Силви Вартан пожела успех на ГЕРБ

Певицата ще финансира създаването на нов музей у нас
22 сеп 2011 14:52,
320
Силви Вартан пожела успех на ГЕРБ
Снимка: БТА

Възможностите за подобряване на репутацията на България пред света обсъдиха на среща кандидатът за президент на ПП ГЕРБ Росен Плевнелиев и френската певица от български произход Силви Вартан. На срещата в Париж изпълнителката на "Облаче ле, бяло" пожела успех на изборите на кандидат-президентската двойка на ГЕРБ Росен Плевнелиев и Маргарита Попова, съобщи пресцентърът на ПП ГЕРБ.

Френската певица изрази готовност да финансира със средства от нейната фондация създаването на нов музей в България или да подпомогне музикалното училище в София, което е известно в цяла Европа със своите талантливи ученици и квалифицирани преподаватели.

Примата на френската поп музика и Плевнелиев обсъдиха и отбелязването на годишнината на Силви Вартан от излизането й на сцена, която е планувана за ноември месец. Подобно събитие може да събере на едно място много ярки личности от цял свят и да привличане тяхното внимание към България, единодушни са Силви Вартан и кандидат-президентът на ГЕРБ Росен Плевнелиев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


320
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
251
9
 
20
 
! Отговори
Македонец преди 12 години
Ще гласувам за Росен Плевнелиев, едва след като даде отговор на въпросите: 1. Бил ли е Първи секретар на ОК на ДКМС в Благоевград ? 2. Членувал ли е в престъпната БКП-БСП (което беше необходимо условие за да се заема постът в т.1) ? 3. Бил ли е момче за всичко на Лазар Причкапов ? 4. Съвпадение ли е пристагането му в Германия в същия ден, в който министър Емилия Масларова (БКП-БСП) пристига за подписване на Спогодбата за изнасяне на строителни работници в Германия ? 5. Вярно ли е, че произходът на първоначалния му капитал е от така наречените "червени куфарчета" ?
250
21
 
9
 
! Отговори
Тити преди 12 години
Тази статия е доказателство, че Плевнелиев умее да общува с всички страни както в ЕС така и извън него, привличането на такива инвестиции са добре дошли за България. Поздравления и успех!
249
1
 
6
 
! Отговори
СКАНДАЛ. преди 12 години
СКАНДАЛ. ДЕПУТАТ ОТ ГЕРБ НАПАДНА ХОРАТА С УВРЕЖДАНИЯ."Ще се настаняват хора с бастунчета и инвалидни колички в триъгълника на най- представителните сгради в града- Община, Областна управа и галерията на Майстора", заяви депутатът Валентин Микев.
248
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Пляво,Пляво!Целта ти е с тази дърта продухана флигорна да спечелиш народната любов ли!?Не става мой човек!Особено днес, след като Холандия и Финландия ни дадоха крив макарон да гледаме Шенген!
247
7
 
6
 
! Отговори
димитър преди 12 години
до 271: Политиката не е нещо изолирано от култура, образование, здравеопазване и пр. Политика е всичко - и работни места, и заплати и хляба на масата / защо забравяте 1996 г. когато нямаше дори хляб, благодарение на комунистите/ . - и ако от политиката не зависеха толкова много неща никой нямаше да обръща внимание на политиците!! Така, че колкото и да *** работа да е политиката, въпроса е да изберем по-малкото зло - да не допускаме комунисти във властта - 20 г. преход с БСП стига вече!!!!
246
5
 
7
 
! Отговори
123 преди 12 години
Тая не беше ли фльорцата на Джони Холидей?
245
4
 
8
 
! Отговори
Бляк преди 12 години
За мен е отвратително и непонятно когато едно лице свързано с културата , интелигенцията или изкуството се захване да подкрепя политиката на която и да е партия. Политиката е мръкна работа и всеки набъркал се в нея ,даже и само с изказвания ,излиза омазан! Изкуството трябва да е над всичко и да дава храна за душата на хората , да те възвисява и отнема стреса и всичко неприятно ! Пусти пари , няма вече нищо ценно на тоя свят неомърсено от тях...
244
8
 
5
 
! Отговори
тодор преди 12 години
До 269 Жалък си. Речника ти е чалгаджийски. Скрий се, не се излагай!! Бъди сигурен, че на изборите ще победи разума и всички комунисти ще сте на бунището - отдавна там Ви е мястото!!
243
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Дъртата кифла търси медийно внимание, защото отдавна никой не я помни.Но пък е намерила един мъж за реклама....хахахаха
242
4
 
7
 
! Отговори
Швейк преди 12 години
"осъдиха как да подобрят репутацията на България" ... ами да се скрият и да не се показват много много
241
4
 
6
 
! Отговори
Силви Вартан преди 12 години
Силви Вартан (на френски Sylvie Vartan) е френска певица и киноактриса, родена в България. Тя е една от първите рок певици във Франция.Силви Вартан е родена на 15 август 1944 г. в с. Искрец, Област София, където семейството ӣ е евакуирано по време на англо-американските бомбардировки на София през 1943 - 1944 год. Нейният баща е българин от арменски произход, който работи като аташе във френското посолство в София, а майка ѝ е унгарка. След нахлуването на съветската армия в България през 1944 г. тяхната къща е национализирана и те се преместват за известно време в София, а през 1952 г. пристигат и се установяват в Париж, Франция. През 1965 г. Силви се омъжва за Джони Холидей. Двамата са известни като златната двойка (Golden couple) на тогавашното поколение. Развеждат се през 1980 г. Силви Вартан сключва нов брак в Лос Анджелис с американския продуцент Тони Скоти, с когото осиновяват момиченце от България - Дарина. Силви Вартан говори отлично български и често посещава България. Любимата ӣ българска песен е "Облаче ле бяло".
240
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Хаххахаха сега видях в youtube ква е с по 70,000 клика на песен. Баси смехорията. Била известна. Хаххахаха
239
1
 
2
 
! Отговори
до 263 преди 12 години
*** ли описваш? Тояно се вписва в определението.
238
4
 
3
 
! Отговори
до иванчо преди 12 години
Що известна ли е? Е ся си пускам MTV-то да я гледам.
237
10
 
7
 
! Отговори
до 260 преди 12 години
*** ти си най-*** червено ***,което е изсрано на земята,Вартан е по-известна и от олигофренът и сифилистичен Ленин бе борсук,ама така е той животът го е доказал че по-*** животни от болшевиките нема.А да забравих болшевик било новият вид животно на планетата,само ревяло,смърдяло и плюело като камила и към краят на октомври щяло да се мисли и да го запазят в резерват защото е било на изчезване.
236
11
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Плевнелиев-Попова е неоспоримата президентска двойка през следващите 4 години а в по- следващите четири,ще бъде Бойко Борисов а премиер Плевнелиев!Не ви харесва ли? А някой да ви е искал мнението? След изборите ще говорим-не сега! Хайде Кутевата бригада прибирайте лайнометите-за днес си изкарахте надниците!А що че чините след месец бе наивници?
235
5
 
10
 
! Отговори
иван преди 12 години
до 260 Много жалко, че не си чувал за Силви Вартан. Но от чалги сигурно разбираш!!!! Успяха мръсните комунисти да Ви промият мозъците - но това всъщност е целта на чалгата!!
234
16
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Е това са герберите вече се чудят с коя уж известна певица (за пръв път я чувам) да се съберат за да не ги изхвърлим там където им е мястото."излизането й на сцена, която е планувана за ноември месец. Подобно събитие може да събере на едно място много ярки личности от цял свят и да привличане тяхното внимание към България"О да определено целият свят ще го гледа. Силви Вартан и Росен Плевнелиев. Хахахахаха.
233
2
 
8
 
! Отговори
дУ ..250 преди 12 години
Той/Плевнята/, е ...НЕЩО ...,А ТИ КЪДЕ СИ ?Къде е той ,а къде си ти ...?
232
8
 
8
 
! Отговори
САМО ПИТАМ? преди 12 години
Ясно е ,че Плевнята ще стане Президент ,....а другите за какво се състезават...?