В България вече има мъжкари като мен, Плевнелиев и Борисов!

Христо Стоичков с дълго писмо в подкрепа на кандидата на ГЕРБ
Обновена: 16 сеп 2011 14:57 | 15 сеп 2011 16:04, Красимир Ангелов
861
В България вече има мъжкари като мен, Плевнелиев и Борисов!
Снимка: Булфото

"Аз, Христо Стоичков, заставам с името и целия си авторитет зад Росен Плевнелиев и новото бъдеще на България".

Това е написано в изявление на футболната легенда Христо Стоичков, изпратено до Агенция “Фокус”.

В него легендарната осмица обяви категорично, че подкрепя кандидата за президент на ГЕРБ Росен Плевнелиев.

"Седми ден гледам провалени политици, които се упражняват върху името и авторитета на човек, който спечели доверието на всички европейски институции и на всички българи. Това е причината, за да изляза днес и да защитя Росен Плевнелиев", започва писмото на Камата.

"А истината е, че същите тези провалени политици, които от сутрин до вечер се разхождат по медиите и хвърлят гнусни и безпочвени обвинения, че някой е прикривал искан подкуп, същите тези стари муцуни предлагаха на мен да ми помогнат и да ми уредят проблемите с данъчните власти в България срещу пари. Що за наглост и безочие е това тези, който са ми искали подкупи на мен, днес да ходят и да обвиняват някого в корупция и да му петнят името“, продължава изявлението на легендата на Барселона и родния футбол.

В писмото си футболистът дава и своята рецепта за успех на нацията - "само с труд и честност".

"С такива качества аз и моите съотборници през 1994 г. направихме всичко възможно за славата на България. Но, за съжаление, какво получихме след години ние – плюха ни провалени политици, за да си вдигат нищожния рейтинг и платени журналисти, които и до днес обслужват интересите на бившата номенклатура. Така плюем днес и по волейбола, и по футбола, и по България, и по Плевнелиев, и по Борисов, и по Цветанов. Защо никой не си зададе въпроса – какво мога да направя аз за България?“.

"Само че в България вече има мъжкари като мен, Плевнелиев и Борисов, които сме готови да стигнем до край! Всички, които плюят по нас с цялата си компроматна машина, са като овца без история. Примери – колкото щеш!“, изригна Камата и продължи:

"Къде са НДСВ – няма ги. Къде са БСП – всички до един са разделени, нямат треньор, нямат отбор и няма да спечелят. Разберете, че няма да успеете по тоя начин – плюейки хората, плашейки пенсионерите и т.н. Със страх не се печели, печели се с отбор като нашия.“

В края на писмото си легендата на родния футбол призовава всички, които са нападали Росен Плевнелиев да се извинят.

"Уважаеми провалени политици, всички вие, които се изредихте да ритате по авторитета на Росен Плевнелиев, който всяка една стотинка и всяко едно евро е изкарал с труд, а не с далавери, както бяхте свикнали вие, откажете се докато е време. Имайте достойнство, поне се извинете, направете го поне за този човек, на който му повярва Европа, на който еврокомисарите му дадоха парите, за да построи на българите магистрали и пътища, каквито вие само обещавахте.

Г-н Плевнелиев, не губете кураж, както аз не го загубих. Не сте сам, много сме тези които Ви вярваме", завършва в изявлението си Христо Стоичков.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


861
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
782
11
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Висок интелектуален потенциал събран в "мъжкари". Весело е в България. Общото им IQ знае ли някой?
781
11
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Тези бастуни на снимката по-скоро за меки китки минават, отколкото за мъжкари.
780
11
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
До 815 . На такива им казват -"Посранци" . На кого разчита Плевнелиев за да го изберат- жалка картина.
779
10
 
43
 
! Отговори
Господ е събирач преди 12 години
Господ е събирач, събира прости с прости .... умни с умни....
778
10
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
"ще ги изнесем и на изборите и в директен бой, ако потрябва."Кои сте вие бе, льольо? Ти, залухавият форумец от една страна, и милионерите и милиардерите на мафията от друга? :))) Ако си толкова глупав да смяташ, че те са с теб - пада ти се гърча и страданието.
777
11
 
42
 
! Отговори
Топ шоуто МУ.. преди 12 години
Следете редовно новинарските емисии, очаква се видеорепортажът: Първолаци от ГЕРБ пишат писмо до др. Плевнелиев
776
16
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Има мъжкари, които тръгнат ли, ще пробият бронежилетките с 2-те титанови плочки, с които са ОМОН (Русия; нащите НС/ГДБОП и СОБТ са с по една). Пикльовците и п*тьовците от страна на БСП/ДС ще ги изнесем и на изборите и в директен бой, ако потрябва.
775
11
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
С такива "мъжкари" за първи подържници в кампанията, на Росен му е спукана работата. Не му трябват опоненти за да се провали.
774
9
 
39
 
! Отговори
van Gaal преди 12 години
Hristo e dobar kato futbolist.....kato harakter e kragla nula.........edno vreme beshe sastanal zad VIS 2
773
11
 
51
 
! Отговори
Таничка преди 12 години
По простотията и неграмотността,бездарието,тъпоумието, много, ама много си приличате.Хващайте гората и беж да ви няма, че ако останете в България жална ни майка.Мъжкар е мъж, който има мозък и интелект не такива ритни топковци и пожарникари като вас,тръгнали да се правят на политици.
772
10
 
37
 
! Отговори
osata преди 12 години
Симпатизирам на Плевнелиев! Но ако в предизборния щаб на ГЕРБ има съветници, то най-добре ще е да ги сменят, докато не е станало късно. До тук вече имат 2 груби грешки и ако продължават с такива ентусизирани и смешни защитници на Плевнелиев, нищо чудно да загубят много гласове на техни симпатизанти или колебаещи се за кого да гласуват. Плевнелиев не се нуждае от защитници!
771
12
 
50
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
"Интелектуалният" елит на ГЕРБ начело с " Да.......Мамата" се включва в предизборната борба.
770
12
 
41
 
! Отговори
Моник Дянков преди 12 години
Ех, каква любовна снимка! Как няма тия двамата мъжки другари да се подкрепят! И после се чудим защо Бойко не иска да се жени повторно. Ми той си обича нас, пък нека разни комунисти се занимават с тая хетеросексуална любов! Ние мъжете се занимаваме само с нас!
769
25
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
само така Ицо, много добре си го написалбраво!
768
17
 
33
 
! Отговори
!!! преди 12 години
ICE,ICEE...EDINSTVENATA TI GRE6KA BRAT W SLU4AYA E,4E SI SI WAOBRAZIL,4E ZADUNAIKATA E DARJAVA I W NEYA JIVEYAT TRUDOLIUBIVI HOHA S NEPROMITI S 4ERVENA POMIIKA MOZA4ETA,KOITO NA WSI4KOTO OTGORE ZA S OGROMNI PRETENCII ZA "KOMPETENTNOST"("partiyata na kompetentnosta") I T.N.T.TI SAM HODI PRI P R A V E 6 K YA T A R I K A T DA SE NADYAVAME 4E SI GI WIDYAL PO-OTBLIZKO I PRECENKATA TI E TO4NA.ZNAEM 4E SI IMPULSIVEN-RESPEKTIVNO ISKREN. E D N O BRAVO OT MEN.ZA POVE4E NE SE NADYAVAI.
767
11
 
46
 
! Отговори
bolka преди 12 години
Ехеее, започна да ми става весело, след като прочетох изявлението на Стоичков! Голям цирк! Очаквам с нетърпение утрешния ден, че сигурно ще бъде още по-весел!
766
11
 
48
 
! Отговори
БоСимеонов преди 12 години
Христо Стоичков и целият му авторитет. Това говори много. Интересно как щеше да напише писмото си "Камата" на английски.
765
15
 
55
 
! Отговори
А??? преди 12 години
Гласувах за ГЕРБ,сега сер... на тях-същите са като тези *** от 20 години,що ни крадат! Не приеха закона като в Хърватия...знаете кой! А ти ристо не ни карай с прословутата си глупост да гласуваме за калфин!
764
8
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
neeee....prosto ne e verno.......vseki den ima nov teatralen etud s nov aktior.....zatova obicham Balgariq....
763
11
 
50
 
! Отговори
смях преди 12 години
Ха-ха!Ха-ха-ха-ха!!!!!Егати цирка!