи трябва да излязат и да кажат: "към нас са декларирали принадлежност тези и тези". Длъжници сме на цялото общество", коментира Миков.

По-късно провокиран от думите на Десислав Чуколов, Миков призна, че става въпрос за напусналия първи групата на „Атака” Камен Петков. „Да, не крия, това е г-н Петков. Какъв е проблемът?”, запита Миков.

Размяната на реплики между „Атака” и „Коалиция за България” е по повод внесените от хората на Сидеров промени в Закона за политическите партии.   

Най-цветист в определенията по адрес на бившите си съпартийци беше лидерът на „Атака” Волен Сидеров. Който им обясни, че когато си влизали в парламента, са били избирани не заради името си, което нищо не е говорило на избирателите, а заради партийната им принадлежност.

„Когато влизахте с бюлетината на една партия и се тръшкахте пред нейния лидер с признателност. От какво сега се оплаквате?”, разгневи се Сидеров.

Още по темата

Най-острите реплики бяха изстреляни по адрес на Камен Петков.

„Ренегат нещастен, защо тогава излъга народа? Не за Камен Петков, нула на нулите, на никого непозната, гласуваха хората. Защо подлъга хиляди да гласуват за теб в София да гласуват с бюлетината на „Атака”?

Защо не влезе като независим, защо не си направи инициативен комитет? Защо обикаляте от медия в медия и говорите срещу човек, от когото си видял само добро?”, вдигна градуса на напрежението в залата Волен Сидеров.

Той обвини левицата в лицемерие. Като обясни, че по този начин парите от държавната субсидия, вместо да останат в „Атака”, ще отидат в левицата.

„Това означава, че парите идват под вашата маса, г-н Миков. Парите на каменчовците. Този ренегат получава по 200 хил. на година. Това трябва да се каже и да се знае от хората”, допълни Сидеров.

Очаква се след края на почивката думата в залата да вземат споменатите депутати.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


219
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
193
0
 
7
 
! Отговори
екстрасенс преди 12 години
Виждам нещо розово бъдещето?? (пердето ми е такова на щората). ще има избори. ще се карат много партии, много депутати ще се сменят. Накрая на балотаж ще отидат Борисов и Сидеров. И ще стане президент борисов, като ще назначи Сидеров за свой вицепрезидент. тогава всички в парламента останали партии ще подадат оставка и ще напуснат парламента. Е, това ще ни спести няколко милиарда в следващите години и ще се оправим постепенно. Ами това виждам? Впрочем, нека Капка даде на Сидеров малко Аграмония!
192
7
 
11
 
! Отговори
Силния преди 12 години
Бат Бойко какъвто и да е, всички го възприемат като символ на силата.Докато Станишките и Костовчетата са възприемани като мишоци
191
18
 
9
 
! Отговори
Ferrari преди 12 години
АЗ пък ще гласувам за ГЕРБ, защото само те се борят с турците както трябва.Волен е *** и само думите му са много големи
190
5
 
3
 
! Отговори
Ottoman преди 12 години
Az She glasuvam za Bratq Uzeirovi - Pone sa mi intereseni :) s tehnite izqleniq i obeshteniq :) Tapa darjava - Tap Narod = I taka she si ostanem - "shtom sme si nagyzili , sledva vazelina i ostava da chakame tova koeto idva sled vazeli" ( pomnite li tezi dumi ) ot Narodenoto sybranie 2008godina !
189
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Дейността на АТАКА тепърва започва, тази партия ще е ключов фактор в следващите години. Няма основание за забрана на партията.
188
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ако не е АТАКА,горко й на България. Време е Волен да бие шута на пожарникарчето
187
10
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Волен Сидеров - ПРЕЗИДЕНТ!!! Най-достойният измежду политиците. На следващите избори АТАКА ще спечели два пъти повече проценти от сегашните и ще има участие в правителството
186
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Честно казано, се колебаех кого да подкрепя на президентските, но сега вече знам - ВОЛЕН СИДЕРОВ! Защото обичам България и искам да я има, да си остане независима, а не част от Турция. Искам звън на камбани, а не вой на мюезини, искам гражданска републиканска Конституция, не шерият!!! Сидеров - президент!
185
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Никой не може да спре АТАКА! Волен -президент, пенете се, насирайте се, АТАКА я има!
184
2
 
4
 
! Отговори
Цветан Караилиев преди 12 години
Появилата се като антипод на ДПС(поне външно) Атака най-вероятно на следващите избори просто ще остане като лощ спомен.То истинския лик на депутатите й блесна.Е,не съм социолог,но като визия и поведение активистите й ми напомнят сбирщина от не твърде умни индивиди,меко казано.Добър шамар си получиха от своите.
183
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Точно този вой срещу АТАКА е най-добрата възможност да се кажат и докажат истините за ислямската заплаха. Волен Сидеров е един умен политик и трябва да се възползва от тази възможност. На безбройните ***, чужди мекерета и заблудени хора ще им бъдат затворени устите, когато се разбере какво се учи в тези джамии и каква политика се прави на тази база. Така че тези акции на АТАКА могат да се превърнат в един обрат в политиката срещу ислямизирането на България. И ако Волен успее да осъществи този обрат, ще се нареди в списъка на националните герои на България
182
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
АТАКА не е етническа партия, ДПС е етническа партия, ама всички си мълчат и не говорят за това, защото всеки го е страх да излезе и да си каже това, което мисли. Колко време още ще си мълчим и ще чакаме малко по малко да ни превземат отново фесовете, защото това е тяхната цел и не са толкова милички, колкото се опитват да ги изкарат всички медии и подкупни журналистчета. Българи, събудете се и се огледайте какво се случва около вас!
181
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Волен президент ! Да живее България !
180
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Волен е най-нормалният коментатор в България и говори за неща, които наистина засягат националните интереси. Заслужава да бъде президент.
179
4
 
5
 
! Отговори
Антитурчин преди 12 години
до 176Ха че допреди един месец АТАКА лижише задните части на ГЕРБ.Болен отказа да ги подкрепя,след като те му купиха трима депутата и го прецакаха с комисийте.Ха ха ха ха .АТАКА е дупедавска партия,за това там вече няма кажи речи патриоти.
178
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Волен е най-високият връх достиган някога от български политик.
177
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Атака няма избор. Ако не е Атака идва тройната коалиция, което е по-лошо. Мислите ли, че на редовия избирател на Атака му е приятно крадци като Герб да са във властта? На този етап най-отговорно е да се пази правителството: 1) За да не дойдат БСП и ДПС 2) За да не изпаднем в политическа криза в сегашната криза. По-добре ли е герб и костов или герб и бсп? Или бсп дпс рзс о ск? айде мислете малко Оня ден Герб отказа да осъди османския геноцид над българите по предложението на Атака.
176
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Само не мога да разбера,защо всички,които плюят Сидеров,плюят България и българския народ??? Що сте такива мишоци,*** гномите,да си мразите народа,бе?
175
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Атака е единствената партия , която уважи вота на Българския избирател, като даде безусловната си подкрепа. Атака некапсулира електората си и не го противопостави на ГЕРБ, както направиха всички други партии. . . . това значи Патриотизъм!В момента Сидеров е най-достойният за президент! Защо е тая безусловна подкрепа за ГЕРБ ? Ами нали суверена е вота на народа произведен по демократични правила т. е. избори!А този вот трябва да се уважи от всички, независимо кой какво е говорел по време на кампанията, народа си казва думата и всички трябва да сведат глава и да уважат вота. . защо са ни иначе избори?
174
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ВОЛЕН СИДЕРОВ Е ЕДИН ОТ НАЙ-ДОСТОЙНИТЕ БЪЛГАРИ!!! ПОЗОР ЗА ВРАГОВЕТЕ МУ!!!!