СДС създаде "Съюз на Догановите партии", скочиха от РЗС

ДСБ добре че не вкусили от "отровната баклава" на Сокола
Обновена: 1 сеп 2011 21:00 | 1 сеп 2011 21:00,
111
СДС създаде "Съюз на Догановите партии", скочиха от РЗС
Снимка: Булфото

РЗС остро осъжда конспиративния ход на СДС за регистрация в ЦИК на т.нар. Съюз на десните партии през главата на партньорите им от ДСБ, се посочва в официална позиция на партията.

Според хората на Яне Янев по същество това е политическо предателство, което няма аналог от създаването на СДС до днес.

„Убийците на СДС днес на практика регистрираха в ЦИК „Съюз на Догановите партии”. Вече е ясно, че чрез Румен Христов, Софиянски и Бакърджиев СДС прави байпас към ДПС за президентските избори.

Чрез нечистоплътната сделка между тях се осъществи и широко прокламирания десен завой на Доган, в резултат на който от днес вече СДС е част от обръчите на ДПС“, категорични са от партията.

От РЗС прогнозират, че Ахмед Доган няма да издигне собствена кандидатура за президент и ще подкрепи Румен Христов, като лично посочи вицепрезидента от редиците на ОДС.

Още по темата

СДС щял да бламира десния кандидат за кмет на София Прошко Прошков и ще подкрепи кандидата на Доган и Ковачки - Стефан Софиянски.

В редица общини в страната ще се породи невъзможност за регистрация на кандидатите на Синята коалиция, защото СДС ще подмени кандидатите на ДСБ, както направи с кандидатурата за президент, прогнозират още от партията. 

„Прави чест на ДСБ, че не отиде да клекне на килимчето на Ахмед Доган в деня на Рамазан байрама и не се полакоми да вкуси от отровната му баклава“, се казва още в съобщението на партията.

По-рано днес СДС регистрира в ЦИК коалиция със седем десни партии за участие на президентските избори наесен, но без участието на Иван Костов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


111
Още по темата: СДСРЗС
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
106
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Какво е мнението ви за коалицията на СДС с ОДС без ДСБ? Правилен ход на СДС за обединение без Иван Костов 7.63 % = 97 гласа Желание на СДС да обедини всички десни, но ДСБ се цепи 6.22 % = 79 гласа Подмяна на Синята коалиция с удобна за ГЕРБ и ДПС формация 75.14 % = 955 гласа Не ме интересува 10.78 % = 137 гласа Общо 1271 гласа Мартине,чети!Хората ти дават знак!
105
4
 
8
 
! Отговори
българин преди 12 години
Оказа се, че комунистите от ГЕРБ ги гони яко шубе даже от не особено силната и активна опозиция на Синята коалиция, та трябваше, точно по комунистически, конспиративно, с машата Доган-ДПС, да я разбият. Лошо се пише на България и българите при такова коменистическо "управление", а президент явно ще бъде ***, удобно и за фуражкаджиите от ГЕРБ и за цивилните агенти на комунистическите служби от БСП, ДПС, НДСВ, Атака.Дойде се дотам, РЗС пак да казва горчивите истини, а и те са креатура на ДС.
104
1
 
14
 
! Отговори
God преди 12 години
Ако съм на мястото на Костов ще регистрирам Светослав Малинов като кандидат-президент на истинската десница и да видим кой-кого на изборите! Румен Христов не без основание се смята за човек на Доган. Нали именно на вътрешният вот, догановите слуги го избраха.
103
4
 
6
 
! Отговори
антиЕС преди 12 години
демократите се оказаха най-големите ***
102
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Всичките са МАСКАРИ!Много внимавайте за кого ще гласувате!Защото после дълги години трябва да го търпите!
101
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Или не са в час или пак морално пропадналата част от СДС влиза в гадни политически ходове със Софиянски,Бакарджиев и всички останали ***,които се крият зад тях.Та нали избирателите на ДСБ са в пъти повече от току що създадената партийка ОДС.Преди избори да извършиш подобна глупост е като търговец,който купува скъпа стока и я продава по евтино,отколкото я купил.Зле за СДС.Отиват към своята кончина,тяхния справедлив край.
100
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Какво е мнението ви за коалицията на СДС с ОДС без ДСБ?Правилен ход на СДС за обединение без Иван Костов 12.4 % = 65 гласа Желание на СДС да обедини всички десни, но ДСБ се цепи 6.87 % = 36 гласа Подмяна на Синята коалиция с удобна за ГЕРБ и ДПС формация 65.65 % = 344 гласа Не ме интересува 14.5 % = 76 гласа Общо 524 гласа Мартинчо,чети!Виж мнението на хората!
99
1
 
17
 
! Отговори
фрезата преди 12 години
Грешен ход на СДС да влезе в коалиция със Софиянски и пр.Ще го разберат ,но ще бъде късно.Сами си ритнаха канчето.
98
1
 
5
 
! Отговори
KOKOS преди 12 години
А БЕ ТОЗИ КВОТО СЕ Е НАПЪНАЛ.....ГОЛЯМА РАБОТА ОТЗАД ЩЕ ИЗЛЕЗЕ.
97
3
 
5
 
! Отговори
!!!!! преди 12 години
Победата ще е за НФСБ !!!!
96
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Неблагодарник !!!!!!!!! - А когато за парламентарните избори , партията на Софиянски , изцяло гласува за теб , тогава ти беше добре , а ???????????
95
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Това не мога да го понеса! хора на Костов в листите за съветници!!!! Тия от СДС нормални ли са?
94
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Това не мога да го понеса! Софиянски!!!! Тия от СДС нормални ли са?
93
6
 
11
 
! Отговори
До пост № 92 преди 12 години
Грешиш. Яне не е от с. Миндя. От това село е един клисав "политолог" на име Евгени Дайнов. Този Дайнов заедно с Мира Радева, Огнян Минчев , Юлий Павлов, Андрей Райчев, Румяна Коларова и др. бяха лицето на ЦК на ДКМС. Янето е по млад от тях и точно за това е бил само редови член на ДКМС. Както вече казват, по добре Яне или Йоло Денев, отколкото Свинаря от с. Банкя.
92
0
 
5
 
! Отговори
Mr. Truth преди 12 години
Shepa narod sme, a edin stadion s partii i politici vytre :))) Nqma takava prostotiq!!! I kakvo pravqt - samo se drynkat i sybraniq pravqt...toest KIOR SOFRI de! I na tiq paraziti vseki den im se plashtat ludi pari ot djeba na danykoplateca, koito v syshtoto vreme edvam svyrzva dvata kraq! Predi vsi4ko, trqbva da reducirame zna4itelno systava na parlamenta! Ne moje tolkova deputati!!! Nqma faida ot tqh....pove4eto gi hranim za fashkii samo!!! Dve tri partii s eksperten personal sa dostaty4ni!!!
91
5
 
9
 
! Отговори
Бойко преди 12 години
А бе и на мен ще се отдадете,ама трябва първо як Бой по тиквите ви червени.
90
10
 
13
 
! Отговори
Костов преди 12 години
Ние от ДСБ,също сме отдадени на БСП.
89
5
 
12
 
! Отговори
Яне преди 12 години
Ние от РЗС сме изцяло отдадени на БСП.
88
7
 
8
 
! Отговори
ха ха ха хи хи хи.. преди 12 години
Вижте го на снимката уе!!!.........пялячо от село Миндя.Нали..!!!
87
9
 
4
 
! Отговори
Ся се угадили червен преди 12 години
Божееее,боже..!Бойко това го каза преди година още бе.........ха ха ха хаааааа