23,59% от столичани са гласували за президент към 15 часа

За местна власт бюлетини са пуснали 24,65% от избирателите
Обновена: 23 окт 2011 18:11 | 23 окт 2011 17:05,
114
23,59% от столичани са гласували за президент към 15 часа
Снимка: Булфото
Избирателната активност в Столичната община към 15,00 ч. е 23,59 процента за президентския вот и 24,65 процента за местните избори, съобщи председателят на ОИК Марина Белчева.
 
Най-висока е избирателната активност за избор на президент в три столични района – "Панчарево", "Сердика" и "Банкя", където са гласували над 30% от избирателите. 
 
Най-слаба е активността в район "Средец" – 19,04 процента, и в район "Искър" – 19,52 процента.
 
Най-висок е делът на гласувалите за кмет и общински съветници в районите "Сердика" и "Панчарево" – съответно 35,68% и 31,03%. 
 
Най-малко са гласували за местна власт в район "Искър" – 19,85 процента.
 
Най-честите сигнали, по които е работила Общинската избирателна комисия, подадени по телефона и на място, са липсата на номер, поставен пред избирателната секция, образуването на опашка, липсата на указания за гласуване на граждани с увреждания.
 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


114
Още по темата: избирателна активност
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
0
 
2
 
! Отговори
до 8 преди 12 години
Всичко е относително. Ако стане президент и кмет този, който ти харесваш това няма да ти пречи. Дразни само когато спечели опонента. Ако твоя човек стане Президент надали ще напишеш "Голяма легитимност за президента и кметовете няма що". Ще си затраеш и ще се кефиш. Само тези, дето техния кандидат не е спечелил ще мрънкат. Но и във футбола е така - и с един гол от дузпа да спечелиш, пак си победител. Гоце като стана президент само с *** гласове и какво? Пак си го изтраехме.
12
12
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
до 7а какво се промени досега като гласувахме?дадохме възможност на *** и пульо да се налапат.НИКАКВО ГЛАСУВАНЕ,ДА ХОДЯТ ДА ГЛАСУВАТ ***
11
6
 
5
 
! Отговори
аз преди 12 години
Уважаеми депутатие и гравитиращи хора около партията БСПНяма да излезете от клоаката в коята сте докато начело стой украйнче мязащо на Хамстер,без един работен ден,което буквално не знаеше какво да прави докато е на власт.Няма да излезете от клуаката докато там е Р.Овч......Р.Петков-Пикаещия по известен като сол ташака на Маджо,покровителя на Куйович...Бивш-Агент Гоце триперов Архаров от Сирешник правещ големи шлемове като продаде националните интереси на БГ ,на господарите му в Москва
10
1
 
1
 
! Отговори
do 9 преди 12 години
Приятел, смешен си ...Това го постна вече 10 пъти и сега "тръгвал" ... :)Къде ще тръгваш сега, като още в 6 сутринта си чакал на опашка да гласуваш за Партията - Майка.
9
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
"Първанов е помилвал 456 убийци, хора, които са отвличали и отказва да обяви кои са те"Хем отказвал да обяви кои са, хем знаеш, че са убийци, отвличали хора. Гейберастка му работа.
8
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
До 19 я гласуват 33% я не. Голяма легитимност за президента и кметовете няма що.
7
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Търтеите няма да отидат защото са и търтеи в мисленето. Какво щяло да се промени си казват 100%. Това са същите онези търтеи които гледат с насмешка протестиращите пред НС и си казват"тези пък какво ще направят като протестират"!Затова гърците са народ, а ние ***!
6
5
 
16
 
! Отговори
ссс преди 12 години
Заключих баба ми в нас един глас по малко за Хамстера ......
5
8
 
3
 
! Отговори
boro преди 12 години
Отивам трътльо,тичам,ще си потроша краката от зор.
4
12
 
11
 
! Отговори
ссс преди 12 години
ХАХАХАДето ГЕРБ хване комунистите там ги бие.......Уважаеми БСП-ари вие сте изгубили всякакава легитимност в съзнанието на БГ народа,освен да си го начукате няма кво др.да направите....Или можете впрочем,хванете се за палците щото Боко ви *** много яко ....
3
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ами сега е момента и обикновените (бедните) хора да гласуват ...Номенклатурите (за които политиката е семеен бизнес) гласуваха до обяд, .. сега е ред и на обикновените хора.Така, че вдигайте се и отивайте или още 4 години ще плачете от глад.
2
6
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Мързи ги, а после пак те са с най-големите претенции...
1
8
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Отивайте търтеи да гласувате!