Борисов е слуга, не е султан, възмути се Станишев

Лидерът на БСП призова премиера да се извини заради шистовия газ
Обновена: 19 сеп 2011 16:00 | 19 сеп 2011 16:00,
534
Борисов е слуга, не е султан, възмути се Станишев
Снимка: архив БТА

Лидерът на БСП Сергей Станишев призова премиера Бойко Борисов незабавно да се извини на българските граждани за отношението му по време на посещението му в Добрич.

Вчера премиерът заплаши, че ако протестиращи срещу шистовия газ продължават да го дразнят, ще подпише договора на инат.

"Това държавническо отношение ли е? Това е безотговорно и скандално!", възмути се лидерът на БСП.

Той напомни, че България все още е европейска и демократична държава, в която всеки има правото да изразява своето мнение.

Още по темата

Станишев изтъкна, че в случая става дума за изключително опасен експеримент, който може да отрови водата, въздуха и здравето на хората.

А Борисов същевременно казвал: "Не ми пука от това, аз ще го направя, защото вие ме дразните".

"Господин Борисов трябва да разбере къде се намира и кой е. Той е избран от българския парламент за министър-председател на България. Той е слуга на гражданите, не е султан, а ние не сме рая", възмути се Станишев.    

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


534
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
375
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ДО 390ИДИ СИ ВЗЕМИ ЗАПЛАТАТА И ОТИВАЙ ДА ПАЗИШ РЕД ПРЕД ЦИК ЗА ЗАПИСВАНЕ НА СЛЕДВАЩИТЕ ИЗБОРИ.ТИ ЯВНО НЕ СИ ДОБРЕ!П.П.-ТЕ И КОМУНИСТИТЕ ВСЕ ТЪРСИХА ВРАГА ,ПА СЕ ОКАЗА ,ЧЕ НЯМАТ ПО ГОЛЯМ ВРАГ ОТ ТЯХ САМИТЕ.
374
10
 
3
 
! Отговори
ДОЛУ БСП преди 12 години
ЧАО ОТ МЕНЕ КОМУНИСТИ ТУКА МОЖЕ ДА СТЕ ПОВЕЧЕ НО НЕ И НА ИЗБОРИТЕ ГЕРБ ПАК ЩЕ МАЧКАА И В ДОБРИЧ И В ЦЯЛА БАЛГАРИЯ АЗ САМ ОТ ДОБРИЧ ЧОВЕК С МНОГО ПРИЯТЕЛИ И ПОЗНАТИ ВСИЧКИ ВИЖДАТ ЧЕ ГРАДА НИ ПРОСПЕРИРА И ВСИЧКИ ОТНОВО ЩЕ ГЛАСУВАМЕ ЗА ДЕТЕЛИНА НИКОЛОВА ИЗДИГНАТА ОТ ГЕРБ ЗА 3 ПЪТ.МОГА ДА ВИ ПОЗДРАВЯ С ВТОРОТО МЯСТО :)))))
373
4
 
2
 
! Отговори
djurow преди 12 години
ВОЕННА ДИКТАТУРА! но и там кадрувани от ***. Тогава турски аскер да дойде! Стига са ни плашили от турците - по-малкото зло от комунистите. И през турско не е било така!
372
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
"Депутатът и общински лидер на ГЕРБ в Горна Оряховица Мирослав Петков крадял ток от уличното осветление в града."Това е ГЕРБ:)
371
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Да си припомним: "Конгрешънъл куотърли": Бойко Борисов е свързан с българската мафия !И американците са го разбрали! Ненапразно Буш нарече Станишев "Мистър Клийн", а Бощо - мафиот:)))
370
6
 
9
 
! Отговори
Емигрант преди 12 години
Като сте го подхванали този престъпник-Б.Борисов,трябва да го довършите.Но не да го оставите да напусне държавата ,а арест и народен съд.Пълна конфискация на неговото многомилионно състояние,на жените му и всички свързани с него,доживотна присъда или смърт,за предателство към България и народа,за всички жертви след прехода,за кражби в особено голями размери-милиарди левове от гърба на народа,за хилядите безледно изчезнали млади хора,за унищожаването на Бъл. армия и икономика.Той стои в центъра на всички злини.Сега е момента ! Събудете се хора !
369
4
 
8
 
! Отговори
До 351 преди 12 години
Като чета това което си написал изобщо не разбирам какво всъщност искаш? Хем искаш децата ти да живеят без комунизъм, хем цвилиш "Само ГЕРБ". Няма друга партия в която комунистите да не са си върнали членските книжки. Само в ГЕРБ пазят партийните си билети ( от БКП) като бежански облигации, начело с антикомуниста доц. Мутра.Много говньовци като тебе не знаят за кого гласуват. Броят на двукопитните като теб е 1670000 според преброяването от 5.07.2009 г.
368
15
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Бойко браво ! Отново воят е голям ! Само ти можеш да изкараш комунистическата *** на живот и смърт! Комунистите усещат краят и затова вият на умряло ...Успех на Плевнелиев-защото е най-добрият от всички кандидати и е твърде висока топка за "интелектуалците"-комунисти!
367
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
до ИванТи си гласувай за ГЕРБ,аз гласувах също за тях,но сега няма да гласувам.Те се издъниха и не оправдаха моето доверието и на народа.Смешно и трагично е ,че в думите на Борисов прозира,че аз,моят дом и семейство съществуваме благодарение на милостта на министър председателя.Е пак няма да е така,аз ще защитавам домът и съществуването си.На изборите ще се броим.
366
4
 
12
 
! Отговори
442 преди 12 години
...Ало Брюксел.... до кога ще позволявате на две *** като Бойко Борисов и Цветан Цветанов да се вживяват като главни герой от сериала >ПОД ПРИКРИТИЕ<......
365
4
 
2
 
! Отговори
избягал преди 12 години
Сер Ге&#1117; , когато беше на власт слуга ли беше и на кого ?
364
4
 
14
 
! Отговори
Истината преди 12 години
ИСТИНАТА Е ЧЕ ГЕРБ СЕ ПРОВАЛИ ТОТАЛНО И НА ВСИЧКИ НИВА - В ИКОНОМИЧЕСКАТА ПОЛИТИКА,ЗА 1-ВИ ПЪТ ИМАШЕ АКТУАЛИЗАЦИЯ В БЮДЖЕТА,В БОРБАТА С ПРЕСТЪПНОСТТА/НИТО 1 ОСЪДЕН ДОРИ ОТ НАГЛИТЕ/,БИТОВАТА ПРЕСТЪПНОСТ Е НА НАЙ- ВИСОКИ НИВА ОТ ПРЕХОДА,*** БЕЗЧИНСТВАТ И ПОЛУЧАВАТ СОЦИАЛНИ ЗА СМЕТКА НА РАБОТЕЩИТЕ БЪЛГАРИ.....КОШМАРНО Е - ПРОВАЛ И ТО ТОТАЛЕН НА ГЕРБ ВЪВ ВСИЧКО,НО НИЕ БЕРЕМ ПЛОДОВЕТЕ ОТ ТОВА ЗА СЪЖАЛЕНИЕ
363
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ГЕРБ и Бойко си показаха лицето! На инат ще убиват хората в Добричко! Що бе Бойко си толкова отчаян! не ти стигат гласове и си решил да избиеш другите, че дано спечелиш изборите!:)) ***!
362
3
 
3
 
! Отговори
ГГГ преди 12 години
След краха на комунистическия режим в световен мащаб стана ясно, че комунизмът е една антихуманна идеология. Последиците от него са печално известни - тотален икономически срив, политически репресии, отричане на религията и Църквата, отричане на националните ценности и интереси, раболепно подчинение на бившия СССР... Дори днес, 17 год. след вътрешнопартийния преврат в БКП на 10.11.1989 г. сме свидетели на последиците от комунистическия режим - безработица, ниски доходи, бедност, бюрокрация... И това е само една малка част от последиците от комунизма, който разсипа живота на няколко поколения. Много писатели са описали този жесток режим, който беше наложен насилствено в редица страни - Александър Солженицин, Виктор Суворов, Георги Марков и т.н.На 26 април 2000 г. Народното събрание гласува Закон за обявяване на комунистическия режим в България за престъпен. Законът беше обнародван в Държавен вестник, бр.37 от 5 май от 2000 г.Дано поне децата ни живеят в един свободен свят и никога да не стават свидетели на този бич за човечеството - комунизма.
361
4
 
8
 
! Отговори
В ДОБРИЧ преди 12 години
НА ПЛОЩАДА ИМАШЕ 70- 80 ЧОВЕКА, ПОЛОВИНАТА ГРАЖДАНИ МУ СЕ ПРИСМИВАХА А ХОРАТА С ПЛАКАТИТЕ ГО ОСВИРКВАХА - ПРЕДИМНО МЛАДИ ХОРА БЯХА ПОВЕЧЕТО МОМИЧЕТА. КАТО ОТИДЕ НА ИГРИЩЕТО В ДОБРИЧ И КАЗА " ОТКРИВАМ ВИ ОБЕКТ ДА СПОРТУВАТЕ" ХОРАТА МУ ОТГОВОРИХА " ТОВА Е С НАШИТЕ ДАНЪЦИ Г-Н БОРИСОВ, ЗАЩО ВСЕ СИ ПРИПИСВАТЕ ЧЕ ВИЕ НИ ПОДАРЯВАТЕ" БОЙКО ИЗМЪРМОРИ НЕЩО НЕРАЗБИРАЕМО,ХОРАТА БЛИЗКО ДО НЕГО ТВЪРДЯТ ЧЕ Е БИЛА НЯКАКВА СМЪРТНА ЗАПЛАХА. ИСКАХТЕ ГЕРБ- НА ВИ ГЕРБ НАААААААААА
360
4
 
5
 
! Отговори
баба Цонка преди 12 години
аз държах плакат в Добрич,защото Станишев ни излъга,че ще ни почерпи с кебалчета, но както винаги ни излъга.,
359
12
 
5
 
! Отговори
АСАЖ преди 12 години
САМО ГЕРБ САМО ГЕРБ САМО ГЕРБ САМО ГЕРБ САМО ГЕРБ САМО ГЕРБ САМО ГЕРБ САМО ГЕРБ САМО ГЕРБ САМО ГЕРБ САМО ГЕРБ САМО ГЕРБ САМО ГЕРБ САМО ГЕРБ САМО ГЕРБ САМО ГЕРБ САМО ГЕРБ САМО ГЕРБ САМО ГЕРБ САМО ГЕРБ САМО ГЕРБ САМО ГЕРБ САМО ГЕРБ САМО ГЕРБ ЧЕСТИТА ПОБЕДА НА ГОСПОДИН РОСЕН ПЛЕВНЕЛИЕВ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
358
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Фраш е с платени писачи. Всички с идеята "разделяй и владей" - "граби и се смей". А обикновените хора ще се избият помежду си заради тях...
357
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ами че е по-българин от Станишко!
356
3
 
5
 
! Отговори
как живеете ааааа преди 12 години
България в ценови шок,икономическа стагнация и финансов колапс. И това откакто Борисов дойде на власт. Ето някои сравнения на цените преди тиквата крадлива и сега....Бензин преди 2 години 1.74 лв. сега 2.50 лв. Хранителните продукти за 1 год. 80 процента увеличение. Цигарите с 40 процента,услугите между 50 и 60 процента. Ток,газ,горива драстично нагоре. Това е просто - кошмара е пълен. ОСТАВКА БОКО ТИКВА - ОСТАВКА И СЪД !