Не манипулираме преброяването, скочиха от ГЕРБ

Партията се оправдава за хаоса в зала "Универсиада"
24 окт 2011 15:00,
198
Не манипулираме преброяването, скочиха от ГЕРБ
Опашка, охранявана от полиция пред ОИК София. Снимка: Булфото

Не приемаме обвиненията, че ГЕРБ е манипулирал преброяването, заявиха в декларация от партията.

"Разбираме напрежението у членовете на СИК-овете, както и преумората, разбираме и че опонентите ни не могат да преживеят изборната загуба. Категорично обаче не приемаме обвиненията, че ГЕРБ е манипулирал преброяването.

Още по темата

Напротив – още с откриването на изборния ден представителите на останалите извън ГЕРБ партии в СИК по всякакъв начин се опитаха да бойкотират изборния процес – не се явиха в изборните секции, което наложи стартът на изборния ден да започне с 30 минути закъснение.

В късните часове на нощта, когато вече имаше яснота за резултатите, членовете на СИК от квотите на другите политически партии напуснаха помещението на ОИК София, оставяйки чувалите с бюлетините без надзор.

Категорично отказваме и този път да влизаме в диалог с политици, чиито резултати от изборите говорят достатъчно ясно колко провалени са", допълват от ГЕРБ.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


198
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
108
4
 
16
 
! Отговори
инструктаж преди 12 години
В младежките структури на ГРЕБ им е разпоредено да скрият за следващата семица личните карти на техните баби
107
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Няма да се оставя пак Доган ба ми определя съдебната система! Ще гласувам! Аман от комунисти , *** и турци!
106
1
 
9
 
! Отговори
подходящата формула преди 12 години
СМС от ЦИК към Цецо Апартаменто: Кажи какъв резултат от изборите искаш, и ние ще намерим подходящата формула за изчисление.
105
6
 
5
 
! Отговори
до дора колева преди 12 години
цял ден чета западни медии и такова нещо не пише никъде...що лъжеш шундо вмирисана?
104
4
 
13
 
! Отговори
Истината преди 12 години
ГРОБ загуби 1/2 от гласовете си спрямо парламентарните избори. Малко факти. В Шумен един от най- големите градове в страната кандидата на БСП печели срещу т ехния кандидат още на 1-ви тур. В Монтана синия кандидат Златко Желев громи техния кандидат на 1-ви тур. В друг от най- големите градове Плевен техния кандидат и Зеленогорски са с равни гласове и на 2-ри тур Найден е ясно че ще е кмет. В другите големи градове като Пловдив имас балотажи. Та какво е спечелил Герб а - смешни сте !
103
5
 
16
 
! Отговори
До Иван преди 12 години
Иване,прав си !. За Плевнелиев гласуваха 1.300 000, за Калфин - 1 000 000 , за Кунева - 470 000, за другите 300 000. Избирателната активност беше 48 процента. Следващата неделя ако е 60- 65 процента това са 4 милиона. Герб изчерпа потенциала си,дори да качи от гласовете на Кунева 300 000 са милион и 600-700 хиляди ,за Калфин о стават 2 милиона и 300 000 приблизително. 5-те процента за Волен след изявлението му снощи отиват за Калфата,2-та процента на Семов,1-ия процент на Петров,1-ия процент на Капон и 2-та на Каракачанов и 3-те на Скат с представителя им за президент. Така че вероятността Калфин да победи е огромна.
102
1
 
9
 
! Отговори
до 97 преди 12 години
Смея да твърдя, че протоколите не са писани от "лелките", които и без това само се подмотваха, а от млади хора....А за грешките- интересно как не се намери 1 верен протокол...Тогава може би и победатат на Герб не е вярна?!
101
13
 
5
 
! Отговори
vini преди 12 години
Ревете господа комунисти ревете.Всичко се брои няма стъкмистика това ви е мъката.Свърши се с периода когато отчитахте 99% успеваемост.Това е минало забравете го макар че ви боли.Има реална демокрация но тя не е създадена от вас така че не си я приписвайте.Ние които бяхме в изборните секции разбрахме за какво ви стяга чипика за жалост трябва да умеете да губите това все повече ще ви се случва.
100
8
 
17
 
! Отговори
Иван преди 12 години
Следващата неделя всичко започва отначало- от нулата !. Аз имам десетки и дори стотици познати чийто девиз беше " на 1-ия тур за някой от малките кандидати,на 2-рия Антигерб гласуване " Аз също гласувах вчера за Семов ,но следващата неделя целия род за Калфин. Избирателната активност беше 48 процента,следващата ако е 60 Калфин отнася Плевнята кат лястовица червей. Вчера бе максимумът за Герб,потенциала на БСП е минимум още 15 процента.
99
3
 
21
 
! Отговори
Н-Т преди 12 години
Хората от комисиите бяха оставени на произвола на съдбата, натъпкани в една зала, без осигурена храна и вода, без добра вентилация, И да "осигурената" според ОИК храна /ако подхвърлянето във въздуха на няколко кроасана може да се нарече осигурена храна/ е била подхвърляна като на кучета към 4 сутринта. Полицията не е позволявала да се излиза от залата....Затова може би хората са викали "Мафия" и може би не само заради това....Това не е нормална европейска държава...
98
2
 
2
 
! Отговори
до 93 преди 12 години
а след две години като изберем с обичайния си протестен вот отново БСП,тогава какво ще го правим Калфин - да го сваляме ли?
97
1
 
5
 
! Отговори
до 94 преди 12 години
сега може и годишна награда "Мазохист на годината" да получиш! :)
96
6
 
2
 
! Отговори
до 88 преди 12 години
щото са предимно зомбирани полуграмотни лелки с диоптри ?
95
5
 
14
 
! Отговори
DORA KOLEVA преди 12 години
4ETETE ANALIZITE ZA IZBORITE OT ZAPADNITE MEDII.OSNOVNOTO E4E SA MANIPULIRANI, PROVALENI I TRTIQBVA DA SE ANULIRAT.SLADKO E NA BORISOV I CVETANOV DA SA NA VLAST DOSTA PARI4KI NALAPAHA, BORISOV SAMO EDIN MILLIQRD. I KAKVO KATO VZEMAT CQLATA VLAST?SLED O6TE 2 GODINI 6TE PITATE IMA6E LI V BG SREDEN I MALUK BIZNES, KUDE E SREDNATA KLASA, KAK MOJE DA SE PODSLU6VA MASOVO I NESUGLASNITE DA SE MA4KAT.KUDE E PROIZVODSTVOTO I OBE6TANOTO OT GERB RAZVITIE,GRADIM BULGARIQ SE SMENI S GRABIM BULGARIQ.4ESTITO!
94
10
 
1
 
! Отговори
Гост67 преди 12 години
Еее друго си е ГЕРБ и сега всички Вие нещастници гласували за някакви други се пригответе за проверка "от зад" !
93
26
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Аз съм доволен от управлението на ГЕРБ и Р. Плевнелиев е достойния президент!
92
5
 
11
 
! Отговори
Поддръжник преди 12 години
Балансът на институциите, духът на Конституцията, това е което трябва да се търси, когато се прави изборът за президент. Съсредоточаването на властта в ръцете на един човек не е добре за държавата. Затова подкрепяйте Калфин.
91
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
щом в Шумен печели БСП, а в Кърджали Азис, значи няма манипулации
90
7
 
22
 
! Отговори
Почитател преди 12 години
Имах чувството, че ще спечелим на първи тур - можеше да стане пробив, призна Плевнелиев. Ама как ще спечелиш на първи тур, не се ли виждаш колко си смешен
89
1
 
7
 
! Отговори
Томас преди 12 години
73Старата десница я няма много преди появата на герб - по-големия проблем от това, коя партия ни управлява са злобата сред хората, алчността, безверието, жестокостта, магарешкия инат на много хора. Много от българите не разбират от хубаво - те не искат да направят нещо както трябва, както е най-удачно, а просто го правят машинално - ей това е страшното.