Алексей може да е вице на Душана

Все още не били си разпределили ролите, ама били екип
Обновена: 10 авг 2011 13:32 | 7 юли 2011 17:42,
112
Алексей може да е вице на Душана
Душана Здравкова. Снимка: Булфото

Душана Здравкова и Алексей Петров все още не са се разбрали кой ще е президент и кой ще вицепрезидент на предстоящите избори наесен.

Това стана ясно от техни интервюта в медиите, в което те разясниха изпратеното прессъобщение от тази сутрин, в което се посочва, че двамата са излъчени да участват в президентската надпревара.

Информацията беше разпространена от група граждански сдружения и от Инициативен комитет "Единение и екипност".

Две отделни групи граждански организации номинират Алексей Петров и Душана Здравкова за президентските избори и засега имаме двама кандидат-президенти, разясни ситуацията бившата барета пред радио К2.

Той посочи, че със Здравкова двамата обединяват усилията да работят заедно „за постигане на голяма цел – промяна на модела“. При това щели да работят в екип.

„Установихме, че сме различни, но като отделни личности сме силни и ако обединим усилията в една посока, наистина ще постигнем синергия, така необходима за промяна на живота ни.

Още по темата
Когато дойде време за процедурата, тогава може да се обяви и вицепрезидент. В това качество може да се окажа и аз. Няма никакво значение кой каква позиция има, когато се работи екипно“, каза още Алексей Петров.

В същото време Душана Здравкова обясни пред Дарик, че е получила подкрепа от редица граждански организации след решението да напусне съдебната система. 

„Това ме мотивира да участвам в президентска кампания, но никога не сме говорили кой президент, кой вицепрезидент. В крайна сметка има изпълнение на формални процедури и тогава ще се вземе решение. Но никъде в нашето съобщение не е писано, че някой ще бъде президент, а друг – вицепрезидент“, коментира основателката на движение ГЕРБ.

Тя скъса отношенията си с хората на Борисов, след като беше отстранена от ръководството й.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


112
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
110
1
 
1
 
! Отговори
Катя преди 12 години
Каквито и роли да заемат, те нямат никакви шансове.. Не знам защо искат да се излагат.
109
1
 
1
 
! Отговори
Нико преди 12 години
Много нечисти интереси прозират в това обединение. Само нещо мръсно може да обедини един бос на организираната престъпност с една доскорошна съдийка, която уж има призванието да защитава интересите на народа именно от такива като новото й приятелче. Единствените гласове, които ще съберат ще бъдат купените. Едва ли някой разумен човек би се заблудил от безмисленото им говорене.
108
1
 
1
 
! Отговори
Вики преди 12 години
Не зная как ще си разпределят ролите, ясно е, че нямат визия, но така или иначе, не са печеливша комбинация.
107
1
 
1
 
! Отговори
Мими преди 12 години
Не смятам, че имат шанс за успех.
106
1
 
1
 
! Отговори
Иво преди 12 години
Тази комбинация ще бъде разбита от кандидатите на ГЕРБ, независимо как са подредени! Няма как народът да допусне престъпник да стане президент или вицепрезидент!
105
1
 
1
 
! Отговори
... преди 12 години
Каквато и да е комбинацията ,все не е добра.......
104
1
 
1
 
! Отговори
Velchev преди 12 години
Търкулило се гърнето и си намерило похлупака. А немалко журналисти преди време говориха за леля Душана като за борец за правда и за свобода, едва ли не бургаският Че Гевара. Няма такова нещо - топсъдиите в БГ са си такива: блеснат като болид и понеже са материалисти хора, бързат да се устроят. Чакаме Капка и Захарова. Г-жи съдии Захарова и Костова, доц.Семов търси юрист/ка за вице! То и той е юрист, ама преподавател!
103
1
 
1
 
! Отговори
Борис преди 12 години
Соченият за глава на Октопода Ал Петров Трактора и бившата шефка на варненския съд Д.Здравкова формираха президентски дует за изборите през октомври. Кандидатурата на Петров за държавен глава и на Д.З. за вице беше съобщена официално от инициативния комитет Единение и екипност. Вече се огласи публично връзката между бившата барета и Здравкова, която досега категорично отричаше такава между двамата. Такъв съюз е прецедент в историята на БГ, обединявайки доскорошна топсъдийка и обвиняем за тежки престъпления. Здравкова призна, че е поканена за участие ССИ, чийто изпълнителен директор е Трактора. ССИ обяви преди дни, че започва подготовка за ефективни протести, като чрез затваряне на пътни артерии да се окаже натиск в/у правителството. Така де, щом единият каратист е премиер, защо другият да не стане президент! А Ал е и доцент вярно, в УНСС, ама си е доцент, а Бойко не е...
102
2
 
1
 
! Отговори
BG преди 12 години
До макака Петров: Нито ти искам отговора, нито ме интересуваш паляч смачкан гласува си там и и живеи в мизерия. На стари години обаче ще се сещаш за кого си гласувал!
101
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Na mangala Aleksei po bi mu otivalo v pandelata.
100
2
 
4
 
! Отговори
адвокат преди 12 години
КАКЪВТО НАРОДА ТАКИВА И ПОЛИТИЦИТЕ!!!! *** НАРОД-*** ПОЛИТИЦИ!!!
99
3
 
5
 
! Отговори
turbosmile преди 12 години
Я-А-А! ЧЕ ТОВА Е ЛЕЛЯ ДУШКА ОТ СЪСЕДНИЯ ВХОД БЕ! СКОРО Я ГЛЕДАХ ДА ВАРИ КОМПОТ ОТ ЧЕРЕШИ ПРЕД БЛОКА.
98
1
 
2
 
! Отговори
червена холера преди 12 години
КРУМОВИТЕ ЗАКОНИ.....
97
11
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Леле,леле, какво възмущение кипи тука! Имате си най-тъпия и *** министър председател, седнали сте да се възмущавате кой щял да се кандидатира за президент!Еми на държава с министър-председател мутра и отива президент мутра.
96
1
 
10
 
! Отговори
МИТКО преди 12 години
КАКЪВТО НАРОДЪТ,ТАКИВА МУ И ПОЛИТИЦИТЕ..... АКСИОМА!!!!!!!!!!!!!!!
95
9
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Е КОИ ЩЕ ГЛАСУВА ЗА ТЕЗИ МОШЕННИЦИ?
94
7
 
12
 
! Отговори
ano преди 12 години
Боже пази България .
93
5
 
16
 
! Отговори
666 преди 12 години
Заместникът на Петров пък, щяла да бъде Душана Здравкова, първият председател на ГЕРБ, назначена от Бойко, когато той не можеше да бъде такъв, поради кметската си длъжност. И това ако не е символика! А привързаността на Душана към мутрите пък е направо трогателна. Не случайно Трактора я похвали, че е духовната политическа майка на Борисов. И така, след екземпляри, като Волен Сидеров, Атанас Семов и Меглена Кунева, към компанията от кандидат-президенти се присъедини и Алексей Петров. Чудна колекция, която може да откаже тотално от гласуването почти всеки българин.
92
4
 
5
 
! Отговори
Браво ! преди 12 години
Важното е , че са се разбрали за кмет или за президент ще кандидатстват . Другото е въпрос на бири и кифтета .
91
9
 
11
 
! Отговори
ДОБЛЕСТЕН СЪДИЯ преди 12 години
БРАВО ДУШАНЧЕ,ТОЧНО ТАМ ТИ Е МЯСТОТО ! ТРЯБВА ДА СЪЖАЛЯВАМЕ ЧЕ ДОСЕГА СМЕ ТЕ ТЪРПЕЛИ КАТО СЪДИЯ В БЪЛГАРСКАТА КОРУМПИРАНА СЪДЕБНА СИСТЕМА! ТАКИВА КАТО ТЕБЕ ТРЯБВАШЕ ОТДАВНА ДА БЪДАТ ИЗХВЪРЛЯНИ ОТ СЪДЕБНАТА СИСТЕМА ЗА ДА СЕ ОЧИСТИ ПО БЪРЗО ! ТИ СИ НАГЛЕДЕН ПРИМЕР КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВА В МОМЕНТА БЪЛГАРСКАТА СЪДЕБНА СИСТЕМА! А СЕГА ДА ВИДИМ КАКВО ЩЕ КАЖЕ *** КУЦКОВА ПО ПОВОД НА "ЧЕСТНИТЕ И ДОБЛЕСТНИ" КАТО ТЕБЕ СЪДИИ. ОЧАКВАМЕ СЪЩИЯ ПЪТ И НА ДРУГИТЕ ДВЕ СЪДИИКИ КАПКА И ЗАХАРОВА.ДОКОГА ЩЕ ВИ ТЪРПИМ ??