ГЕРБ да има нещо общо с взривовете? Безумие!

Управляващите смятат, че инцидентът е съшит с бели конци
Обновена: 19 юли 2011 11:06 | 19 юли 2011 10:11,
134
ГЕРБ да има нещо общо с взривовете? Безумие!
Димиттър Главчев Снимка: ГЕРБ

Безумно е да се твърди, че ГЕРБ има нещо общо с двата взрива от тази сутрин – пред централата на РЗС и офиса на ДСБ. Това заяви за БТА зам.-председателят на ПГ на ГЕРБ Димитър Главчев.

По думите му случилото се е провокация към демокрацията, към цялото общество, в това число и към ГЕРБ. Главчев заяви, че инцидентът изглежда така, сякаш е "съшит с бели конци".

Това е дело на мутрополитици, дори по-скоро на мутри, но не е дело на ГЕРБ, каза Главчев, помолен да коментира декларацията на РЗС, в която се казва, че случилото се е свързано с "еднолична власт на мутрополитиците от ГЕРБ".

Главчев посочи, че компетентните органи трябва да се произнесат кой е отговорен и допълни, че при обичайните терористични актове извършителите им се обозначават. 

Явно РЗС разполага с повече информация, щом Яне Янев твърди, че с взривовете са свързани службите, каза Главчев. Той призова лидера на РЗС да каже кои точно служби визира. 

Зам.-председателят на ПГ на ГЕРБ заяви, че случилото се повдига някои въпроси. Ако взривовете имат нещо общо с вота на недоверие, защо те не бяха поставени пред офиси на вносителите му, попита Главчев.

Още по темата

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


134
Още по темата: партияГЕРБвзривове
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
125
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
РЗС и ДСБ в епизод 1001 от сериала "Дръзки и нагли"
124
7
 
2
 
! Отговори
79мони преди 12 години
Глупаво е да се мисли, че Герб имат нещо общо с това.Повече от ясно е ,че това е зов за внимание от страна на опозицията. Поредната глупава тяхна постъпка!
123
7
 
1
 
! Отговори
Андрей преди 12 години
Яне, Алексей и останалите от мафиотската им група вече много прекалиха. Правителството трябва да вземе максимално твърди мерки срещу тях. Не може няколко циркаджии да използват цялата Държава за личните си цели.
122
0
 
5
 
! Отговори
Дежурен Главоч преди 12 години
Другарю Главоч, донасям, че се косае за майтап, по народному - "***", който Лудото Яне и Ваньо Черния са си направили с нашия Вожд и Учител Премиер Главочът на държавата и вероятно бъдещ Главен кучкар от есента на 2011.
121
9
 
0
 
! Отговори
Амидала преди 12 години
Това е сценарии на РЗС и ДСБ, причините са ни известни. Опозицията с целият си ресурс се опитва да навреди на правителството и на държавата.
120
3
 
0
 
! Отговори
Сами се гърмят преди 12 години
Ами да, от ГЕРБ трябва да са болни мозъци да се знимават с такива неща.Каквито са хиени хората на Костов и Яни веднага ще ги надушат.По-скоро тези палячовци сами се гърмят за да се правят на жертви.И без това са неспособни да извършват някаква работа, само такива схеми могат да мислят...
119
0
 
4
 
! Отговори
анонимен преди 12 години
Да бе ГЕРБ може и да няма нищо общо, защото в тази партия нищо не се прави без негово мутренско величество да разреши, но за *** от електората му не съм убедена. Може би Янето да си го е спретнал взривчето, но ми звучи твърде логично, а в БГ нищо не подлежи на здрава логика. Тези взривове по-скоро ползват ГЕРБ, отколкото някой друг. Сега има за какво да плачкат - някой пак им е спретнал провокация и иска да дестабилизира държавата и в частност блестящото им управление. Жалко за България!
118
0
 
6
 
! Отговори
Vik преди 12 години
Сега важно е да се хнванат тези които са извършили взривовете. И това е работа на МВР. ТОЧКА. Всичко останало е плюнчене.... И независимо дали РСЗ, ДСБ, БСП или ГЕРБ е поръчител- той трябва да бъде заловен и осъден. Това ефункцията на държават която в момента се управлява от правителството на ГЕРБ.
117
3
 
1
 
! Отговори
.... преди 12 години
РЗС са се самовзривили за да могат да обвинят Борисов ,те само за това не са го обвинили ....те не са спирали с глупостите
116
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Това е дело на мутрополитици, дори по-скоро на мутри, но не е дело на ГЕРБ. Това изречение си противоречи изцяло. Та нали ГЕРБ е съставено само от такива мутрополитици. По този начин техния главатар си оправяше сметките по времето на ипона, нищо не се е променило освен поста му.
115
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Бе да си самовзривяват офисите колкото си искат за малко медийно време.Ама какво ще стане като почне да не им стига и да взривяват и хора?Време е да пратим в затвора тия порове/клоуни от РЗС. Докъто не е станало играчка плачка ...
114
6
 
4
 
! Отговори
Шерлок преди 12 години
С взрив или без взрив вотът не минава....ползата е за политическите джуджета ДБС/ РЗС , лостов янка
113
1
 
5
 
! Отговори
crus преди 12 години
Запаочват нещата лекинко да ми напомнят за виденовата криза ...цените нагоре ..костов е наблизо ...мдаам ... просто разсъждения
112
11
 
7
 
! Отговори
Иван преди 12 години
Естествено, че не е дело на ГЕРБ. Те да не са *** да се занимават с такива глупости! По-скоро е дело на хора от РЗС и ДСБ - стар трик за привличане на внимание, като се направят на жертви!
111
2
 
6
 
! Отговори
KOI IMA INTERES? преди 12 години
KOI IMA INTERES OT VZRIVVETE? NEKA POMISLIM,BSP-NE,SDS - NE, DPS - NE TOGAVA KOI ISKA DA UPLASHI HORATA NA SINIATA KOALICIA I RZS? OTGOVORA E EDIN-P GERB - GRAJDANSKO EDINSTVO ZA RAZRUHA NA BULGARIA. TUI KATO IZBORITE NAVLIJAVAT, REITINGA POADA, DALAVERATA NA GERBERASTITE VURVI TRIABVA DA SE UPLASHT TEZI KOITO ISKAT DA NIAMA POVECHE GERB, T.E, OBEDNIAVANE I RAZRUHA. VIJTE GORIVATA, NALI BORISOV MISLI ZA NAS, kak da jiverem po-dobr> da, ama ne, kazva edin pomijar ***.Taka, che e jasno koi!!
110
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Оооо, стига вече с тия палячовци от РЗС и ДСБ...
109
2
 
11
 
! Отговори
Българе преди 12 години
Тъпо мутро-ченге!Главчев, да не те гръмнат в главата, че обиждаш Шефа на Мутра!Той не е мутра а Туква!
108
2
 
6
 
! Отговори
и аз съм съгласен.. преди 12 години
да това е дело на мутро политици на долни мутри..ама кои са мутрите или мутрата ва другарю???
107
0
 
10
 
! Отговори
Петър Димитров преди 12 години
ТОКУ ЩО ПО ФРЕНСКАТА ТЕЛЕВИЗИЯ ТЕЛЕ ПО ВРЕМЕ НА ЦЕРЕМОНИЯТА В ПАМЕТ НА ЗАГИНАЛИТЕ БОЙНИ ЕДЕНИЦИ НА НАТО В АФГАНИСТАН СЪОБЩИХА В ПАУЗА ЗА ДВА БОМБЕНИ АТЕНТАТА В СОФИЯ ПРЕД ЦЕНТРАЛИТЕ НА РЗС И ДСБ. РЕЧТА НА г-н САРКОЗИ БЕ ПРЕКЪСНАТА ЗА ГОЛЯМО СЪЖАЛЕНИЕ, ЗА ДА БЪДЕ ИНФОРМИРАНА ФРЕНСКАТА ОБЩЕСТВЕНОСТ ЗА МУТРЕНСКИ АТЕНТАТИ В СОФИЯ ! .... УВИ ! КЪДЕ ЛИ ПАК НЕ СМЕ ВЕЛИКИ ! ПРОКЛИНЯМ ИЗВЪРШИТЕЛИТЕ НА БОМБЕНИТЕ АТЕНТАТИ ! ОМРЪЗНА МИ НА ЗАПАД, В ЕВРОПА ДА НИ СОЧАТ С ПРЪСТ КАТО ТЕРОРИСТИ !
106
7
 
6
 
! Отговори
az преди 12 години
Колко по-очевидно трябва да стане, за да спрат БСП и РЗС, ДСБ да си взривяват сградите. Очаквам вече някой от депутатите да жертват с побой и той като по чудо оживял да каже "самият Бойко ме изчака в оная уличка!"