Бойко Борисов даде старт на кампанията на ГЕРБ

?1,2 млрд. трябва да спестим за инфраструктурни проекти
Обновена: 25 сеп 2011 12:38 | 24 сеп 2011 22:34,
388
Бойко Борисов даде старт на кампанията на ГЕРБ
Снимка: БТА

Страната ни усвоява в пъти повече пари от еврофондове. Строят се шест магистрали и се правят проекти за пречиствателни станции. Парите са обаче само 80 процента, а останалите 20
трябва да ги заделим от нас.

Това каза премиерът Бойко Борисов пред бургазлии от сцената на Летния театър тази вечер. Той пристигна тук за старта на предизборната кампания на ГЕРБ и за да представи кандидатпрезидентската двойка Плевнелиев–Попова.

Борисов добави, че само за инфраструктурни проекти парите са 3 млрд. евро. "Другите 20 процента трябва да ги заделим от нашите си пари. Милиард и двеста милиона евро трябва да спестим, за да се случат и "Тракия" и "Марица", "Хемус" и всички останали.

Това е.

Или трябва да ги изхарчим, или трябва да ги спестим, за да си направим средноевропейска държавата и за да не въздишат децата по запада. Защото ние все още продължаваме с тази инфраструктура да приличаме на изтока", добави още премиерът.

В изказването си той включи като приоритет и пречиствателните станции, които са важни за развитието на туризма. В момента се работи усилено с кметовете на Несебър и Созопол, тъй като крайният срок за започване строежа на такива съоръжения е февруари догодина. Борисов добави, че Марица и Искър вече сто процента са пречистени и това трябва да може да се каже и за Черно море, което в момента не е.

"Видяхте за Шенген една несправедлива реакция на две, надявам се, приятелски страни, защото имат време да размислят. Видяхте от президента на Европейския парламент до правителството на Бавария какви остри реакции за това, че правителството си е изпълнило 100 процента критериите за Шенген", припомни Борисов, цитиран от БТА.

В заключение той добави, че в президентската институция ще влязат знаещи, можещи и модерни хора, които да представят страната ни.

На кандидатпрезидентската двойка успех пожела и Цветан Цветанов, председател на предизборния щаб на ГЕРБ.

На сцената на Летния театър в Бургас бяха показани лицата на всички кандидат-кметове в региона и листата на общинските съветници за областния град.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


388
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
375
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Само ГЕРБ иначе сергей и доган ако сте забравили. Естествено че правят грешки, но поне работят и не крадат
374
1
 
4
 
! Отговори
да живее герб преди 12 години
Б.Б. и гейб , седите върху буре с барут. Точно в тоя момент да развяватебалони и да внушавате колко сте велики е върха на вашата арогантност спрямомъката на БЪЛГАРИТЕ. В момента предизборния ви цирк ,огласян от вашия потенпевец никой не го гледа.
373
2
 
3
 
! Отговори
Бойчо преди 12 години
Б.Б. само знае да открива и реже ленти. Това ли му е работата на един мин.председател? Хората живеят бедно, заплатите не мърдат, работа няма, а герберите богатеят! Отгоре на всичко ни натрапват послушникът Плевн. за президент! Гафовете в правителството им следват един след друг! На какво се надяват? Може би на БТВ и ТВ7? Бабаитска им работа.
372
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
МАФИЯ
371
0
 
2
 
! Отговори
B.K. преди 12 години
лека корекция : варианта
370
1
 
2
 
! Отговори
B.K. преди 12 години
А мислил ли си по варянта да се го направили. Много ми се иска да вярвам , че е постигнал това сам. Но изявите му говорят обратното.
369
7
 
9
 
! Отговори
Петров до ИЛИЯН преди 12 години
Казваш, Борисов бил ***. Ти се мислиш за умен. Добре, да видим:Борисов беше пожарникар, а стана главен секретар на МВР. После стана генерал.Стана кмет на София.Направи си партия. Сега е Министър председател. А, ти кой си !?
368
10
 
8
 
! Отговори
ИЛИЯН преди 12 години
БОРИСОВ МНОГО *** ЧОВЕК СИ
367
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
до 379, дори и да си приличат (което хич не е така) на конкурс за чар ли се явява Плевнелиев????
366
4
 
7
 
! Отговори
да преди 12 години
Сутринта по Нова телевизия една госпожа оприличи Р.Плевнелиев на Джорж Клуни.Абе хора то бива,бива превъзнасяне ама айде стига.Къде е приликата между единия и другия - в щръкналите уши на Плевнелиев,или в чаровната усмивка на Джорж Клуни? Приликата е единствено в тъмния тен на двамата,нищо друго.
365
1
 
12
 
! Отговори
.. преди 12 години
Видяхте ли изявленията на нашия,българсия премиер Бойко Борисов,на Цветан Цветанов,на Цар Киро,на журналистие ? Защо,по дяволите,всички се държат ,все едно е убито куче,защо изказаните по между другото съболезнования от тях звучат толкова фалшиво,защо виновните сега в целият национален ефир са не убийците,а тези,които искат справедливост?И защо вместо да обяви национален траур,премиерът реже лентички и се забавлява,далеч от мъката на един народ?До кога ще ни се подиграват?
364
1
 
4
 
! Отговори
rumen221 преди 12 години
Приятели,Наблюдавахме *** слово на омразата, поледвано от убийство от етническа омраза!!! УБЕДЕТЕ СЕ САМИ...:1. След многократни обиди ***(Слово на омразата от страна на внуците на *** цар) и заплахи с убийство на ОТВЪРНАЛИЯ НА *** ОБИДИ АНГЕЛ. Информирали полицията и тя отговорила - "До-о-обре"...- Няколко часа по-късно Ангел е убит (Убийство от етническа омраза, предизвикано и ОРГАНИЗИРАНО от семейството на царя на местните бандити), а още ДВАМА ГРАЖДАНИ И ТРИМА ПОЛИЦАИ ОСАКАТЕНИ...!!!Наказателен Кодекс:Чл. 20. (1) Съучастници в извършването на умишлено престъпление са извършителите, подбудителите и помагачите.(2) Извършител е този, който участвува в самото изпълнение на престъплението. (Цял бус със ***).(3) Подбудител е този, който умишлено е склонил другиго да извърши престъплението. (Лично Цар Киро).(4) Помагач е този, който умишлено е улеснил извършването на престъплението чрез съвети, разяснения, обещание да се даде помощ след деянието, отстраняване на спънки, набавяне на средства или по друг начин. (Цялата фамилия на Киро Рашков).2. Полицията научава, че ИЗБИВАНИТЕ ЩЕ СЕ ЗАЩИТАВАТ и...: - Над 200 жандармеристи, които са тежко въоръжени, охраняват селото и семейството на Цар Киро... В Катуница се командироват специални части от цялата страна."Изводи: - Очевидно е, че ПРАВОТО НА ЖИВОТ на българин е нищо, пред правото на Бандитски цар да живее където си поиска и да УБИВА КОГОТО СИ ПОИСКА - Ето това е НАЛОЖЕНОТО ни СВРЪХЛИБЕРАЛНО РАВЕНСТВО и извратеното разбиране на ПОЛИТИЦИТЕ НИ за КОНСТИТУЦИОННОТО ни единство на ПРАВА И ЗАДЪЛЖЕНИЯ- *** има право да изнасилва и убива, а българина задължението да търпи насилията и убийствата на децата си!!!Вижте въпиющия ЦИНИЗЪМ изречен от Министъра на МВР Цветанов: - Случаят в Катуница е станал предвид факта, че се е насъбирало напрежение в продължение на дълго време, което е ескалирало след убийството. Ще бъдат взети всички необходими превантивни мерки, за да не се допускат повече инциденти и безредици.Признания на министъра и неговите Изводи: 1. В България цари *** терор и ТОВА Е ДОБРО2. След това поредно убийство на българин, българите протестират и ТОВА Е ЗЛО3. *** терор ще продължава и занапред, под закрилата на МВР и ТОВА ЩЕ Е ДОБРО4. Важното е българите да са потиснати и отчуждени от държавата и себе си, да МЪЛЧАТ КОГАТО ГИ УБИВАТ и ТОВА ЩЕ ВИСШЕ ДОБРО ЗА ВЛАСТТА!!!Цинизъм, нагъл цинизъм, ВЪПИЮЩ ЦИНИЗЪМ НА КВАДРАТИ НИТО ДУМА ЗА СПИРАНЕ НА *** ТЕРОР!!!
363
2
 
9
 
! Отговори
Кучешко далаче преди 12 години
Абе хора, вчера като гледах мача между Лудогорец и Левски ми се стори, че министър- председателя на България люпи семки в ложата! Вие видяхте ли го?
362
2
 
11
 
! Отговори
Мони преди 12 години
Цвъцко стои до Репата, като свенлива, влюбена ученичка... Репата пак е небрежно-спортен, дебелогъз и с навити ръкави... Идва от мачле, а после следва тенис и рязане... Плевньо е сдухан с изкуствена усмивка, май че маха на някого...Прошарената *** сякаш не е на място, стои като посрана...И те такива ти ми работи в тази забавна държава...
361
12
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Червената касичка на "Позитано" отново е отворила и форумните проститутките се наредиха на опашка. "Парите нямат цвят и не миришата."Пишете, пишете ....
360
2
 
5
 
! Отговори
Мила преди 12 години
Благодаря за магистралите! Ще ги ползвам да се махна от дая държава, защото само след 10 год в училищата ние мнозинството ще водим децата си за да видим, че сме станали малцинство. И тогава, българските "***" много ще ви обичат, защото признавам лесно се пътува по магистрала и още по-лесно се напуска държава, която тие мащеха. Благодаря за всички, което направихте по въпроса!
359
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Нещастници, подавайте оставка, какво чакате??? Да дойде тълпата да ви изгони лично от парламента,,,, ?
358
5
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Борисов спечели ***, но.... изгуби БЪЛГАРИТЕ!
357
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Докато в Катуница погребваха, Цветанов кършеше дупе на КЪРВАВ концерт на Веселин Маринов, а Бойко бе на мачле! И какъв е цар Киро та има пропуск от МВР? Изверги!!!
356
3
 
13
 
! Отговори
glavatar преди 12 години
Този човек не е добре.Мисля,че мястото на изявен милиционер(пожарникар) е там където има напрежение.Каква предизборна кампания,какво чудо,*** ни завзеха.