"Наглеците" говорят, а ние плащаме!

Борисов заръча на Московски да каже кой оскъпи Дунав мост 2
Обновена: 4 ное 2011 14:51 | 4 ное 2011 11:30,
288
"Наглеците" говорят, а ние плащаме!
Бойко Борисов и Ивайло московски на инспекция в Ловеч. Снимка: БТА

"Московски, хубаво е да отидеш в парламента и по Дунав мост 2 оскъпяването, както за магистрала "Люлин", да го изложиш пред парламента, за да се знае, че този мост се оскъпява вследствие на предишното правителство".

Такава е заръката на премиера Бойко Борисов към транспортния министър по време на заседанието на последния Министерски съвет.

В края на октомври стана ясно, че проектът за втори мост над Дунав се оскъпява с около 27 милиона евро заради смяната на пилоните на моста от стоманени със стоманобетонни.

Сметката беше представена на Ивайло Московски от инженер-консултанта по проекта, а транспортният министър я обяви пред медиите, като не пропусна да подчертае, че това е свършено от предишното правителство.

Сумата ще бъде платена от резерв във финансовия меморандум на проекта, без да бъде натоварен допълнително държавният бюджет. Затова в сряда кабинетът удължи сроковете по заемите от Европейската иневстиционна банка, за да намери парите и да завърши Дунав мост 2 до края на 2012 г.

Още по темата
Тук стигаме и до заръката на премиера, който продължава с наставленията си към Московски да обясни на всеослушание, че предишните са виновни.

"Вследствие на некомпетентността им, на това че са го забавили, на това, че са допуснали да подпишат такъв договор, за който е било ясно, че няма как да бъде изпълнен", обяснява Борисов.

"Сиреч, пред парламента да се обясни всичко това, защото виждате, че минат няколко месеца и тези наглеци почват да говорят, че ние сме оскъпили магистрала "Люлин". По същия начин после ще бърборят и за Видин", продължава той.

Московски приглася: "Само сметката плащаме ние, оскъпена".

"Да, и затова ще отидеш в парламента и ще обясниш на всички депутати, че ние всъщност плащаме сметката, като почти всичко до този момент", наставлява премиерът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


288
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
222
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Хан Борис-Градителя. виждате го в цялата мъ прелест и интелект...
221
1
 
4
 
! Отговори
до Бойко Борисов преди 12 години
Бойко - да знаеш че преди 3 години се къпахме в къщи с БЪРЗОВАР , но откакто си ти на власт си купихме Бойлер . Благодаря че ни докара топлата вода , преди това незнаехме че има такава защото комунистите не ни казваха че има такава екстра. Бойко - топлата вода я има от 2000 години пр.н.е. Не ни продавай стара стока ако обичаш
220
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Алооо комуненцатаболят ли ви дупенцатаако ли да, идете пак при Доган ага!С по здрав поздрав Мустафа ***!
219
1
 
3
 
! Отговори
до БОБ преди 12 години
ти допреди 2 години в барака ли живя , а откакто дойде Борисов си построи къща щото при комунистите не я беше направил ли ? ти или *** и бащати , заживяхте в тая държава от както са ГЕРБ на власт или живеехте в България и преди това без да има нищо направено....
218
3
 
4
 
! Отговори
селянин преди 12 години
Правилно предишните говорят , а ти плащаш с нашите пари и ревеш като на умряло.Кво ли ще стане ако извадиш от джоба си и платиш?
217
1
 
3
 
! Отговори
17 преди 12 години
Бойко - подготвяй се в часа като те изпитват , пак си в час по финанси вместо да си в часа по икономика...
216
4
 
5
 
! Отговори
17 преди 12 години
Борисов Българите са в Европа - вече не сме будали и трева не пасем моля те бъди куректив за Българския гражданин...и е грешка голяма че си министър председател да знаеш !!!
215
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Данъците на народа къде отиват Борисов къде се питат 7 000 000 Българчета дали ти цялата власт , стига лъга че плащаш на БСП сметките ...ти си наглец ми правиш толкоз хора на будали...
214
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
До 17, ако намериш отговор на този въпрос ще те призная, аз лично доста време си го задавам...
213
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Муамар Кадафи ли каза , че на нашия и Сахара да му дадем след една година ще ни кара пясък от другаде, ако беше като Кадафи бензина трябваше да е 15 ст а тока и телефоните без пари
212
1
 
11
 
! Отговори
17 преди 12 години
И всеки коментар е негативен , но ГЕРБ държат всичко след изборите , кой ли е гласувал за тях се пита в задачата ???
211
3
 
7
 
! Отговори
Смях преди 12 години
Наглец си ти, ББ. Тия пари да не ги вадиш от джоба си или от разплащателната сметка на ИПОН ?Плащаш ги с наши пари, с парите на малкото балъци, дето си плащаме данъците в тая полицейско-тоталитарна държавица !
210
0
 
2
 
! Отговори
Боб преди 12 години
Май се объркАхте!!! Кой каза че аз съм със или за Бат Бойко? Или вие сте на схемата ако не си с нас си с врага? Щото до преди няколко години нищо не се строеше/правеше. Ако имаше нещо което се строй то се отлага във времето за да може да се краде повече и повече. Сега малко се попромени работата май а? А + това несъм лицемер като вас другари, ако ББ изсере щраусово яйце, вие какво бихте казали? а: Това е златната кокошкаб: На тоя свинктера му е разшлякан като на магистрална труженичка?
209
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Уж няма пари пък все плащаш на наглеците интересно става на кой са тези пари с които ти плащаш...........?????
208
1
 
4
 
! Отговори
Дънди преди 12 години
Ами нали Правителството на Бойко Борисов е за това - да изпълнява договорите подписани с Правителството на РБългария. Явно най-болезненото за него е, че довършва нещо започнато от предишното Правителство. Какво има за обяснение?
207
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Бая лимонки на тея избори излезнаха и гласуваха за ГЕРБ уж, на много места нестава ясно как така се обърнаха резултатите в полза на ГЕРБ , пак ще потулим мизерията носеща се от ГЕРБ ежедневно...
206
2
 
13
 
! Отговори
Избрани преди 12 години
Премиера познат още като "Тиквата", "Клоуна", "Смешника", "Картофа", "Невинния", "Ваше Величество Бай Бойкич нашия пръв партиен и държавен бос" Бай Бойко е най-големия комуснист в българската история от времето на Хан Аспарух досега. По-властолюбив диктатор никога не е имало, даже и бай Тошо надмина. Такъв безсрамен интригант и лъжец манипулатор може само в България да се роди. Под девиза - мачкай слабите и слушай силните си е осигурил властта за следващите 50 години. Роди се новия Муамар Кадафи на Балаканите. Честито на народа. Честито на комунист Борисов.Една лъжа казана 100 пъти става истина, казана обаче 1000 пъти става отново лъжа Ако сме се ***, виновни са предишното правителство. Хубаво е да се изложи, макар че смъди, да разберат хората че нашето осиране не е наша вина. Виновни са тройната коалиция и Първанов. Макар че се осираме повсеместно и постоянно ние нямаме никаква вина. Хубаво е да се изложи. Аз съм чист като пролетна сълза върху собственото си ***. И макар да смърди, ще пускам партенки за заблуда на противниците. Интрижка тук интрижка там и народа пее и се смее и не забелязва че в *** живее Няма как един бос на мафиотска структура да е виновен за нещо. Няма как един диктатор да е виновен за нещо. Аз не съм чул досега диктатор или мафиот да каже, ето тук не постъпих правилно. Аз и Хитлер не съм чул да си е признал че е сгрешилНаглите картофи говорят, а ние народа им плащаме *** и машинациите
205
2
 
5
 
! Отговори
аз съм за ГЕРБ преди 12 години
Бойко - не ми достигат 300 лв за тока тоя месец, ще ми го платиш ли ?Разбрах че си благодетел на народа и помагаш дори на комунистите да им покриваш старите задължения ?
204
2
 
3
 
! Отговори
Aнонимен преди 12 години
Хайде герберите се разберете един път за винаги, парите събрани от данъци наши ли са или не?! Вчера казах,че са наши-бях наречена ***. Всички знаем,че са наши-хората ги дразни изказа-сякаш той е бръкнал в джоба си и ги е дал!Аз лични като данъкоплатец съм против държавата да спонсорира футболни клувобе, в момент, в който ние родители събираме пари,за да се изгради детска площадка в ОДЗ...
203
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
"Сумата ще бъде платена от резерв във финансовия меморандум на проекта, без да бъде натоварен допълнително държавният бюджет."Това казва всичко, явно, както е нормално при един проект се отделя един ресурс за непредвидени разходи, къде е проблема, няма да се плаща от данъци (не и пряко), плаща се от подписаният меморандум (европеско проект), но нали няма за какво да се мрънка.