България е турцизирана и мафиотизирана, заяви Сидеров

"Атака" ревизира доверието към управлението на ГЕРБ
Обновена: 25 сеп 2011 22:08 | 24 сеп 2011 18:37,
158
България е турцизирана и мафиотизирана, заяви Сидеров
Снимка: БТА

Нашето доверие към ГЕРБ е подложено на огромна ревизия, заяви днес председателят на "Атака" и кандидат за президент Волен Сидеров на митинг във Враца.

Той и кандидатът за вицепрезидент Павел Шопов заедно с народния представител Венцислав Лаков посетиха традиционния есенен панаир в града и разговаряха с търговци и посетители.

След това те участваха в митинг, на който официално бе представен кандидатът на "Атака" за кмет на община Враца – Венчо Кръстев.

България днес е турцизирана, колонизирана и мафиотизирана държава, заяви на митинга Волен Сидеров, като подчерта, че единствено българските националисти се борят за интересите на хората.

Преди две години "Атака" подкрепи ГЕРБ, защото като истински националист уважавам избора на българския народ, каза той и допълни, че са мислели, че новото управление ще работи за народа си.

Сега управляващите работят само за себе си и "това не е държавна политика, която можем и трябва да подкрепим", подчерта кандидатът за президент на "Атака", цитиран от БТА.

Отбелязвайки, че в Северозападна България навсякъде е срещнал разруха, безработица и бедност, Волен Сидеров обвини властта, че се откъснала, изолирала и обградена с пазачи, е станала глуха за болката и проблемите на своя народ.

Той допълни, че "Атака" е дала доверието си на кредит на управляващите, но това доверие вече е подложено на ревизия.

Посещението на кандидатпрезидентската двойка на "Атака" започна в Мездра, където Сидеров и Шопов са разговаряли с кандидатите за кметове в общината.

Програмата включва още посещение в село Софрониево, където ще бъде открит нов клуб на партията, среща с изпълнителния директор на АЕЦ "Козлодуй" Александър Николов и митинг в Козлодуй.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


158
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
145
1
 
0
 
! Отговори
ahmed dogan преди 12 години
abe *** za6to ne si vav katunica mai strah lozi pazi nali vika6e *** na sapun adi vari segatie momenta a ne samo da lae6 po televiziata
144
0
 
3
 
! Отговори
бивш ГЕРБ преди 12 години
*** проблем има само едно решение: Да се отнемат родителските права на всички които учат децата си да крадат, проституират и бият и убиват и ги учат на антисоциално поведение. Също така и на всички които не могат да грижат адекватно за тях. Правата на детето над правата на родителите. Да си раждат колкото щат, но ако не могат да ги гледат както трябва ще им се взимат. Както се прави в Испания или Италия.Така ще се оправят само за едно поколение.
143
0
 
5
 
! Отговори
галин преди 12 години
Кога е нямало омраза бе анонимен *** аз да не сам длъжен да ги храня цял живот ти в кой век живееш бе мекотело
142
0
 
0
 
! Отговори
галин преди 12 години
тук само анонимни смешници
141
2
 
3
 
! Отговори
Иван преди 12 години
Не са важни думите, а действията!Волен Сидеров-президент!!!
140
0
 
5
 
! Отговори
-иво преди 12 години
Слава Богу , че не се е Воленизирала.Наистина преди години нямаше пособни отношения , но имаше държава. Освен това сега *** са основният политически електорат на всеки кмет. Това обясняа и защо политиците не се ангажираха в конфликта, не че някой щеше да ги обвини в подстрекатели, защото те са ясни,просто щяха да ги загубяат в изборите. И за да не става така, просто трябва да има закони,ако не държава. Но има само мутри , крадци , мошеници и мафия в целият смисъл на тази дума
139
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
kide bese dve godini ve tipakkkk
138
1
 
4
 
! Отговори
??? преди 12 години
*** си беше ,*** си и остана!!!какъв българин си ти бе,продажна мастийо!!!!!
137
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
някога нямаше такава омраза между *** и българи. Благодарение на политиците се стигна до тази етническа нетърпимост.
136
1
 
6
 
! Отговори
vv преди 12 години
A I NA TOQ NA SNIMKATA SEGA BOI,BOI,BOI PO KASKATA
135
0
 
6
 
! Отговори
vv преди 12 години
AKO SEGA VAV VSEKO NASELENO MESTO HORATA SE VDIGNAT PROTIV TCIGANIQTA PAPESHA SHTE NAMERI LI TOLKOVA USHEVI DA GI PAZAT
134
7
 
8
 
! Отговори
Ivan преди 12 години
България не е толкова турцизирана и мафиотизирана колкото комунизирана.Това е най - страшното.*** са просто наследство на Тодор Живков - също *** с истинска фамилия Замфирков.Забравихте ли, че той ги вкара в страната ни от Гърция и Румъния и насърчаваше тяхното животинско раждане.Днес лерем плодовете на неговата ,, демографска " политика за увеличаване на населението и то не с българи, а с ***.А неговият бодигард Боко Тиквата не е по - различен.
133
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Изоставих всички съмнения относно ГЕРБ. ВСИЧКИ! Защитавах ги, защото, лоши или добри, от 20 г., те бяха първото чисто българско правителство. Няма турци, руснаци, немци.... Но след като ББ казва, че случката в Катуница е "криминално" действие?....ДА. ИМА КРИМИНАЛЕН ОТЕНЪК. НО ТРЯБВА ДА СИ ИЛИ ПРЕДНАМЕРЕН ИЛИ ПЪЛЕН ***, ЗА ДА НЕ ВИДИШ, ЧЕ Е НАЗРЯЛ МНОГО, МНОГО ГОЛЯМ ПРОБЛЕМ С ТОВА МАЛЦИНСТВО!!!Не можеше Сидеров, Каракачанов или който и да било друг да отиде на място в селото. Веднага щеше, да бъде обвинен, че е "подстрекател" на бунта. Нима смятате, че те са толкова глупави и не са преценили? Там, на място, трябваше да са и ББ и ЦЦ, но те предпочитаха да си направят концерта в Бургас. Това не са държавници.Къде беше Първанов? Президента! Къде беше г-жа Цачева?Всички излагации пред света простих на Борисов. Простих му за "материала", простих му, че пред цял свят потупваше по рамото президента на една от най-големите държави и мн. др. "изцепки". Но за Катуница не мого да простя.Приятели, извинявайте, че пиша такъв дълъг коментар и ви занимавам със себе си. Но за мен самият е важно. Най-после прогледнах за тоя човек и това управление. Не само го написах, но и ще го поствам навсякъде и многократно. Нещо, което по принцип не обичам. На тия избори не за партия ще гласувам, а за този, който е ДОСТОЕН БЪЛГАРИН.
132
3
 
3
 
! Отговори
анонимен преди 12 години
Милята, просто си води кампанията. А тези хиляди младежи , които са не са свързани с политиката а само желанието за справедливост и гняв те какво, те са наивни *** ли? Вие сте по лоши и от ***. Вие сте българските ***, продали националностатса си за да може Волен Сидеров да съществува за последен път във властта.
131
3
 
7
 
! Отговори
Атакист преди 12 години
Тука гледам коментари от рода на "Защо Волен не е в Катуница", ами много просто - човека си води кампанията. Нали не мислите, че който и да е нормален кандидат за президент, ще си заебе кампанията и ще долети до Катуница за да вика напразно срещу ***? Евала на хората, които бяха в Катуница и протестираха, но за съжаление едва ли ще постигнат нещо, реално погледнато. Едва ли *** Киро ще се изсели от Катуница, само защото са правени ексцесии пред къщата му. Бъдете реалисти.
130
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Сидер, Сидер! На Сидера въобще не му дреме за вас, защото сам той е милионер в зелено, набута цялото си семейство във властта. Сега е предложил и фамозната си съпруга Сидер Капкина за общински съветник в София.
129
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
НЯМАМ ПЪЛНО ДОВЕРИЕ НА СИДЕРОВ НО НИЕ ТРЯБВА САМИ ДА СЕ СПРАВИМ С ТЯХ НЯМА ДА ЧАКАМЕ ПОЛИТИЦИ НИЕ САМИ МОЖЕМ ПОВЕЧЕ.АКО ВСЕКИ БЪЛГАРИН ИЗЛЕЗЕ ЩЕ СТАНЕМ 4 МИЛИОНА Е НЯМА СИЛА КОЯТО ДА НИ СПРЕ,НЯМА КАК ДА НИ ЗАТВОРАТ ВСИЧКИ ОСТАНАЛИТЕ ЩЕ СКОЧАТ И МАЛКОТО ЩЕ БЪДАТ ПУСНАТИ.ВИЖТЕ КАКВО ПРАВЯТ 2000 ДУШИ А 4 МИЛИОНА КАКВО МОЖЕМ.НЕКА НЕ ЧАКАМЕ ПОЛИТИЦИТЕ КАКТО ЛИБИЯ СЕ ОТГАНИЗИРА ЗНАЧИ ВСЯКА ЕДНА ДЪРЖАВА МОЖЕ.НЕКА СИ СВЪРШИМЕ РАБОТАТА И ДА ГИ ИЗСЕЛИМ ИЛИ УБИЕМ НА МЯСТО САМИ
128
12
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ЩЕ ГЛАСУВАМ ЗА СИДЕРОВ БЯХ ЗА ГЕРБ ПРЕДИ ТОВА.СМЯТАМ ЧЕ НАРОДА И Г-Н СИДЕРОВ ЩЕ УСПЕЕМ ЗАЕДНО ДА ГИ ИЗГОНИМ ОТ СКЪПАТА НИ ТАТКОВИНА.
127
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Той си направи милионите а вие дреметеее
126
7
 
33
 
! Отговори
Смешник болен преди 12 години
Сидеров е лъжлив страхливец. Гледа си личната изгода и не му дреме за България. Дребен мошеник.