Станишев дал вот за демократична държава

"Гласувах българите да се чувстват свободни граждани"
23 окт 2011 13:25, Елка Василева
52
Станишев дал вот за демократична държава
Сергей Станишев гласува в Музикалното училище в София. Снимка: БТА

Гласувах за това българите да се чувстват свободни граждани, в демократична, социална и правова държава.

Това каза лидерът на БСП Сергей Станишев, след като гласува в Музикалното училище в София.

Станишев отбеляза, че е гласувал българските граждани да имат правото да избират кметове, президент и парламент съобразно своята съвест.

„Гласувах против установяването на едноличен режим по същество, против това президентството да бъде още една дирекция на Министерски съвет, против това общините да бъдат антисоциални. Това в частност е Столична община, в която не се решават маса проблеми на гражданите”, каза Станишев.

Сблъскахме се с много страх. Това са изборите, в които до момента са хвърлени десетки милиони левове от управляващите, да не говоря за държавния ресурс, който беше ангажиран от началото на мандата на кандидатите на ГЕРБ, каза Станишев.

Попитан дали вече има данни за сериозни нарушения, лидерът на БСП посочи, че сега отива в Националния предизборен център на партията, но сигналите за натиск, кебапчета, екскурзии и заплахи срещу хората са вървели през цялата кампания.

Той добави, че за тези сигнали ще бъдат уведомени международните наблюдатели, както и обществеността в страната.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


52
Още по темата: Сергей Станишев
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
4
 
8
 
! Отговори
байЮрдан преди 12 години
Хамстера е гласувал за:демократична,свободна,правова и ограбена от неговото управление държава.Да ни е честито гласуването на Станишев,за веки-веков!АМИН!
24
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Как Станишев разбира понятието "социална "държава? с даване пари изключително и само на "социално слаби"роми,лишаване на стотици хиляди етнически българчета от поне "морална"детска помощ за родителите им защото са богати,да има за ***,жестока сива икономика,увеличение на пенсии и заплати в период обаче на яко пране на пари в строеж на хотели/"инвестиции"/с 10%,когато са могли с 20% и жесток популизъм когато "инвестициите"секнаха!Късметлии са БСП и ДПС,сега трябваше да управляват!да ги видим
23
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Станишев хайде вдигай си парцалките и се изнасяй от България, ти даже не си българин!!!
22
4
 
14
 
! Отговори
... преди 12 години
Е как така, Станишев и свобода? Това го няма в устава на БКП. Довечера ще има червен цирк и рев. Гарантирано от позитано.
21
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Доган пусна глас за демокрацията , Станишев дал вот за демократична държаваЕстествено,че за демокрацията ще гласувате.Бая се облажихте от тая демокрация и двамата,че чак ми се ще да се върне Бай тошо.Он поне застрои цяла България,без да се фука.
20
2
 
1
 
! Отговори
evgeni преди 12 години
---- Прикрепено писмо (до педя човек-лакът брада и свърталището наречено "синод") ----Подател: евгени славков <evgeni70251***abv.bg>До: sinod***abv.bgОтносно: до педя човек-лакът брада и свърталището наречено "синод"Дата: Неделя, 2011, Октомври 23 13:31:21 ЕЕЩАлооо ,дядо попе, какви са тези неща ,които бръщолеви поп Стефан от капището "Кирил и Методий" ?! Посъветва ме по ваш СЪВЕТ да ходя тези неща да ги говоря в джамията !!! Когато и където Бог е допуснал аз съм благовествал,а вие се боите дори да прочетете какво гласят БОЖИИТЕ ЗАПОВЕДИ:ПЪРВА, ВТОРА и ЗАПОВЕДТА-НЕ ЛЪЖИ !!! Брей ,какво му се е приискало на "Гръцкия Козел".Ами дядо "Натанайл" как чрез измама купи апетитния хотел Неврокоп,под предлог ,че щели да го правят джамия.Даже замисъла ви бе подготвен още преди години,когато хотела се купи от фирма посредник за 150 000 лв,чрез лобирането на общината дългобради дядо.И дядо поп-младши 'Стефан" даже изрази мнение относно "впечатления".Тогава дядо да вземете да си поусните още по -дълги бради за "ВПЕЧАТЛЕНИЯ'",пак и ако искаре ще ви дам и съвет да си сложиите и антенки и лампички на килимявките да сте по-ВПЕЧАТЛИТЕЛНИ дори и от папите като папа Йоан -Павел 2. Виждате ли как той сега "лекувал" пак и си има 2 имена и един номер.Защо да останете по-назад само с по 1 светско и по 1 попско-екзотично име ?! Вземете по примера на дядо поп-младши Стефан ,който ми обясняваше как 3 години се молил на един голям боядисан дървен идол с човешко име да му ходатайства за бебе,ах вие дългобради симпатяги,изпързаляхте и ЩЪРКЕЛА и сега майките какво ще казват на децатът си !!! В Индия предполагам как СВЕЩЕННИТЕ КРАВИ носят не по-малко бебета и там,когато индусите се молят на КРАВИТЕ и ПЛЪХОВЕТЕ и МАЙМУНИТЕ.Ах ти дядо попе какво ще кажетет на хореата,които ласкаете за да оберете стотинките и предадете душите им на дявола,чрез "ЗВЯРА" и неговият подчинен "ГРЪЦКИЯ КОЗЕЛ. А и вие с папите се носите повече от горделиво и от вашия господар Сатана.
19
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Абе хора, много ми е интересно като плюете и по борисов, и по станишев и по кунева, за кой мислите да гласувате? Ясно е че подкрепеният от доста българи Светлио Витков няма да спечели..(той ми се вижда най-свестен от всички и затова името му е с главни букви). Май май единствения начин да не спечели герб е да се гласува за калфин.
18
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
"Гласувах българите да се чувстват свободни граждани"Комунизъм и свобода, ама де де!
17
4
 
5
 
! Отговори
до 13 преди 12 години
От 2 г не е неговата партия пък *** не са се спрели да правят каквото си искат разграбиха катастрофирал камион с праскови пред погледа на полицията цар Киро 4 дни го пазят като национално съкровище ! Дано днес покажат в кои райони с ромско население за кого са гласували.
16
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Надявам се довечера да не виждам Тикви по телевизора преди 12 часа !
15
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
еврейчето гласувало за българи,ха ха ха хаааааааасмях в залата
14
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ей нещастни милиционерчета вашта свърши ще се радвате ако ви позволят вече да реголирате движението на някое кръстовище !
13
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
първанов е наточил секирата,и на серго главата ще отскочи като топка
12
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ДА ВИДИМ ДОВЕЧЕРА ХАМСТЕРА КАК ШЕ СЕ ОПРАВДАВА
11
7
 
16
 
! Отговори
най-после преди 12 години
Най-после тоя да гласува за българи!От неговата Партия дадоха свободия за ***!
10
9
 
9
 
! Отговори
за 11 преди 12 години
Ако тиквите имат право, значи и хамстерите имат.
9
6
 
10
 
! Отговори
Гонорей преди 12 години
И хамстерите с хормонален дисбаланс ли имат право да гласуват?!
8
12
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Станишев е прав.
7
5
 
18
 
! Отговори
Май Манолов преди 12 години
Всички комунисти - в мавзолеи. Веднага!
6
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Моля плювачите по-кротко че си цапате мониторите.