Опитват се да ме извадят от равновесие, отсече Сидеров

Това нямало обаче как да стане
11 юли 2011 19:45,
212
Опитват се да ме извадят от равновесие, отсече Сидеров
Снимка: БТА

Напускането на депутата Стоян Иванов от групата на "Атака" е свързано с предстоящите избори и подобни изпълнения нямали никакво значение, коментира Волен Сидеров.

Иванов е петият народен представител след Камен Петков, Валентин Николов, Огнян Пейчев и Кирил Гумнеров, който се разграничи от лидера на националистите.

„Аз съм един от претендентите за президентския пост и целта е да бъда изваден от равновесие и да ни се попречи за същинската работа. Това няма как да стане”, отсече Сидеров.

По думите му „Атака” продължава да преследва целите си.

„Не се страхувам, защото като е тръгнал да прави човек политика, трябва да очаква всякакви подли удари под кръста. Това по никакъв начин няма да повлияе на кампанията ни, нито на посланията, които ще отправя”, подчерта той.

Той припомни, че миналата седмица е направил обобщение на двете години управление на ГЕРБ и посочи, че хората са се надявали това правителство да застане срещу колониалния модел, прилаган в България през последните 20 г.

„ГЕРБ тръгна да го продължава. Колониалният модел означава тотална доминация от страна на чужди монополи у нас, изтичане на български средства от фирми, които бяха допуснати да колонизират България”, каза Сидеров.

Още по темата
 „Искаме тук българското предприемачество да печели, а не като се режат лентички на Околовръстното шосе, да се прескача фактът, че налетите там пари отиват в турска фирма. За българските изпълнители и строители – трохи. Против сме, ако така ще се строят магистралите. Имаме достатъчно специалисти”, заяви Волен Сидеров, цитиран от "Фокус".

Относно готвения от опозицията нов вот на недоверие към правителството, по отношение на сектор „сигурност” Волен Сидеров посочи:

„Има какво да се критикува. Нека да видим мотивите за вота на недоверие, ще ги погледнем, ще говорим с вносители и ще изработим решение”, заяви Волен Сидеров, като допълни, че една от основните критики към МВР е раздутия бюджет. 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


212
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
168
0
 
1
 
! Отговори
daskala преди 12 години
do 188, abe vie anonimnite, s tezi dalgi i to4no informirani statii , mai se poqvavate na pistata po pora4ka ,....ot BSP-to,...
167
2
 
6
 
! Отговори
ТТ преди 12 години
Замина си мойто момче ... като се правиш на клоун ...
166
9
 
9
 
! Отговори
Али Албайрак преди 12 години
Гласувал съм за Сидеров и пак за него ще гласувам.
165
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Сидеров излетя в политиката така стремглаво, че все едно се сбъдна най-съкровения му сън. В предишните години този човек (незавършил журналистика журналист) беше образцов аутсайдер, без сериозно образование (завършил е само техникум по фотография), без особени постижения в живота, но с доста големи амбиции. Бил е години наред безработен, неоценен, без семейство, но явно дълбоко в себе си е вярвал в своята съдба. Писал е книги, за които мнозина твърдят, че са просто компилации на чужди идеи. Писал е и стихове, за които сведущите в поезията твърдят, че са бездарни. Няма да се учудя, ако (подобно на Хитлер) е рисувал и е искал да стане и художник, за да се прехранва поне с картините си. Тези дисонанси са твърде важни за оформянето на душевния му облик. Сидеров е негова противоположност, той е рязък, нервен, говори силно, на митингите крещи и ръкомаха (най-впечатляващ е неговия поздрав с дясна ръка, свита в юмрук), очите му блестят дяволски и излъчват буйство, държи се позьорски и явно обича публичността и славата. Доста е емоционален и дори страстен. Той постоянно въси вежди и има изражението на човек, който гледа в бъдното, едва ли не в отвъдното. Този човек е толкова нервен, че все едно е обърнал гръб на живота. За живота е присъщо веселието, радостта. А Сидеров миналата година посрещна дори вестта за бленуваното влизане в Парламента без да се усмихне и зарадва; посрещна тази вест със свъсени вежди и гневно изражение на лицето. На какво всъщност толкова се гневи Сидеров? Стихотворението започва доста рязко: Срамувам се от майка си и баща си дребни чиновници в редиците на Партията голямата ядачка на души. За да заяви това за родителите си, явно този човек е безкрайно гневен. На какво ли толкова е гневен? На Партията? Така се струва на мнозина, които настояват за антикомунизма на Сидеров. Едва ли е така oбаче .
164
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ДС ченге,шизофреник и полов маняк се прави на герой!?
163
13
 
13
 
! Отговори
mehmet преди 12 години
Волен президент!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
162
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Начина е да учиш моме да учиш да преуспееш да дойдеш на власт ти тогава можеш но *** като теб няма как да дойдат второ ако не се подчиниш на световния елит freemasons ще ти одрежат главата от тялото за да не играят следващия път на едно място. Няма как да ме разбереш защото нямаш желание помни едно патриот ли си значи вярващ би трябва да си не дели хората не ги мрази те нямат вина да ли *** турци българи всички са хора следвай божието независимо в какво вярваш
161
3
 
4
 
! Отговори
до 182 преди 12 години
Значи аз като заявявам че искам да пръсна главата на Доган и още 5 милиона българи го искат...това означава че има начин, щом има желание? Да не си гледал повечко криминални филми, мой? Кой е начина да се премахне Доган? Да съберем пари за наемен убиец ли? ***, мафиотите се премахват от мафиоти, не от народа, заблудениййй. Хайде лягай да спиш, че хич не можеш да разсъждаваш, ***!
160
2
 
3
 
! Отговори
181 преди 12 години
181 жалък си ти, не съм никакъв провокатор, нищо лошо не съм написал, напротив когато кажеш истината на нашият народ те мрази а като ги лъжеш те обича, да виждал съм го и се заклевам в Господ, заслужавате си съдбата аз се саморазличавам защото моето бъдеще няма да е като вашето.
159
0
 
2
 
! Отговори
До 179 преди 12 години
Ти си много зле няма такова нещо аз лично не искам защото е поставено лице и си изпълнява задачата, нали знаеш има ли желание има си и начин, както при теб ако имаш шеф и му вършиш работата и взимаш повече пари от мен и изкарваш още някой лев страничнно значи аз трябва да те гръмна? Стига с това плитко мислене боксуваш на място.
158
3
 
5
 
! Отговори
до 180 преди 12 години
Провокаторче жалко, я кажи коя беше колежката от ДПС която е пиела кафе със Сидеров?Може ли толкова долно и жалко да лъжете като най-пропадналите ***,а? Баси жалкарите!
157
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Волене стига циркове бе мама.. Ти стара стига бе писна ни от всички Вас заклевам се какво ми зе правиш на патриот след като те видях в база на мибистерски съвет да пиеш кафе с една депутТка от дпс стига сте настроили хората един срещу друг.. Цтцтцтцт лошото е че все имат някой който им ве върже
156
3
 
5
 
! Отговори
ДО 175 преди 12 години
едно е желание на някой, друго е осъществяване.Нима не мислиш, че всеки втори българин не иска да пръсне черепа на Доган лично?В тази връзка ми беше поста!
155
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Волен Сидеров е назначен от ДС кадрите , да бъде донор на депутати. Това е неговата функция.
154
5
 
10
 
! Отговори
Смърт на продажника преди 12 години
Аз никога няма да гласувам за продажника Сидеров, дето за 2 години :- увеличи трудовия стаж, на работещите българи с 3 години- направи помощите на *** търтеи доживотниСмърт за продажника Сидер !
153
1
 
4
 
! Отговори
ДО 172 преди 12 години
КПЙТО ПАДНЕ В БОРБА ЗА СВОБОДА ТОЙ НЕ УМИРА ЕТО НИ БЕЕ ЕТО НИ НОВИЯТ ЛЕВСКИ НО ТОЗИ СЕ ПРЕОБРЪЩА ЖИВ ПРЕД КОНПЮТЪРА СИ ОТ ЯДД ЗЛОБАА И ЗАВИСТГ С ТЕБ СМЕ МОМКООО НОВИЯТ БОТЕВ СИ ТИИ ДАЙЙ ПОЗДРАВЯВАМ ТЕ С ПЕСЕНТА НА АЗИС - УМРИИИ
152
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
172 айде де мъжоо умираш за тоз народ бее ех значи защо не го направиШ? А сееш злоба яд и завист по форумите. Пожелавам ти да сънуваш доган тази вечер лека
151
1
 
0
 
! Отговори
do 172 преди 12 години
Koya glava ? xaxaxaaaaaa
150
2
 
2
 
! Отговори
bozkurt преди 12 години
cudehme se koya da ni bide 8-ta provinsiya vece resihme tova ste e bilgariya
149
2
 
10
 
! Отговори
ДО 168 преди 12 години
ЛИЧНО МУ ПРЪСКАМ ГЛАВАТА НА ДОГАНЯ СЪС СОБСТВЕНО ОРЪЖИЕ И ТОГАВА СПОКОЙНО МОГА ДА СИ ТЕГЛЯ КУРШУМА, ЗНАЕЙКИ ЧЕ СЪМ ОТЪРВАЛ ДЪРЖАВАТА СИ ОТ НАЙ-ГОЛЕМИЯТ МАФИОТ ЖИВЯЛ В НЕЯ.