С Дянков не сме се събрали да се харесваме!

Мирослав Найденов твърди, че е спокоен за поста си
Обновена: 12 юли 2011 14:36 | 12 юли 2011 10:30,
73
С Дянков не сме се събрали да се харесваме!
Снимка: Булфото

Всеки има право на мнение. Оценките обаче може да ги дава само премиерът.

Така министърът на земеделието и храните Мирослав Найденов отговори на репликата на вицепремиера Симеон Дянков по-малко да говори и повече да работи. 

"Ние не сме се събрали да се харесваме", добави Найденов.

По думите му всеки върши своята работа, но е важно тази работа да бъде обяснявана на обществото.

Земеделският министър бил спокоен за поста си, тъй като премиерът му дал много добра оценка.

Според него репликата на Дянков се преекспонира, тъй като финансовият министър в изказването си визирал минал период относно работата на Държавен фонд "Земеделие".

"Ние с него наистина сме коментирали работата на фонда и той настояваше там да има промяна. Случи се тази промяна. По мое предложение на поста изпълнителен директор беше назначен неговият началник на кабинета, за да има по-тясно сътрудничество", обясни Найденов.

Той допълни, че многократно министрите са получавали обратния призив от премиера да говорят и обясняват: "Аз винаги съм обяснявал теми, които са актуални. Не мисля, че се говори повече".

Другият висш чиновник, който е под прицела на Дянков – шефът на НАП Красимир Стефанов, заяви пред БНТ, че от месец-месец и половина има постоянни срещи и постоянна комуникация с финансовия министър.

"Аз не съм се родил вечният изпълнителен директор на НАП, ясно е, че рано или късно аз няма да бъда на този пост", заяви той.

Той добави, че последните оценки на министър Дянков са в положителна посока.

НАП, както и митниците, е събрала към 30 юни тази година с 422 милиона повече в сравнение със същия период на миналата година, отчете шефът на приходната агенция.

Красимир Стефанов беше категоричен, че никога не е имало чадър към който и да е било от страна на данъчните.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


73
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
72
0
 
0
 
! Отговори
SILANCE преди 12 години
Като ще се обясняваме,защо хлябът продължава да е със същото "качество" и сте- пен на боядисване на един и същи вид брашно?
71
0
 
1
 
! Отговори
Киро преди 12 години
Според него репликата на Дянков се преекспонира, тъй като финансовият министър в изказването си визирал минал период относно работата на Държавен фонд "Земеделие".Заглавието създава такова впечатление, все едно не могат да се понасят.А мин.Найденов го е казал, че думите на Дянков се преекспонират.И двамата вършат много работа, при това добре я вършат!
70
0
 
1
 
! Отговори
Мария преди 12 години
От ГЕРБ искат резултати и ги постигат, чрез усилена работа. "НАП, както и митниците, е събрала към 30 юни тази година с 422 милиона повече в сравнение със същия период на миналата година..." - това е доказателство за работата на Дянков!
69
0
 
0
 
! Отговори
ЕХ , МИРО ,МИРО.... преди 12 години
... И ТИ СИ ЕДНА "ПОРНОГРАФИЯ".....АМА ПЪЛНА!НЕ ЗНАМ ЗАЩО БОЙКО ,ЗАЛАГА ТОЛКОВА НА ТЕБЕ...???!!КЬОРАВ ЛИ Е ...ИЛИ НАИВЕН И ГЛУПАВ...??!!!!ВРЕМЕТО , ЩЕ ПОКАЖЕ...
68
1
 
1
 
! Отговори
Николай Стефанов преди 12 години
Напълно подкрепям думите на МИрослав Найденов. Не е нужно всички министри да са близки приятели. Важно е всеки да си върши добре работата. До сега и Симеон Дянков, и Мирослав Найденов се справят перфектно с работата си, и са сред отличниците в Правителството. Нормално е понякога да има искри между тях, защото все пак работата на Найденов изисква да има по-голям бюджет, а работата на Дянков е да не му го дава освен ако няма повече от категорични аргументи.
67
1
 
2
 
! Отговори
дидо преди 12 години
Ами Дянков добре работи е моето мнение но е важно и да каже някое мнение на глас
66
0
 
1
 
! Отговори
da be da преди 12 години
I dvamata c Dqnkov ozelqvate kato minictri,za6toto BORICOV VI TARPI.NITO CTE XARECVANI,NITO PAK VAR6ITE KA4ECTVENNO RABOTATA CI.TAKA CTE Q OPLECKALI,4E ZQLA BG VI MRAZI,za6toto cte nagli LAJZI.VIE CI GO ZNAETE!!!
65
2
 
1
 
! Отговори
Амидала преди 12 години
Поздравления за министър Найденов. Усеща се резултат и от неговата работа.
64
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Правителството наистина работи. Между министрите, слава Богу, тече диалог и нещата се случват.
63
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Важното е, че цените на храните намаляват,само алкохола и цигарите се вдигат,но нека! И това е добре, стига сте злобели,а гледайте реално на живота,а не под ръководството на някои си там...В България е много трудно да си в политиката, но за сега герб се справят,трудно, но успяват!!
62
0
 
2
 
! Отговори
aaa преди 12 години
vse pishete,komunistite bili takiva i takiva!!ami tez da ne sa mnogo hubavi ve,sigurno pensiqta stana po 500euro,zaplatite stanaha po1500euro!!bulgarina taka zabogatq,4e ve4e se 4udi kade da gi har4e parite!!:)po po4ivki ili po drugi zabavlenia!!!vsi4kite sa na edin kantar.kazvate tiq krali oniq krali,ami to kvo izleza te mai vsi4kite tova pravqt.vie nerazbrahte li 4e v bulgaria nqma upravia!!!osven ako nevzemem malko ot petrola na libia,nali i drazki i u4astva!!!:)losha rabota!!
61
10
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ЧЕРВЕНИ ГАДНИ ПРЕСТЪПНИЦИ ...МАЧКАЙ ИМ БОЙКО КОРУМПИРАНИТЕ ИМ ПРОСТИ ГЛАВИ ДЕТО ЗНАЯТ САМО ДА КРАДАТ
60
4
 
4
 
! Отговори
ФФ преди 12 години
КУТЕВ РАБОТА НЯМА ЛИ ЗА ТЕБЕ БЕ МОМЧЕ
59
6
 
7
 
! Отговори
ФФ преди 12 години
НЯМА НА ЗЕМЯТА ПО ГОЛЕМИ *** ОТ ЧЕРВЕНАТА МАФИЯ
58
8
 
2
 
! Отговори
ДО 57 преди 12 години
ЕЙ ПЛАТЕНО СЪЩЕСТВО----ТИХО
57
3
 
12
 
! Отговори
До 56 преди 12 години
Абе не ме интересува кой на кого е кандидат. Интересува ме най после на власт да застане можещ и знаещ човек, учил не за пожарникар, полицай или за охранител, а икономист и финансист.Интересува ме човек, който да подреди приоритетите в правилната последователност -->оцеляване...към--->асфалт, а не обратното.Ей това ме интересува Друже!
56
11
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
истинския кандидат на бсп си остава ТРАКТОРА.ТОВА Е ИСТИНАТА.
55
9
 
5
 
! Отговори
истината преди 12 години
ОБЯВЯВАМЕ ЕДИН ВЕК БЕЗ ПРЕСТЪПНАТА МАФИОТСКА ОРГАНИЗАЦИЯ ---БСП...ОТ 24 ОКТ.
54
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Дружбата ни със СССР е тъй жизнено необходима, както Слънцето и въздуха за всяко живо същество!---ТОВА СА ДУМИ НА ГРОБОКОПАЧА НА БЪЛГАРИЯ,АЛКОХОЛИКА,ПОДПАЛВАЧА НА РАЙХСТАГА И ЛИДЕР НА ТЕРОРИСТИЧНАТА ПАРТИЯ БКП-БСП--ГЕОРГИ ДИМИТРОВ.
53
10
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
БРАВО НА БОЙКООООО.НА ЛУДИ ГИ НАПРАВИ ЧЕРВЕНАТА ПРЕСТЪПНА ***.ХВАНАХА СЕ ЗА ГУШИТЕ ВЕЧЕ ИЗ БСП...ЩЕ СЕ САМОИЗЯДАТ....МАЙТАП...СМЯХ...ДО ИЗБОРИТЕ ЩЕ СЕ ИЗБИЯТ КОЙ ДА ПРОДЪЛЖИ СТАРАТА ИМ ТРАДИЦИЯ---ГРАБЕЖА НА ДЪРЖАВАТА.А БОЙКО ИМ ГЛЕДА СЕИРА И СЕ ПУКА ОТ СМЯХ.ЧАТ-ПАТ ИМ ПУСКА ПО НЯКОЯ МУХА,И ОНИЯ КРАДЦИ СЕ ВБЕСЯВАТ....