Кунева изпревари ГЕРБ по номер в бюлетината

Тя ще е под №1, а Пленелиев - №2 за президентския вот
Обновена: 21 сеп 2011 06:15 | 20 сеп 2011 19:31,
104
Кунева изпревари ГЕРБ по номер в бюлетината
Снимка: БТА

Кандидатпрезидентската двойка на ГЕРБ Росен Плевнелиев и Маргарита Попова ще бъде с номер 2 на бюлетината, а Ивайло Калфин и Стефан Данаилов от БСП са с номер 8. Независимият кандидат Меглена Кунева и Любомир Христов получиха номер 1.

Номерата бяха изтеглени днес чрез жребий в Централната избирателна комисия в присъствието на представители на партии и кандидатпрезиденти.

"Ние се стремим към две победи, така че смятам, че числото две е подходящото за двете победи, които трябва да постигнем на предстоящите избори", коментира шефът на предизборния щаб на ГЕРБ Цветан Цветанов след изтеглянето на жребия.

Кандидатите на "Атака" за президент и вицепрезидент Волен Сидеров и Павел Шопов ще са девети поред в бюлетината, а номинираните от коалиция "Съюз на десните сили" Румен Христов и Емануил Йорданов са с номер 4.

Под номер 14 ще е кандидатпрезидентскта двойка на РЗС Атанас Семов и Поля Станчева.  Алексей Петров и Николай Георгиев ще са с номер 12. Под № 20 пък ще бъде Светльо Витков от Хиподил и Венци Мицов.

Кандидатпрезидентката двойка Красимир Каракачанов и и Даниела Симидчиева ще бъдат под №17, а Мария Капон и Николай Кисьов - под № 5.

Със същите номера партиите ще учатват и на местния вот.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


104
Още по темата: номерабюлетини
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
58
15
 
11
 
! Отговори
Не е верно! преди 12 години
Бюлетината с номер 2 отразява точната оценка! Успех на Кунева и СДС!
57
3
 
12
 
! Отговори
123 преди 12 години
Бюлетина символизира всички втори места, които ще спечелят управляващите.
56
5
 
8
 
! Отговори
Хипобир преди 12 години
Номер 20 ще е, то е ясно :D.
55
3
 
13
 
! Отговори
БСП печели преди 12 години
БСП се явяват на зиборите с двама кандидати - Калфин и Светльо!
54
2
 
2
 
! Отговори
do 38 преди 12 години
По-голям *** от теб не познавам.
53
7
 
11
 
! Отговори
Ясно преди 12 години
Светльо Витков 20 !!!Да живее Новият Президент !!!
52
29
 
9
 
! Отговори
111 преди 12 години
Само ГЕРБ-единствената дясна алтернатива!Другото е ДС!Гоце,Меди, Педи-на бунището!
51
0
 
6
 
! Отговори
до 53 преди 12 години
Лудия си ти.
50
23
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Калфин е грозен и е много флегматичен. Плевенлиев е много стреснат и свит. Волен е болен и луд. Алексей е много наперен и самоуверен. Кунева е точният човек в това сборище. С друга конкуренция може би нямаше да е подходяща, но при този избор - няма кой друг.
49
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Не е така приятел ама Българина винаги си заравя главата пред проблемите и чака поредния спасител така не може помислете и разберете за кого ще гласувате.
48
13
 
8
 
! Отговори
Ха,ха,хаааа..пука ми преди 12 години
..ОТКАК СЕ ПОМНЯ--ВСЕ ПРОТИВ ЧЕРВЕНИТЕ ГЛАСУВАМ!НЕ ГИ ДИШАМ ТИЯ ***...ХА,ХА,ХАААА....
47
10
 
4
 
! Отговори
ЗА 42... преди 12 години
..на мене пък , от червени бабички хич не ми става!Такъв съм си ---и ку"" ми е "политик"...ха,ха,ха,,,!
46
6
 
5
 
! Отговори
2011 преди 12 години
Мили ми съфорумци!В края на краищата,вижте какво се получава:След 1989 год. на всички избори Вотът на избирателя винаги е...НАКАЗАТЕЛЕН !Какво означава това? Означава,че всичко е режисирано....който и да избереш,винаги избирателя е губещ,а печелят партиите,независимо дали са на власт,или са в опозиция! Помислете ЗАЩО е така !Единствения спечелен вот е на сегашния президент Г.Първанов,и то защото купи *** гласове...Мисълта ми е,че който и да бъде избран,той ще е против нопрмалните хора!
45
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ГЕРБ ИЗТЕГЛИ 2В числото 2 винаги ще намерите безпорядък. От числото две не искайте ред, порядък.Числото две показва движението на човешкия живот отзад напред към очовечаване. Има ли двойка в живота, всичко има. 2 от един висш свят се влиза в един нисш свят. То е число против човешката личност. Личността е осъдена на смърт при двойката. Ако имаш числото 2, винаги го умножавай. Понеже числото 2 представлява жената, нямате право да се произнасяте за характера и. За числото 2 не казвайте нито добро, нито лошо, както Бог е премълчал не се е произнесъл за втория ден. 2 е числото на красивите, мъчни и прогресивни процеси. То е неззавършен процес. Всички спорове се дължат на числото 2. Числото 2 представлява божествената съкровищница богатствата, които Бог раздава. Но там, дето има богатства, всякога има спорове. 2- егоизмът в човека, който е причина за спорове, неразбиране и т.н. Двойката е приложението на Любовта. Най-трудното число е то. За него Бог не се е произнесъл. Докато Господ не се произнесе, и работата на числото две е незавършена. Незавършен процес е числото две. 2 фатално и скандално число. 2 винаги взема, а не дава. Това, което те изгаря, е числото две. Числото 2 е, което помага. Числото 2 може да разреши споровете. Числото две е да умеете да оценявате, а това не е лесна работа. 2 да оцените туй, което ви се дава, и да знаете как да се ползувате от даденото. Числото 2 е впрегнало всички хора на работа. 2 означава: или добре ще се учиш, или ще се мъчиш. Мъчението на 2 е долу, дето се пресичат двете линии там стават всички катастрофи. Двойката е най-мощното число. То е врата, през която можеш да влезеш и да излезеш. С две може да се работи. В Писанието е казано, че Господ не се е произнесъл за втория ден, че е добър, но е мълчал 2 е число на Мъдростта. Числото 2 представлява еволюцията на нещата. Числото 2 е закон на любовта. Числото 2 е неустойчиво. Тo няма равновесие.
44
6
 
8
 
! Отговори
Баба Яга преди 12 години
АТАКА изтегли числото 9! Честито!Числото девет /9/ е числото на възвишеното, на всички възвишени духове, които са страдали и дохождали тук, на земята, да работят. Да бъде светлина във вашите умове, мирът Божий да царува във вашите сърца и Духът на Бога да се всели във вашите души това е целта на деветото число. Деветото число изразява трите принципа единосъщна и неразделна или първо Светлината, второ Мирът и трето Духът на Хио Ели Мели Месаил. Със Светлината ще познаете не проявения Бог. С Мирът ще влезете в закона на животворящата сила и с Духът Божий ще проникнете в невидимото. 9 - това са портите, през които ще минете. Портите са деветият ангелски чин, за да бъдете посрещнати от Елохимите, Серафимите и Херувимите, за да ви обгърнат в необятната светлина на Бога. Светлината, която е началото на числото девет, трябва напълно да завладее вашите умове. Аз правя един триъгълник върху сърцата ви и ви написвам деветото число в средата на линията на деветото число /9/, поставям животворящия Дух на моя Отец. 9 показва различните възможности у човека за доброто и злото. 9 човешката глава, проявеният човек, резултат на творческия принцип, чрез който се проявява божествената сила в света. 9 крайният резултат на всеки живот. 9 изисква съвършенство.9 - показва външните резултати до които можеш да стигнеш.9 - човекът, който мисли. Числото 9 е един завършен резултат, един божествен цикъл. От него човек може да се ползува. Онези, които са се занимавали с тайните науки, които са казвали 153 риби, подразбирали са една от великите тайни. Числото 9 е в триизмерния свят. Числото 9 по съчетание на вътрешните сили е по-силно от външната среда. 9 съдържа всички добродетели. Човешката глава представлява числото девет. То е резултат на божествения принцип в света. 9 е крайният резултат на всеки живот. Числото 9 представлява човешки порядък. Като дойде числото 9 - не отлагай. Отложиш ли, ще дойде нещастието. При 9 не се философствува.
43
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
То май и на изборите подреждането ще е такова !
42
13
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Аз пък ще гласувам за Сидеров щото си искам.
41
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Олеле, и като си помисля, че някоя от изброените двойки ще ми стане президент и вице....на милата ми страна...ужас!
40
1
 
2
 
! Отговори
до 40 преди 12 години
е геронтофил съм, батко, няма спор, ама ше ми е кеф!
39
10
 
12
 
! Отговори
,,, преди 12 години
Да, Боко Тиквата се оля тотално! Нка го махнем! Да гласуваме за един достоен лидер на България, истински мъж и джентълмен, дами и господа, представям ви Сергей Станишев!