Екатерина Михайлова: Предизборната кампания е потайна

Има сигнали за контролиран вот, заяви зам.-председателят на ДСБ
Обновена: 13 окт 2011 23:00 | 13 окт 2011 23:00,
5
Екатерина Михайлова: Предизборната кампания е потайна
Зам.-председателят на ДСБ Екатерина Михайлова. Снимка: Архив, Булфото

Предизборната кампания в страната върви странно и потайно, каза днес във Варна зам.-председателят на ДСБ Екатерина Михайлова. По думите й управляващите не застават пред хората, за да им кажат какво ще правят нататък.

Михайлова каза още, че в цялата страна има сигнали за контролиран вот, включително чрез застъпниците на политически сили. Тя призова институциите в страната да не забравят, че са деполитизирани, и да си вършат съвестно работата, когато получат сигнали за нередности в предизборния процес.

На изборите ще има доста изненадващи резултати, прогнозира Михайлова. Според нея Варна също ще е изненада. Зам.-председателят на ДСБ беше в крайморския град, за да подкрепи кандидата за кмет на Синята коалиция Николай Недков.

Михайлова посочи, че този кандидат е единствената реална алтернатива на управлението на Кирил Йорданов. На балотаж само Недков има истински шанс да събере гласовете на демократично мислещите варненци, каза Михайлова.

Кандидатът за кмет пое ангажимент, ако спечели изборите, общинската администрация "да стане компетентна, прозрачна и ефективна", съобщава БТА.

Той коментира, че е против концесията на пристанище Варна. Според Недков по-добрият вариант е да се изгради модерен интермодален транспортен терминал. По думите му финансиране може да се осигури чрез публично-частно партньорство, а терминалът да е готов до четири години.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
предполагам че резултатите ще са изненада за сините и за червените, и то не защото не е ясно какво ще стане от сега, а просто защото главите им са пясъка
4
3
 
2
 
! Отговори
rita преди 12 години
ei kateto bila jiva o6e !
3
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ало Дружинната вие си минахте реда и видяхме какви ги сътворихте.Ако бяхте толкова добри и до сега щяхте да управлявате. Съветите си ги пази за себе си щото няма кой да те чуе.
2
7
 
6
 
! Отговори
варненец преди 12 години
Божееее,гладна кокошка ,просо сънува!Ще спечелите ,ама...някой друг път!!!
1
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Таа па тетка каде излезе от нафталина и архивите...