Борисов: Ще се спасим от световната криза с еврофондовете

Сега ние ще работим, а другите държави да си палят градовете
14 авг 2011 20:06, Елка Василева
943
Борисов: Ще се спасим от световната криза с еврофондовете
Снимка: Архив Булфото

Според премиера Бойко Борисов с 9 млрд. евро, които страната може да усвои от еврофондовете, България ще мине през кризата, която се създава в другите държави. Министър- председателят се обяви против влизането сега в еврозоната.

“В момента държавите в еврозоната са доста по-зле и представляват риск за нас. И затова ние казахме: "ще дойдем в Еврозоната, когато си въведете дефицитите във вида, в който са подписани споразуменията – 3%".

`95-та – `96-та българите стачкуваха, правиха барикади и горяха гуми по кръстовищата, тогава другите държави работеха. Сега ние ще работим, а другите държави нека да си палят градовете и да си създават проблеми.

Нашия ред сме си го минали и сега трябва да правим пречиствателни станции; да правим магистрали; да правим зали; да правим инфраструктура; да правим земеделие; да правим културен туризъм – това, което в момента прави  държавата”, каза премиерът, цитиран от БНР.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


943
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
835
11
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Лъснаха червените дирници на всички псевдо-демократи отгледани от ДС. Най-после синьо-червената мъгла се разсея окончателно.ДСБ, СДС, ДПС, РЗС, ОДС, НДСВ и т.н. - са различни псевдоними на една и съща олигарска мафия прекръстила се от БКП на БСП и довела страната да е най-бедната в ЕС.Сега когато е заплашено тяхното ненаказуемо всевластие и грабеж отново учередиха червеният Отечествен Фронт , но ДРУГАРИ:----> СЕГА НЕ Е 1945г. И НОРМАЛНИТЕ ДЪРЖАВИ В ЕС ТВЪРДО СТОЯТ ЗАД ПОЛИТИКАТА НА ГЕРБ
834
5
 
5
 
! Отговори
пако добай колю преди 12 години
В българия политиката се крепи на личностни облаги и тези които не са в управлението на страната биха се съюзили и с дявола само и само да се докопат до властта!!!Затова виждаме толкова поляризирани партии да се съюзяват срещу една толкова силна партия защото само това е пътят към оцеляването на формации които са на път да не могат да прескочат 4% бариера на следващия парламент визирам ДСБ ,РЗС,ДПС,СДС!!!Внушението че ГЕРБ не се справя,тряба да прелее гласове в тяхна полза,ето това е идеята!!!!
833
5
 
16
 
! Отговори
Статистиката преди 12 години
От от всички 870 коментара 692 са против ГЕРБ.
832
1
 
17
 
! Отговори
Бай Колю преди 12 години
Пако, точно в това е разликата между нас! Че ти търсиш силна личност, пък аз искам силни политики. В случай с Боко, въпреки напъните му да бъде силна личност, политиките му никакви ги няма! Не случайно, и от ляво и от дясно го атакуват. И това, да ме прощавате, ама съвсем не значи, че целия световен комунизъм се бил обединил срещу него, както упорито се опитват да ни убеждават, ами че просто неговите действия са "нито риба, нито рак", т.е. не могат да убедят нито леви, нито десни! Ей това е!
831
3
 
24
 
! Отговори
БоСимеонов преди 12 години
Стоп. Стоп. Стоп. Откъде според теб, Борисов идват парите в тези еврофондове, с усвояването на които ти така яростно се хвалиш? От данъкоплатците на същите държави, над които се надсмиваш, че си палят градовете. Боже, този човек и идея си няма колко е циничен и глупав. Плюс това за да може България да има възможност да усвоява пари от въздуха са се трудили предходни правителства и политици. Цъфна ти и ги нарече всички некадърници и крадци...това е нагло, тъпо и арогантно.
830
1
 
22
 
! Отговори
Към 861 преди 12 години
Вярвам, че имаш предвид и г-жа Цветелина Б (Цеца Карагьозовата), и Валъо - дет лъже на карти, и Г-н Цв.Цв. (Шлифера), и Емо Димитров, и д-р Лъчо Мозъка, и г-жа Искра Ф (дебелата Берта), и останалата алчна и безкрупулна ***, начело с главния мегаломан и логорей на републиката - почетния кучкар и комунист.
829
5
 
24
 
! Отговори
Заблудени гербери преди 12 години
Заблудени сте драги гербери, заблудени и неориентирани. Да, БСП е срущу вас, но освен тях срещу вас са и всички останали. Затова сте бесни. Вашият месия и сподвижниците му вече вонят отвсякъде. Късно е за реанимация, фатално късно е, глави чугунени! Не слушайте оркестъра, ами скачайте в спасителните лодки!
828
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Според премиера Бойко Борисов с 9 млрд. евро, които страната може да усвои от еврофондовете, България ще мине през кризата, която се създава в другите държави. Министър- председателят се обяви против влизането сега в еврозоната.В момента държавите в еврозоната са доста по-зле и представляват риск за нас. И затова ние казахме: "ще дойдем в Еврозоната, когато си въведете дефицитите във вида, в който са подписани споразуменията 3%".`95-та `96-та българите стачкуваха, правиха барикади и гор
827
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Според премиера Бойко Борисов с 9 млрд. евро, които страната може да усвои от еврофондовете, България ще мине през кризата, която се създава в другите държави. Министър- председателят се обяви против влизането сега в еврозоната.В момента държавите в еврозоната са доста по-зле и представляват риск за нас. И затова ние казахме: "ще дойдем в Еврозоната, когато си въведете дефицитите във вида, в който са подписани споразуменията 3%".`95-та `96-та българите стачкуваха, правиха барикади и гор
826
2
 
18
 
! Отговори
До 851 от дедо Поп преди 12 години
Аз като по-*** от тебе чадо, а също от изказалите се преди мен, моля да ми отговорите:- Защо народът бяга да си търси хляба "на-натам", а не "на-насам"? Питам и отговор не искам от Лукавого гербераста, да ме прощава "Началнико"...
825
1
 
26
 
! Отговори
до 859 преди 12 години
Бокачо не носи отговорност, той само се пъчи пред готови неща (90% от които са започнати от предишни правителства) и казва "АЗ направих това". А когато възникне пробелм - винаги "Предишните са виновни" или в краен случай някои чиновник и тогава Бокачо се изпъчва като награден тракторист до Беларусь и казва "На ли ви казах че които не става ще го сменям"... Та как става така че готовите работи все той ги прави, а като има издънка - все другите са виновни...
824
0
 
19
 
! Отговори
бЕдНяК преди 12 години
Нищо лично, но еврофондовете трябва да са за развитие, а не да служат за сламка на "удавника" (целия БГ народ).
823
2
 
12
 
! Отговори
НЯМА КОЙ !!! преди 12 години
Няма кой вече да ви работи РОБСКИ труд, за да богатеете още, и още, и още- мръсни олигархични, бивши комунистически, настоящи социалистически " честни бизнесмени и бизнесдами ". Съветвам ви да си смъкнете дебелогъзите *** от ВМW- тата, МЕРЦЕДЕСИТЕ, МАЗЕРАТИТЕ и т.н и т.н. и да се гръмнете!!!
822
1
 
21
 
! Отговори
Упражнение преди 12 години
Кучкарят ***, животът - тежък, скученНачело ГЕРБ - озъбено свирепо куче...
821
16
 
5
 
! Отговори
пако до бай колю преди 12 години
Защо Бойко носи отговорноста ли?Ами защото всички политически лидери и от рзс и от дсб се изредиха да го изнудват за мин.постове в замяна на подкрепата им и той не допусна грешката "станишев"А за да повярваш в идеята тя трябва да е сътворена от силна личност !!!Давам правото на теб да изброиш няколко силни личности в политическия елит които вярват в нещо друго освен собственото си его!!!!
820
8
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
....БОЙКО ПАК СЧУПИ ГЛУПОМЕРА !!!.........БАСИ ПРОСТАКА !!!......
819
8
 
10
 
! Отговори
Азъ преди 12 години
Вервайте!Вервайте!
818
9
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
гоолеми експерти се пръкнахте ей !
817
7
 
21
 
! Отговори
Глупотевини преди 12 години
Всъщност строежа на магистрали, макар да е отлично начинание не помага на националната икономика, тъй като се работи предимно с вносни продукти .Битума, който е в основата на асфалта е производен на петрола, същото се отнася и до огромното количество горива необходими на тежката механизация от което следва, че печели "Лукойл" и държавата ч/з акцизите и ДДС-то.Този вид строителство не развива останалите отрасли на икономиката, а поглъща целия национален ресурс !
816
1
 
16
 
! Отговори
Бай Колю преди 12 години
Пако, Къде пък ме метна сега?!Толкова съм далеч от всички политически партии, че едва ли има някой друг такъв в този форум! Пиша тук от доста време, и който ме е чел, знае много добре! Нито Станишев ми е любимец, нито Боко, още по малко пък Доган! Вярвам в идеи и принципи, а не в личности! Личностите се сменят, идеите и ценностите са вечни! А поведението на Боко е в сериозно противоречие със всичко, в което вярвам! Това е истината! Пък и той е на власт, от него зависи! Защо да критикувам Станишев, т.е. да вадя нож на умряло куче?! Пък,като стана дума за едностранчивост, и ти не падаш по долу де! Погледни какво си написал! Боко носил отговорност на плещите си и прочее ала-бала!? Защо така бе човек?! Защо само Боко?! Тази същата отговорност не я ли носи всеки премиер?! От както съществува въобще тази институция?! Всъщност, дори и за това ли трябва да приемам Боко за специален?! За това че е премиер?! Пълни глупости! Той просто е един от всичките 50 министър-предсадатели на България след Освобождението! Пък и ...поне според мен, всичките останали 49 са били комай по добри от него...ПС: пишеш някъде другаде, копи-пейст във формата ... и минаваш 500!