ГЕРБ с кандидат-президентска двойка

"Градим България" – мотото на управляващите за изборите
Обновена: 29 авг 2011 07:10 | 28 авг 2011 16:10, Красимир Ангелов
952
ГЕРБ с кандидат-президентска двойка
ГЕРБ откри ремонтирания си централен офис с водосвет.Снимка: БТА

ГЕРБ вече има кандидатпрезидентска двойка, която ще бъде обявена официално следващата неделя, обяви председателят на предизборния щаб на партията Цветан Цветанов.

Вътрешният министър обаче отказа да даде подробности относно името на номинирания за президент.
Цветанов представи пред журналисти мотото, под което ГЕРБ ще води своята кампания – „Градим България”.

"Ще работим, за да постигнем максимума като цел на тези избори”, обясни вицепремиерът и продължи:

"Всички ние в предизборния щаб на политическа партия ГЕРБ се обединихме в слогана, който можем да ви споделим, и той е „Градим България. Градим София. Градим Варна. Градим Бургас". Градим всяка една община”.

Цветанов уточни, че във вторник ГЕРБ ще представи последните 65 кандидати за кметове на управляващата партия.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


952
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
805
3
 
24
 
! Отговори
нещо не разбрах преди 12 години
какво е това "...Градим София. Градим Варна. Градим Бургас..."?нещо специално ли има там,особено последните два града?
804
2
 
20
 
! Отговори
leonsio преди 12 години
Деница, те вариантите за ход не са много. Стига да мажеш да играеш шах. кАТО НЕ МОЖЕШ- ЧАСОВНИКА ТИКТАКА!!! Ако липсват основни фигури, колкото и да го мислиш.... мислила една, мислила и се удавила!!! В тази оранжерия липсват кадри. Това е!
803
1
 
24
 
! Отговори
nikol преди 12 години
така градят, че от България няма да остане нищо. Българите скоро ще трябва най-малко да се простят с мечтите за поминък от екологично земеделие и екотуризъм. Тия дни излезе в Уикилийкс грама на Уорлик, която ясно разкрива намеренията на правителството в комбина с американците за ГМО в България. Дали няма да ни сполети същото и с шистовия газ?
802
2
 
24
 
! Отговори
градител преди 12 години
и не знам защо тъпите "гробари" във форума набеждават всички изказали се срещу "ГРОБ", че са "кумунета". НИКОГА НЕ СЪМ БИЛ ***, напротив гласувах за "гробарите", с надеждата за положителна промяна...уви разочарованието дойде бързо...и сега желанието ми е да се махат пък каквото ще да става!!!
801
3
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Деница герберите в едно съм сигурен, че ги е страх да не загубят изборите и за това се потайват. Какъвто и кандидати да издигнат те ЩЕ загубят. Некадърниците винаги са обречени на провал
800
2
 
26
 
! Отговори
градител преди 12 години
тия така градят България, че ако ни удари 2 по Рихтер и ще "падне";))) по-скоро ако кажат "на ваш гръб си градим къщи и апартаменти...." ще е доста по-вярно;))
799
13
 
20
 
! Отговори
Деница преди 12 години
Най-правилните избори се правят с повече търпение и преразглеждане на всички възможни ходове! Радва ме работата на ГЕРБ!
798
2
 
28
 
! Отговори
Николов преди 12 години
Г-не, къде ги видяхте тези положителни резултати?! Може би постоянно повишаващата се безработица и бедност на населението?! Може би това, че Б. Борисов обеща да не вдига данъците, а ги вдигна?! Може би, че обеща по-добър жизнен стандарт за бъгларите, а те в момента мизерстват?! Може би защото пак обеща да вдигне заплатите и пенсиите и пак излъга?! Може би защото по измислените му магистрали българи няма да могат да карат колите си?! .....
797
3
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Циркаджии така с и крият кандидатите като , че ли ще урочасаме. Тю,тюю,тююю аман да не урочасаме красавците на ГЕРБ. Каквито и да са в едно съм сигурен , че ще са същите некадърници като герберите
796
2
 
16
 
! Отговори
malcheva преди 12 години
еййй взе ми мисълта!
795
2
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
СМЕШНИЦИ
794
6
 
36
 
! Отговори
бай-колио преди 12 години
герб и атака убиха българия
793
18
 
18
 
! Отговори
ваня преди 12 години
Нека продължават да носят промяната в нашата държава и да има още много положителни резултати от тяхната работа!
792
1
 
30
 
! Отговори
който трябва преди 12 години
не ви знам какво правите, градите ли, грабите ли, ама има нужда от спешна промяна
791
2
 
45
 
! Отговори
Рени преди 12 години
Сакън, спрете да градите.Втора година градите България на безработните, работещите бедни, мизерстващите пенсионери, скапаното здравеопазване и образование.Не щем такива зидари.Искаме умни, знаещи ,можещи градители.Вие не ставате.
790
1
 
26
 
! Отговори
leonsio преди 12 години
А интересува ли ви личноста на кандидата или гласуването ще мине с пълно мнозинство. Някои се оттърсиха от това, други тепърва го възприемат. Един есенен изсъхнал гербер от ограбената оранжерия!
789
1
 
26
 
! Отговори
Полит. сватби от 19в преди 12 години
Айде стига политически гимнастики!!! Действията на ГЕРБ ми напомнят на уговорените сватби от 19век, когато булката се появява за първи път в деня на сватбата и като и вдигнеш булото настава ужас и паника.
788
13
 
17
 
! Отговори
анонимен преди 12 години
С нетърпение очакваме да видим хората за които ще гласуваме.Успех!
787
3
 
22
 
! Отговори
ДО 863 Гербер реалис преди 12 години
"Другари, единствено което ви остава е да си упражнявате бездарието по форумите :)) С тях или без тях ще ви намажем ските на есен и засилим по склона към най-тъмното кьоше на Историята.... "АМИ ТО ОТ 2 ГОДИНИ НАСАМ СТЕ КАЧИЛИ 7 000 000 НА СКИТЕ И СТЕ ГИ ЗАСИЛИЛИ.СЕГА Е ВРЕМЕ ТЕ ДА СЕ УСЕТЯТ И ДА КАЧАТ ВАС.А ИЗВИНЯВАЙ АМА ТИ КОЙ ДРУГАР БЕШЕ ПРЕДИ ДА СТАНЕШ ГЕРБЕР РЕАЛИСТ.
786
2
 
22
 
! Отговори
marginalen преди 12 години
Вече е сигурно - ГЕРБ иска да загуби изборите...Не може просто без да искат да направят послание, което с една смяна на буквата става Грабим България. Дали няма всички да почнат да го ползват и със сигурност дълго след вота. Това разбира се е добре за Меглена Кунева.... :)