Няма да преча, ще съм част от решенията!

Плевнелиев ще работи денонощно за модерна България
Обновена: 30 окт 2011 22:07 | 30 окт 2011 22:07,
304
Няма да преча, ще съм част от решенията!
Снимка: БТА
Подкрепата ни мотивира още повече да работим денонощно за европейското развитие на България. Това заяви избраният за президент Росен Плевнелиев, който заедно с вицепрезидента Маргарита Попова, премиера Бойко Борисов, шефа на предизборния щаб на ГЕРБ Цветан Цветанов и още много поддръжници победоносно влязоха в НДК. 
 
Под съпровода на викове: Победа, победа! Плевнелиев обеща в бъдещата си работа да налага вето винаги, когато има аргументи. 
 
"Няма да пречим, ще бъдем част от решението", каза още той. 
 
На въпрос дали битката на изборите е била между Борисов и Доган, Плевнелиев отговори лаконично: 
 
"Битката беше правилно формулирана между тези партии, а личностите, които бяха подкрепени от партиите, вече показаха своите каузи". 
 
Плевнелиев благодари на всички български граждани, които са го подкрепили и са показали, че има активно гражданско общество. 
 
Той обеща, че ще работи за една модерна държава, прозрачно открито. По думите му дългосрочната цел е "да имаме икономика, доходи и социална политика". 
 
Президентската институция щяла да бъде отворена към гражданите и изпълнена с ново съдържание. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


304
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
215
0
 
1
 
! Отговори
Хаха преди 12 години
Каква част от решенията ще си ****о,ти не можеш да пръднеш без разрешението на Боко,та решения щял да взима..Ти изобщо можеш ли да мислиш,бе ***?!
214
1
 
2
 
! Отговори
Астролог преди 12 години
Ами Плевнелиев нямаше начин да не спечели защото е телец, а юпитер сега е в телеца. Мяуу Мяу. Не, че има особени заслуги към някого. И на мен да ми дадат милиони веднага ще им намеря място та дори и в магистрали. Работата е да направиш нещо от нищо
213
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Вече съжалявам за изборите...
212
1
 
0
 
! Отговори
t преди 12 години
KAKTO KAZA BOIKO,KOMUNISTITE STE PREXVURLQT VINATA ZA ZAGUBATA, NA DRUGI.TE NE MOGAT-T:E DA GUBQT
211
1
 
4
 
! Отговори
Spiro преди 12 години
Калфин - "Искам да благодаря на всички мои другари, които ме подкрепяха" ... оххххххххххххх, мъкааа, мъкаа ...
210
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
AAA zabelqzvate li sq razlikata v komentarite v dnes.bg a :D:D predi izborite kolko lo6i komentari za GERB ima6e, A sq ne6to izvednuj sprq da ima. :D:D E tva pokazva kolko mnogo parE sa hvurleni i za taq rabota
209
0
 
2
 
! Отговори
181 преди 12 години
Спирчо, гербаво чалгарче, ако ти прави впечатление аз по форуми не подскачам, а констатирам факти (за съжаление неприятни). Ако четеш внимателно ще видиш, че не ти говоря да се събудиш утре с 5 бона заплата (явно много за твоите възможности), а че с избора си се лиши дори и теоритично някога да я взимаш (може би е възможно, ама ако кило сирене струва толкова). Това, което казвам, но за да се разбере трябва повече от една мозъчна гънка е, че си се закопал със собствения си избор и това ще разбереш, ама ще е бая късно. Само да те светна, най-добре се живее и най-добре седят нещата в т.н. демократични държави - знаеш ги кои са, има случаи на проспериращи държави с някакъв вид социализъм, има случаи дори на проспериращи държави, управлявани от комунисти, но никога и никъде не е имало случай на държава, управлявана от някакъв ***, а в нашия случай и комунист и мутра, да е просперирала. Няма и да има. Виж примери за тотален разпад на подобни страни дал господ. Ама тия неща се научават в библиотеката, а не в чалготеката :))). Айде със здраве и взимай успокоителни другата седмица като си видиш новите цени на горивата и храните, а къде Нова година и на тока. А и да ти честитя настъпващия след половин час партиен празник :)))
208
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
кой това
207
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
209Ако не може да вземем властта, чрез избори се почва със стачки, бунтове, убийства, отвличания, бомби, атентати, лъжи, измами, инсинуации, внушения, саботажи, кражби, палежи, этнически и граждански войни и тем подобни.Я арсенала на мутрите........ Май за Боко и дон Цеци се говори.
206
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Червените педели бяха наритани от ГЕРБ ,като мръсни *** ,каквито са и форумните им събратя ....
205
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Всички долни *** *** след изборите ще бъдат с пръснати дупетаЗащото Доган ага няма само да ги целуваА ще им *** гъзетата до полудаКалфин още от сега се е запасилс туба вазелин и е доста унилзащото е наясно със Станишковата играче Доган ще им прави голяма Чаламба!Ура другари! Ура! Но пазете си ***!Че Доган не прощава и с вас ще се ***!Но така на продажниците се пада-ще търпят и тая турска интифада!На следващите изборипак да лапате на Доган резания!
204
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Кумунист срам няма.Станишев го показа по всички телевизии.Само всява страх във хората
203
2
 
1
 
! Отговори
Стоимен до №202 преди 12 години
Ми аз като гражданин на проспериращ град,под ръководството на въпросната партия (която тази вечер се утвърди),съм страшно доволен.Ако си от онези хора,в онези крайни болни партии (Атака,ДПС,НФСБ...),то много те съжалявам.Ако вие дойдете на власт,ще стане гражданска война,ако *** пак се бяха върнали,то България щеше да продължи своя дълбок сън и изоставане.
202
3
 
4
 
! Отговори
букваръ преди 12 години
СърГей, голема работа, като загубите изборите.Отворете си оръфаната стара червена христоматия и прочетете първа глава от нея, където пише: Ако не може да вземем властта, чрез избори се почва със стачки, бунтове, убийства, отвличания, бомби, атентати, лъжи, измами, инсинуации, внушения, саботажи, кражби, палежи, этнически и граждански войни и тем подобни. Лошото е обаче, че народи ви знае номерата и тия работи нема да ви помогнат.
201
1
 
2
 
! Отговори
? преди 12 години
Tozi Kalfin zashto tolkova stranno govoRi??
200
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Няма по - хубаво нещо да гледаш *** да *** като заклани ***! хахахаахахахах кеф!
199
0
 
5
 
! Отговори
тц! преди 12 години
НЕ! :)Вгледай се в снимката - вдигнат палец!Тия са от нашите - екип бета, та отиваме да празнуваме!!!(ps на тебе сега гадно ли тие :) )
198
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ха-ха-ха...евнуха и марионетка на Гоце поздрави с "Ваши превъзходителства". Съвсем се сдухаха от загубата, милите *** :)))
197
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Малеее, Цецо как сричаше по телевизията хилядите и милионите. Това не е като да броиш апартаментите, Цвъки!
196
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
*** умирате ли от злоба