ГЕРБ пълнели чувалите с фалшиви резултати!

Станишев: С мошеничества ще манипулират вота
18 окт 2011 19:30,
415
ГЕРБ пълнели чувалите с фалшиви резултати!
Сергей Станишев Снимка: архив, БТА

ГЕРБ са подготвили чувалите с изборните резултати, които трябва да бъдат подменени – реалните гласове да бъдат сменени с фалшиви на базата на "социологически" проучвания. Такива сигнали са получили в БСП, съобщи лидерът на партията Сергей Станишев.

Информацията била подадена от една от областите в страната тази сутрин. Станишев обаче не разкри подробности, а на въпрос на журналистите къде са въпросните чували възкликна: "Вие какво си мислите – че тези, които готвят фалшификации на изборите, чакат да отидете и да ги снимате!".

Соцлидерът допълни, че в медиите са излезли други конкретни сигнали за манипулации, но МВР и прокуратурата не предприемат никакви действия по тях.

"ГЕРБ готвят маса хитрини и мошеничества, за да си осигурят служебна победа на изборите", категоричен беше Станишев.

По думите му управляващите инструктират своите представители как да правят бюлетините недействителни. Например ако жена е с червен лак и неволно остави следа по бюлетината, тя вече е невалидна. Вкарват се и пишещи инструменти в цигари, с които нервно се почуква по хартията и оставят знаци, разясни Станишев. ГЕРБ правили опити и да купят цели секционни избирателни комисии.

Станишев преброи 8 причини, поради които хората ще гласуват срещу ГЕРБ. Сред тях са нарастващата бедност, некомпетентността и неспособността да управляват в интерес на хората, лъжите, самодоволството и фактът, че ГЕРБ не градят, а грабят България.

Не искаме "президент на каишка" в лицето на Росен Плевнелиев, жалвали се гражданите на Станишев.

"Насажда се страх и за пръв път сме напът да изгубим правото си да гласуваме свободно", изброи още червеният лидер.

ГЕРБ обикалят с мутри и плашат хората, опитват се да използват цялата държавна власт, каза още Станишев. По думите му "съмнителни типове" са мобилизирани в полза на ГЕРБ за изборите.

"468 хиляди български граждани са в забранителния списък за гласуване. Дори действащ български посланик го няма в избирателните списъци", отбеляза Станишев, без да назове името на дипломата.

"ГЕРБ не случайно крият Бюджет 2012 и ще го внесат след изборите, за да скрият от българите какво ги очаква следващата година – стагнация, беднотия и антисоциална политика", подчерта лидерът на социалистите.

Той прогнозира, че през зимата ще има спонтанни социални протести, от които БСП нямало да стори настрана.

Червеният депутат Антон Кутев пък се закани в деня на изборите да донесе на пресконференцията на БСП кошче, в което всички социолози, чиито прогнозни резултати се разминават с повече от 5% от реалните, да си хвърлят дипломите.

Соцпартията представи пред медиите и финалния си предизборен клип, в който накрая кандидатът за президент Ивайло Калфин заявява на вицето си Стефан Данаилов: "Имам добро предчувствие". Ламбо на свой ред отговаря: "Да, идва нов ден".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


415
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
342
13
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Яков Станишев е Украински евреин и винаги лъже.
341
22
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
"Да, идва нов ден" с Плевнелиев....
340
16
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
евреина лъже
339
23
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
само герб
338
14
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
*** грозен................съсел педерастки еврейско *** гадно долно
337
14
 
24
 
! Отговори
демократ преди 12 години
Няма по по-неморални и подли типове от български милиоционер и българска мутра.А да оставим тази комбинация две-в-едно да управлява държавата е просто абсурдно. От всякъде мирише на диктатура, за тия две години ГЪРБавите доказаха, че хич не им е демокрация, а че искат с прости селски номера да овладеят всички власти, да подслушват всичко живо и да го държат в страх.Говорят само за магистрали, защото от икономика не разбират, но само от полицейщина и рекет разбират. Не ви мина номера пом!яри!
336
10
 
23
 
! Отговори
мечо пух преди 12 години
В Пловдив Герб няма начин да спечелят.Само 6 месеца след тяхното управлвнив мизерията беше пълна, а хората ошашавени. Това което се случи в Катуница преля чашата.
335
8
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
За пръв път Станишев ми стана симпатичен. Точно така е, както казва. ГЕРБ ми мясат на по-комунисти от тези в БСП. Сега, докато и те си напълнят гушите, ще гласуват за тях, после ще видят техните Овчаровци и ще чакаме друг да доди да ни опраи. Скапана работа.
334
15
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
На слукаа, на слyка, на слyка и Станишев ще го издуха!
333
7
 
25
 
! Отговори
Откритие преди 12 години
Станишев възкликна: "Вие какво си мислите че тези, които готвят фалшификации на изборите, чакат да отидете и да ги снимате!". ?????????????- Отавиха ме , аз да Ви го кажа ! - Ха , Ха ,Ха Станишев не съди за другите по себе си !!!!!!
332
16
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Червеничко, мъничко, незначително и тъпичко, на Плевнелиев червена пътека постила, що е то??? Отговор - Хамстера - Станишев!!!
331
14
 
22
 
! Отговори
Хамстерско безсъние преди 12 години
на крив хамстер , изборите му пречат...
330
10
 
18
 
! Отговори
Социолог-спиртомерис преди 12 години
***, чака ви поредния изборен резил......да благодарим и на хамстера , и той има заслуга за това :))
329
14
 
15
 
! Отговори
за 334 преди 12 години
В София куманаст не може да спечели никога...поне 0т 20 години никой не ги бръсне за слива
328
11
 
13
 
! Отговори
николай преди 12 години
какво се учудвате бе хора? Всички избирателни комисии се оглавяват от ГЕРБ! Шефът на щаба на ГЕРБ е министърът на вътрешните работи, който обикаля държавата и настройва милиционерската си армия срещу хората, които са "против нашите". Хора, има град, в който председателят на избирателната комисия е майка на кандидата за кмет от ГЕРБ, а неговият брат е секретар в комисията, който ще отговаря за съхранението на изборните книжа! Как ви се струва това? А за честните изборите са гарант МВР и ДАНС?!
327
7
 
18
 
! Отговори
обективен преди 12 години
Само Боко не е подменил вота. Нито е работил за бай Тошо, нито е бил в съдружие с Царо, нито му е бил бодигард, нито Царо го направи главен секретар и генерал, нито пък Боко беше водач на две листи на НДСВ 2005-та. Айде сега почвайте с минусчетата, мамини златни, докато кокошите ви мозъчета с памет по 2 минути като на маймуните не са забравили първото изречение. Ама тиквите са си тиквииии!
326
7
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
В София да спечели герб е изключено. Дори с манипулации, каквито несъмнено ще има от страна на управляващите.
325
6
 
20
 
! Отговори
аз преди 12 години
Във Варна няма как да спечелят, освен ако не изфабрикуват резултата ! 100 % гарантирано
324
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
*** треска ги тресе, изплъзват им се нещата и съдът "специалния" става все по виден, все по реален!!! Калъфи, Ламбовци и Мъглени не струват и пукнат лев, не могат се класират, вече на червените им се присънва небето на решетки!!! Народе български не се залъгвай от тъпата комунистическа пропаганда, кога червен е мислел освен за джоба си и за обикновения българин??? Ще им се да могат пак да манипулират и да грабят безнаказано, но то и блюдолизците платени, са вече разочаровани!!!
323
2
 
4
 
! Отговори
За 324 преди 12 години
Проста пръчко , бабаит в Армани го има в главите на малоумковците от посерано само :)) tough man значи много неща ,но не и бабаит....учете езици мама му стара - ;Р